Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Hatayspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Allahım bir kulu da şut çekmez mi.
Ya eski İspanya gibi topu pas yapa yapa kalenin icine tasiyacak yada orta açıp dan dün .
Vurun lan şu topa.
1. penaltıyı görmedim ama .2.penalti 100% penaltı orda ayak bilene temas var siddeti önemli değil temas var topu almış süt atmasına engel tescil ediyorçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bıktım artık erto çapsızından.
senol güneş de yordu artık.
İstediğin kadar özlü söz et sahada Sonic alamasan sende gideceksin.
Hiç bir pozitif ,skor anlamında etki görmedim daha hep negatif etki.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Hangi kupa? İskenderunu, Hatay'ı yenemiyoruz ne kupası? Şunların oyununa gelmeyin bu takım hiç bir kupa alamaz. Final bile göremez.İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi zaten olmaması gereken her şey bizim adımıza bu akşam oldu. Var dan iptal edilenler kaçanlar hocanın inanılmaz hataları başkanın sürekli tff ile didişmesi vs derken bittik bu sezon. Acilen şenol hoca istifa etmeli ve seçimli kongre kararı alınmalıdır. Acilen bu dediğim aksiyonlar alınmazsa kupada gider bu sezon düştüğümüz durumdan daha kötü duruma düşeriz.
Küme hattına 5 puan var. Kayseri, Bodrum çatır çatır puan topluyor. Geçen hafta altimizdaki Konya'ya bu hafta düşmüş sayılır Hatay'a yenildik. Kupa mupa işlerine girmesinler. Puan toplasinlar!!
Altımızda olan Kasımpaşa, Bodrum deplasmanlarina gideceğiz daha ve deplasman galibiyetimiz yok. Antalya'da düsme hattında orayada deplasmana gideceğizEn son MA291 tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 14:04.
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAna avrat küfrettiÄŸimiz kiÅŸilerin hakemlik sözlerine yorum yapmaya gerek yok. O ÅŸerefsizin de TFF baÅŸkanı olduÄŸu zaman eski deÄŸil. Kendi yorumlarımızla düşünmemiz lazım.
2. pozisyona penaltı diyen yorumcunun lafına itibar etmem. Hayatta adalet benim tarafıma işlesin demem,
Banza kendini yere atıyor ve aldatmaya yönelik hareketten kart veririm. lafı eğip bükmeye gerek yok, Fenere verilse ana avrat düz giderdim
İlk Pozisyon ise Penaltı, Ayakta seken top eğer kaleye doğru gidiyor ise, kollar da açıksa ki açık penaltıdır. Şöyle yani, Benim şutumu keseceksin diye kollarını açarak önüne atlamak zorunda değilsin, atlarsan eline koluna hakim olacaksın. O penaltıdır.
Sorun, VAR ya da saha hakemlerinin, bizim maçlarda istedikleri gibi kararları verebilmeleri,
Kendi sahanda, İki tane penaltı verilip de iptal ediliyorsa , bu cesareti onlara veren futbolcular ve taraftar sorumludur. İç sahada bizi senelerdir s...yorlar ve bizim başkan tayfası KINAMAK yani kına yakmaktan başka bir şey yapmıyor
Hakemlerin son iki sezonda ince ince kiyimlari delikanlilaklari! bakiniz iste kimsenin etkisi altinda kalmadan buyuk takimi falan takmiyorum havalari israrla bize karsi yapiliyor
Gecen hafta uzerinde durulmadi ama mustafanin konya macindaki dususu hakemi aldatacak kadar abartili birsey degildi sariyi verip oyuncuyu cezali duruma dustu bu tip dusmelere dikkat kesilecek olsa sahada adam kalmaz son iki macta iyi degildik ancak konya ve hatayda bizden iyi oldugu icin maci kazanmadilar futbol sansi bu iki macta zerre yanimizda degildi beraberlige sevinecek olan iki takimda sahadan galip ayrildilar VAR show yapmaya gelmis yerli hakemlere ayar veriyorlar bizimkilerin kendilerine yarim gram guvenleri yok verdigi kararlarin arkasinda duramiyorlar
Yorum
-
İki sene önce hataya kaybedip bjelicayı kovduk
Elimize ne geçti
Daha berbat durumdayiz
Tek bi başarı denebilecek bir şey yok
Hoca istifa demekle yuhlamakla mı çözüm
Koca camia şu bk çuvalına mahkum
Lanet olsun bizi tekrar borçlu halimize çevir defol git ya
Hala tek bir açıklama yok
Basının karşısına çıkıp açıklama yapan yönetici yok
Hafta içi senola bir basın toplantısı planliyordur beceriksiz capsizlar
Lanet olsun sizin gibi yonetimehttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Trabzonsporumuz için gerçekten üzücü bir görüntü. Bu takım ilk defa maç kaybetmedi. Fakat şunu anlamıyorlar. Değerleri, birikimi ve gelecek umudu tükeniyor.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ya Allah aşkına; tabii ki kaleci Şenol'u, öğretmen Şenol'u seviyorduk. Madenci eldivenlerini dinleyerek Arafilboyu sahasında uçuyorduk. Eğitim enstitüsünü bitiren teyze, hala, amca, dayılarımızın "Şenol Abi"sine hayrandık. Saygımız vardı. Uzunkum Sahildeki evlerinin önünden geçerken "Acaba görür müyüz" diye heyecanlanıyorduk.
Şimdi videodaki amcayla ben mi değiştik, yoksa Uludağ'ın havası temiz dedikten sonra İstanbul'a kaçan o mu? Hayata baktığında her yeri Bordo Mavi görür diye düşünürdük, çıktı bize "En sevdiğim renk siyah beyaz" dedi, biz mi değiştik? Profesyonellik diye mi bakacağız? Tamam öyleyse; iki lig alttaki İskenderun'u sekiz yabancı oynatıp yenemeyen, hocasız Kayseri'ye şut çekemeyen, düşmüş Hatay'a Trabzon'da yenilen "profesyonel"ce bıraksın. Bizi günaha sokmasın. Sevgim zaten yok, kalan saygı kırıntısının hatrına, şu amcanın hatrına bıraksın.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 15:03.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
yüzü var mı ki her yüzle gelip gider.İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçimiz yaniyor ENES kardeşim.
Gecemizi mahvettiler.
Sahurumuzu zehir ettiler.
Onurunuz, gururunuz ve cesaretiniz varsa bu geceden tezi yok istifa ederdiniz.
Bir lafim da iho'ya.
Ts senin tutum ve davranişlarin yüzünden bu sezon en az 10-15 puan kaybetti. Dün akşam 1.pozisyon %100 penalti. Ikincisi de yoruma açik.
Sen koç'larin ali'yi mutlu etmek ve emek hirsizi takimini şampiyon yapmak için yabanci hakem bile getirdin.
Ey iho, mutlu musun?
Uyku uyuyabiliyor musun?
Vicdanin sizliyor mu?
Ilk seçimde defolup gideceksin.
Trabzon şehrinde hangi yüzle gezeceksin.
bi de niye gelsin zaten
Trabzon şehri bitik. Gelin bir maç Göztepe maçına bakın.
yense yenilse bir panayır havası var
sen maça bile gitmiyorsun13 Vitor Hugo
Yorum
-
dün maç esnasında tribünlerde tepkiler oldu
....... istifa şeklinde anladım ama başını anlayamadım
yönetim değildi bu kısım ona eminim
anlayan var mı ?
Yorum
-
Etraftaki gülüşmeler , kamera amcayı takip ederken ki surat ifadeleri her şeyi özetliyor
Bu takım küme de düşse birileri stada gidip panayıra gider gibi takılıp , stadın önünde hoptek dümtek falan oynayanların etrafında elde telefon video çekerler
Ama yönetime takıma hocaya şu amca kadar tepki göstermezler
Yorum
-
sivasspor'da göztepe'yi yendi. bağıra çağıra küme düşme potasına gidiyoruz.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 16:35.
Yorum
-
İlk olarak federasyon, sonra başkan ve hoca istifa dendi yanılmıyorsam.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün maç esnasında tribünlerde tepkiler oldu
....... istifa şeklinde anladım ama başını anlayamadım
yönetim değildi bu kısım ona eminim
anlayan var mı ?
Yorum
-
Yerine çimşir arda avcı Orhan ak felan getirebilecekleri için en büyük Şenolcuyum şu anda
Hocanın gidişiyle neyi hayal ediyoruz da istifa istifa diye ortalığı inletiyoruzhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Kupa maçlarına yedeklerle çıkmalı, ağırlığımızı lige vermeliyiz. Kendi sahasında küme düşmüş Hatay'a yenilen takım gayet küme de düşebilir. Bu işin şakası yok.İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi kupa? İskenderunu, Hatay'ı yenemiyoruz ne kupası? Şunların oyununa gelmeyin bu takım hiç bir kupa alamaz. Final bile göremez.
Küme hattına 5 puan var. Kayseri, Bodrum çatır çatır puan topluyor. Geçen hafta altimizdaki Konya'ya bu hafta düşmüş sayılır Hatay'a yenildik. Kupa mupa işlerine girmesinler. Puan toplasinlar!!
Altımızda olan Kasımpaşa, Bodrum deplasmanlarina gideceğiz daha ve deplasman galibiyetimiz yok. Antalya'da düsme hattında orayada deplasmana gideceğiz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum