Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Hatayspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• akşam hayatımızdan 90 dakika çöpe gitti
    tam bir fiyasko !
    maçın özeti:

(UEFA)

Yorum

• Allahım bir kulu da şut çekmez mi.
      Ya eski İspanya gibi topu pas yapa yapa kalenin icine tasiyacak yada orta açıp dan dün .
      Vurun lan şu topa.
      1. penaltıyı görmedim ama .2.penalti 100% penaltı orda ayak bilene temas var siddeti önemli değil temas var topu almış süt atmasına engel tescil ediyor
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bıktım artık erto çapsızından.
        senol güneş de yordu artık.
        İstediğin kadar özlü söz et sahada Sonic alamasan sende gideceksin.
        Hiç bir pozitif ,skor anlamında etki görmedim daha hep negatif etki.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• takamın tüm şutunu çeken adamı çıkarıp Ozanı almak yetenek ister.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi zaten olmaması gereken her şey bizim adımıza bu akşam oldu. Var dan iptal edilenler kaçanlar hocanın inanılmaz hataları başkanın sürekli tff ile didişmesi vs derken bittik bu sezon. Acilen şenol hoca istifa etmeli ve seçimli kongre kararı alınmalıdır. Acilen bu dediğim aksiyonlar alınmazsa kupada gider bu sezon düştüğümüz durumdan daha kötü duruma düşeriz.
            Hangi kupa? İskenderunu, Hatay'ı yenemiyoruz ne kupası? Şunların oyununa gelmeyin bu takım hiç bir kupa alamaz. Final bile göremez.

Küme hattına 5 puan var. Kayseri, Bodrum çatır çatır puan topluyor. Geçen hafta altimizdaki Konya'ya bu hafta düşmüş sayılır Hatay'a yenildik. Kupa mupa işlerine girmesinler. Puan toplasinlar!!

Altımızda olan Kasımpaşa, Bodrum deplasmanlarina gideceğiz daha ve deplasman galibiyetimiz yok. Antalya'da düsme hattında orayada deplasmana gideceğiz
            En son MA291 tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 14:04.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ana avrat küfrettiğimiz kişilerin hakemlik sözlerine yorum yapmaya gerek yok. O şerefsizin de TFF başkanı olduğu zaman eski değil. Kendi yorumlarımızla düşünmemiz lazım.

2. pozisyona penaltı diyen yorumcunun lafına itibar etmem. Hayatta adalet benim tarafıma işlesin demem,

Banza kendini yere atıyor ve aldatmaya yönelik hareketten kart veririm. lafı eğip bükmeye gerek yok, Fenere verilse ana avrat düz giderdim

İlk Pozisyon ise Penaltı, Ayakta seken top eğer kaleye doğru gidiyor ise, kollar da açıksa ki açık penaltıdır. Şöyle yani, Benim şutumu keseceksin diye kollarını açarak önüne atlamak zorunda değilsin, atlarsan eline koluna hakim olacaksın. O penaltıdır.

Sorun, VAR ya da saha hakemlerinin, bizim maçlarda istedikleri gibi kararları verebilmeleri,

Kendi sahanda, İki tane penaltı verilip de iptal ediliyorsa , bu cesareti onlara veren futbolcular ve taraftar sorumludur. İç sahada bizi senelerdir s...yorlar ve bizim başkan tayfası KINAMAK yani kına yakmaktan başka bir şey yapmıyor

Hakemlerin son iki sezonda ince ince kiyimlari delikanlilaklari! bakiniz iste kimsenin etkisi altinda kalmadan buyuk takimi falan takmiyorum havalari israrla bize karsi yapiliyor
              Gecen hafta uzerinde durulmadi ama mustafanin konya macindaki dususu hakemi aldatacak kadar abartili birsey degildi sariyi verip oyuncuyu cezali duruma dustu bu tip dusmelere dikkat kesilecek olsa sahada adam kalmaz son iki macta iyi degildik ancak konya ve hatayda bizden iyi oldugu icin maci kazanmadilar futbol sansi bu iki macta zerre yanimizda degildi beraberlige sevinecek olan iki takimda sahadan galip ayrildilar VAR show yapmaya gelmis yerli hakemlere ayar veriyorlar bizimkilerin kendilerine yarim gram guvenleri yok verdigi kararlarin arkasinda duramiyorlar

Yorum

• İki sene önce hataya kaybedip bjelicayı kovduk
                Elimize ne geçti
                Daha berbat durumdayiz
                Tek bi başarı denebilecek bir şey yok
                Hoca istifa demekle yuhlamakla mı çözüm
                Koca camia şu bk çuvalına mahkum
                Lanet olsun bizi tekrar borçlu halimize çevir defol git ya
                Hala tek bir açıklama yok
                Basının karşısına çıkıp açıklama yapan yönetici yok
                Hafta içi senola bir basın toplantısı planliyordur beceriksiz capsizlar
                Lanet olsun sizin gibi yonetime
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  akşam hayatımızdan 90 dakika çöpe gitti
                  tam bir fiyasko !
                  maçın özeti:
                  Trabzonsporumuz için gerçekten üzücü bir görüntü. Bu takım ilk defa maç kaybetmedi. Fakat şunu anlamıyorlar. Değerleri, birikimi ve gelecek umudu tükeniyor.

Ya Allah aşkına; tabii ki kaleci Şenol'u, öğretmen Şenol'u seviyorduk. Madenci eldivenlerini dinleyerek Arafilboyu sahasında uçuyorduk. Eğitim enstitüsünü bitiren teyze, hala, amca, dayılarımızın "Şenol Abi"sine hayrandık. Saygımız vardı. Uzunkum Sahildeki evlerinin önünden geçerken "Acaba görür müyüz" diye heyecanlanıyorduk.

Şimdi videodaki amcayla ben mi değiştik, yoksa Uludağ'ın havası temiz dedikten sonra İstanbul'a kaçan o mu? Hayata baktığında her yeri Bordo Mavi görür diye düşünürdük, çıktı bize "En sevdiğim renk siyah beyaz" dedi, biz mi değiştik? Profesyonellik diye mi bakacağız? Tamam öyleyse; iki lig alttaki İskenderun'u sekiz yabancı oynatıp yenemeyen, hocasız Kayseri'ye şut çekemeyen, düşmüş Hatay'a Trabzon'da yenilen "profesyonel"ce bıraksın. Bizi günaha sokmasın. Sevgim zaten yok, kalan saygı kırıntısının hatrına, şu amcanın hatrına bıraksın.
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 15:03.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İçimiz yaniyor ENES kardeşim.
                    Gecemizi mahvettiler.
                    Sahurumuzu zehir ettiler.
                    Onurunuz, gururunuz ve cesaretiniz varsa bu geceden tezi yok istifa ederdiniz.
                    Bir lafim da iho'ya.
                    Ts senin tutum ve davranişlarin yüzünden bu sezon en az 10-15 puan kaybetti. Dün akşam 1.pozisyon %100 penalti. Ikincisi de yoruma açik.
                    Sen koç'larin ali'yi mutlu etmek ve emek hirsizi takimini şampiyon yapmak için yabanci hakem bile getirdin.
                    Ey iho, mutlu musun?
                    Uyku uyuyabiliyor musun?
                    Vicdanin sizliyor mu?
                    Ilk seçimde defolup gideceksin.
                    Trabzon şehrinde hangi yüzle gezeceksin.
                    yüzü var mı ki her yüzle gelip gider.
                    bi de niye gelsin zaten

Trabzon şehri bitik. Gelin bir maç Göztepe maçına bakın.
                    yense yenilse bir panayır havası var
                    sen maça bile gitmiyorsun
                    13 Vitor Hugo

Yorum

• dün maç esnasında tribünlerde tepkiler oldu
                      ....... istifa şeklinde anladım ama başını anlayamadım
                      yönetim değildi bu kısım ona eminim
                      anlayan var mı ?

(UEFA)

Yorum

• Etraftaki gülüşmeler , kamera amcayı takip ederken ki surat ifadeleri her şeyi özetliyor
                        Bu takım küme de düşse birileri stada gidip panayıra gider gibi takılıp , stadın önünde hoptek dümtek falan oynayanların etrafında elde telefon video çekerler
                        Ama yönetime takıma hocaya şu amca kadar tepki göstermezler

Yorum

• sivasspor'da göztepe'yi yendi. bağıra çağıra küme düşme potasına gidiyoruz.
                          En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 09.03.2025, 16:35.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            dün maç esnasında tribünlerde tepkiler oldu
                            ....... istifa şeklinde anladım ama başını anlayamadım
                            yönetim değildi bu kısım ona eminim
                            anlayan var mı ?
                            İlk olarak federasyon, sonra başkan ve hoca istifa dendi yanılmıyorsam.

Yorum

• Yerine çimşir arda avcı Orhan ak felan getirebilecekleri için en büyük Şenolcuyum şu anda
                              Hocanın gidişiyle neyi hayal ediyoruz da istifa istifa diye ortalığı inletiyoruz
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hangi kupa? İskenderunu, Hatay'ı yenemiyoruz ne kupası? Şunların oyununa gelmeyin bu takım hiç bir kupa alamaz. Final bile göremez.

Küme hattına 5 puan var. Kayseri, Bodrum çatır çatır puan topluyor. Geçen hafta altimizdaki Konya'ya bu hafta düşmüş sayılır Hatay'a yenildik. Kupa mupa işlerine girmesinler. Puan toplasinlar!!

Altımızda olan Kasımpaşa, Bodrum deplasmanlarina gideceğiz daha ve deplasman galibiyetimiz yok. Antalya'da düsme hattında orayada deplasmana gideceğiz
                                Kupa maçlarına yedeklerle çıkmalı, ağırlığımızı lige vermeliyiz. Kendi sahasında küme düşmüş Hatay'a yenilen takım gayet küme de düşebilir. Bu işin şakası yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim