Mal hakemler alışmışlar var ın çağırmasına Var sanıp vermedi penaltıyı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Grup A | Trabzonspor 5 - 2 Ç.Rizespor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
golden önce iki tane araya saldı. penaltı pozisyonunda rakibi eksiltip içeriye iyi kesti. önde basıp kaptığı 2-3 pozisyon var. ateş atıyor mu yazacaktın acaba?İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezubkov şu dakikaya kadar leş atıyor maşallah..( ゚д゚)
Yorum
-
Sikan mı Sıçan mı göreceğiz ama forvet oynatırsak patlayabilir o çocuk kanat felan olmaz ondan.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12 milyon Euro verdiğimiz 2 Ukraynalı da çöp.. waris yatabare transferlerinden farkı yok ikisinin de. Sikandan zarar etmezsin belki ama kâr da etmezsin.
Yorum
-
adil gözükmek için ts düşmanlarını maçlarına atıyorum, hatalardan sonra arayıp hakemi tebrik ediyorum. kanım bordo mavidir. bilin bakalım ben kimim?İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmit Öztürk'ün ne tür bir insan olduğu belli, TS düşmanı olduğu da belli. Ama asıl problem bu adamı bizim maça atayanlar . Ve buna ses çıkaramayan vasat TS yinetimidir.
Adam tam azılı bir TS düşmanı.( ゚д゚)
Yorum
-
VAR Yok diyor galiba. Mendy herhalde VAR'a git dedi.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum