İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Hatayspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
-
İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ciddi bir tehlike ama farkında değiliz halen.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHahaha Şenol hoca istifasını sunmuş ama bizim pöyük başkan hocam sezon sonuna kadar kal bari ligden düşmeyelim yeter demiş fıkra gibi laa
Yönetim tüm ihalenin kendisine kalmasını istemiyor, çünkü Şenol paratonerlik yapıyordu. O yüzden Erto senolu getirdi ve hoca olarak tutmaya çalışıyor .
Ama oyuncular, traftar ile arası tamamen kopan Şenol Güneş azıcık akıllı ise bu hafta istifa eder. Yoksa çok kötü bir ayrılış olacak.
Olan Trabzonspor'a olmasa bari. Çünkü hala daha bir küme düşme korkusu var. Yoksa bu futbolcu gurubu kupa filan alamaz, en fazla t.kupasinda final oynar ve yenilir.
Kayseri ve Bodrum'un çok büyük çıkışa geçmiş olması ligin alt tarafını çok karistiracak .
Yorum
-
klup diye bir derdi yok malum sahisin sadece kendisine verilen gorevi layigiyla yerine getirmeye calisan bir kukladan fazlasi degil her turlu seyi yapmasi mustehak..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Sene olmuş bilmem kaç adam hala sağ bek de hüseyin i oynatıyor
Offf offff cok darlandım inanın midem kaldırmıyor bir sihirli değnek olsa hepsini yok etsem inanın vizyonsuz bir yönetim bir eski kafa anlayışı
Cidden Ağaoğlu ile birşeyler değişiyor dedik yine aynı sarmal
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam olarak bu yüzden yabancı ve psikopat birisi lazım ama sezon sonuna kadar denemek için kısa sürede yabancı olmaz. Tek mantıklı iş Tekke yi getirip denemek olur.
Gelip başarılı olursa yeni sezon onun olur. Başarısız olursa sezon sonu yabancı getiririz.
En mantıklı yol bu gibi gözüküyor. Şenol un bu gece acilen kovulması gerekiyor. Rezil kepaze olduk sinirler gergin kupadan da eletir bizi. Acil psikopat hoca lazım. Şu an için tek mantıklı isim Tekke olur.
Senolda azıcık akıl varsa bırakır, çünkü yolun sonu geldiğini, traftar ve futbolcularla bağın koptuğunu anlamıştır artık .
Ama yönetim senolu birakmak istemeyebilir .
Yorum
-
umarım küme düşmeyiz. bu tehlike var artık. oyuncular bu saatten sonra toparlanmaz. zaten çoğu kafasında bitirmiş sezonu. yeni hoca gelse bile etki yapmaz. şuan ne olacak resmen kaos var. ertuğrul doğan'ın olağanüstü kongre kararı alması lazım. beşiktaş ne yaptıysa bizimkilerde aynısını yapmalı. tarihin en kötü başkanı olarak kayıtlardaki yerini alacak.
Yorum
-
Bu mağlubiyet zaten bitmesi gerekeni bitird. Devamı konusundaki ısrar bizi daha da dibe çeker. Hayatın doğal akışına karşı durmak kaybettirir. Klasik bizim futbol kültürü neyse ona uygun tavır almak zorunda yönetim. Çok kızılacak ama hikmet karaman iş görür. İçinde olduğumuz duruma en uygun olan o. Tabiki sezon sonuna kadar.
Yorum
-
İlk olarak Attila Durmuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa renkdaşlar biz kendi stadımıza bile kendi irdemizle isim verememiş bir kulubüz.Saha içini eleştirmek basit olan.Asıl şu saha dışını temizleyebilmekte.Şampiyonlukların çalındı şikenin tillahı milletin gözüne sokarak yapıldı bu ülkede.Bizim taraftar ne yaptı bu olanların karşısında el etek öpmekten başka.En çok Trabzonlu olmayıp Trabzonsporu tutan taraftara üzülüyorum bunlardan biri de maalesefki benim.
pelikanspor olduk çiktik, o bok yiyen virüslerden kurtulmadikça ayni tas ayni hamam
İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMendy ve Cham hayal âleminde yaşıyor. Onlar gangster rapstar onlara göre. Para, büyük jeepler, getto... Bir daha oynatanın....Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToplantıdan Hüseyin ile devam kararı çıkacak gibi diyorlar aynen hahahaa
Ama yönetim şunu da iyi biliyor ki, süreç kötü giderse, tarftarin bir sonraki tepkisi f.tekkeye değil ertoya olacak net şekilde.
Yönetim bu sebeple senolu getirdi ama hiçbir işe yaramadi Şenol. Erto da artık yolun sonuna geldiğini görüyordur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum