Geçen yıl Süper Kupa maçından çekilen ve bu yık Türkiye Kupası'na katılmayan takım ceza aldı mı? Aksine TFF'nin delikanlı başkanı o takımla Kaaımpaşa'nın ayağına gidip yalvardı katılsınlar diye.
TBF Başkanı; ceza vermemek için, millî takıma oyuncu göndermeyeceğini açıklayan takımdan oyuncu seçtirmedi koça.
Bir takım düşünün, her kulvarda kollansın ve kollandıkça da itiraz edip her şeyden şikâyet etsin.
Şimdi onu finale götürmek için İskenderun'u atarlar Kadıköy'e.
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 27.02.2025, 22:21.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
gs kim oğlum ya bu kadar korkak olmayın biz trabzonspor'uz. tarihimiz bunları yenmekle geçti. umarım gs gelir de bu kadar kötüyken avni akerin çimlerine gömeriz.
Hedef kupa değil mi, kim çıkarsa çıksın, yeter ki sahada adil yönetim olsun ki çeyrek finalde iç saha avantajı var seri başı takımların, kupayı istiyorsan rakip seçmenin de çok anlamı yok, bu turda çıkmasa diğer turlarda daha dişli takımlar gelecek, günün sonunda maç günü mevcut faktörler önem kazanıyor, iç sahada istikrar kazanan bir seri başı takım için bu tur avantaj.
En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 27.02.2025, 22:37.
Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Dün Alanya-Ankaragücü bugün Eyüp-Başakşehir. Beraberliğin yetmediği yerde bunlar nasıl berabere kalabiliyor ben anlamadım. İyi bir kura ile yarı finale kalmak lazım. Ben çeyrek finalde derbi tercih etmem, çekindiğimden değil, kolay maç varken niye zor maç oynayalım, ayrıca sürpriz sonuçlar olabiliyor bu turda, yarı finalde de olmayabilir derbi.
Böyle olursa sikeciler hafta içi kupada gsyle oynayıp haftasonu bizle oynayacaklar
Gs kupa ve ligde bize karsi ust uste iki mac oynama ihtimali varsa kupaya yedeklerle cikabilir yedekler derken maçın kolay gececegi anlamina gelmez
Kupayi almak iistiyorsak en az bir veya iki kez istanbul takimlarini elememiz gerekiyor
En son objek tarafından düzenlendi; 27.02.2025, 22:50.
Geçen yıl Süper Kupa maçından çekilen ve bu yık Türkiye Kupası'na katılmayan takım ceza aldı mı? Aksine TFF'nin delikanlı başkanı o takımla Kaaımpaşa'nın ayağına gidip yalvardı katılsınlar diye.
TBF Başkanı; ceza vermemek için, millî takıma oyuncu göndermeyeceğini açıklayan takımdan oyuncu seçtirmedi koça.
Bir takım düşünün, her kulvarda kollansın ve kollandıkça da itiraz edip her şeyden şikâyet etsin.
Şimdi onu finale götürmek için İskenderun'u atarlar Kadıköy'e.
Hido çıkıp çağırsaydık gelmeyeceği için ceza vermek zorunda kalacaktık, bu yüzden çağırmadık dedi bir de
Yorum