Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Grup A | Trabzonspor 5 - 2 Ç.Rizespor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Ömür 26 yaşında futbolu mental olarak bitirmiş. Bir dönemler Barış Memiş vardı, o da çok yetenekliydi ama parlamadan söndü.İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç özelinde birde Abdulkadir Ömür e parantez açmak lazım futbolu kafada bitirmiş gibi oynuyor. Umarım toparlar daha yaşı çok genç birde onu bu takımda görmek isteyenler var onların zihniyeti sadece hemşericilik başka birşey değil.
Ömür TS'ye gelmesin bir daha. Gidişi hoş olmamıştı. Kulübü zor duruma sokmuştu.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
VAR bir tek bize YOKİlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maçta verilen ve verilmeyen penaltıları görünce türkiye'de futbol oynamanın ve başarılı olmanın ne kadar zor olduğunu bir daha görmüş olduk. trabzonspor, hakemler eliyle fena halde doğranıyor. maç mı seyrediyoruz yoksa komedi mi bir türlü çözemedim.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
-
sezon başından beri burada herkes söverken lunstram için iyi oyuncu 11 veya yedek ciddi katkı verir demiştim.Adam stoper,merkez ortasaha,önlibero oynadı ve hepsinde ortalama veya ortalama üstü katkı verdi.Şu an takımın en önemli oyuncusuna dönüştü.
Kadro iyi hoca eğer saçma sapan tercihler ve hamleler yapmazsa bu takım iş yapar.
visca serbest oyuncu olarak hem geçen maç hem de bu maç ciddi performans gösterdi.Ama 60-70 dakika sahada kalmalı.
u19 oyuncularından en azından abdurrahman,boran,arda,bican mutlaka fırsat bulmalı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
-----------ugurcan----------
pedro----savic-----batagov------mustafa
--------mendy-----lunstram--------------
zubkov---------visca-------------sikan
------------banza--------------------------
okay,folcarelli,cham,cihan,waka,dragus,enis sonradan girecek isimler.
gayet derin bir kadro oluştu.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Visca'yı yerden yere vuran biri olarak , hem geçen maç hem de bu maç Zubkov ile yer değiştirdiğinde göstermiş olduğu performansı beğendim.
Lundstram defansif olarak değil ama ofansif olarak iyi katkı sağlıyor.
Savic ' in dönüşüyle beraber savunma kısmı daha az hata yapıp daha fazla güven vermeye başladı.
Yorum
-
İngiltere görmüş adam boş adam olamaz zaten, adam senelerce ter dökmüş orda, sadece çok statik değildi sezon başında cidden çok kötüydü ama sonra baya baya toparladı inşallah böyle devam eder.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesezon başından beri burada herkes söverken lunstram için iyi oyuncu 11 veya yedek ciddi katkı verir demiştim.Adam stoper,merkez ortasaha,önlibero oynadı ve hepsinde ortalama veya ortalama üstü katkı verdi.Şu an takımın en önemli oyuncusuna dönüştü.
Kadro iyi hoca eğer saçma sapan tercihler ve hamleler yapmazsa bu takım iş yapar.
visca serbest oyuncu olarak hem geçen maç hem de bu maç ciddi performans gösterdi.Ama 60-70 dakika sahada kalmalı.
u19 oyuncularından en azından abdurrahman,boran,arda,bican mutlaka fırsat bulmalı.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
gayse gruptan çıkamaz, çıkmak istemez.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs grubu ikinci bitirirse muhtemel rakibimiz olacak.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
büyük şikeciler bodrum
küçük şikeciler iskenderun ile eşleşir
bize de fetöcüler gelirhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İskenderun un çıkması tebriği hak ediyor.. o ayrı.. ama bizim açımızdan alanya çıksa daha iyiydi.. Çeyrek finalde kendi grubundan çıkan ile eşleşemiyorsun.. O anlamda ya beşiktaş ya fb ya da akşamki sonuca göre gs nin önü açık olacak... ha alanya bunlardan birini eler miydi.. tek maçta %10 şansı vardı.. İskenderun un o yok.. neyse önümüze bakalım... kuralar yarın sanırım.. bence gs gruptan çıkamayacak.. fener yenilse bile (tarihi fark yemezse) çıkıyor.. o anlamda bodrum veya gs 2. olmazsa gs nin grubunun 2.sini tercih ederim.. göztepe veya feneri şu turda istemiyorum.. o ikiliden biri beşiktaş ile eşleşse iyi olurdu.. onlar da ligden koptuğu için en çok bjk asılıyor kupaya.. biraz zorluk görsünler.. sonra bakarız..İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİskenderun çıkması iyi oldu alanya ne olursa olsun ters takım ne yapacağı belli olmaz böyle takımların. 5-2 iyi skor bu takımları ligdede ciddiye almak gerekiyor son 4 maçıda rize kazanmış ayıptır ya20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
Rakipler bizi ezberlemisti visca ve wakaya dikkat edin gerisi birsey yapamaz havasi vardi
Oyun istahi yenme arzusu her zaman vardi ama sahaya ve sonuclara yansimiyordu
Yeni transferler sonrasinda takima cesitlilik genclik dinamizim rekabet gelince banza visca tek hedef olmaktan çıktılar yeni düzende sikan zubkov sag ve sol tarafi isgal ! edince ortada visca rahatladi lundstram 8 numara gibi oynamaya basladi banza sadece top bekleyen degil top calan pres yapan gercek santrafor gibi oynamaya basladi cunku sikan,nin esas mevkiside santrafor! rekabet ortami ise yaradi herkes bir tik vites atinca oyun istahi goze hos gelen futbol ortaya cikti
Butun bunlarin yaninda futbolda dun yok konya macinda ayni goruntuyu veremedigimiz zaman burada rize maci gume giderEn son objek tarafından düzenlendi; 27.02.2025, 14:23.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum