Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Grup A | Trabzonspor 5 - 2 Ç.Rizespor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kurallarda çok şansız bir takımız.
    Şansa ihtiyacımız var.
    Biz de insanız, biz de mutlu olmak istiyoruz.
    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak haas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aynı gruptaki takımlar rakip olamıyor çeyrek finalde.
      Muhtemel Rakiplerimiz

- Göztepe
      - Bodrum
      - Galatasaray.
      Bilgi için teşekkürler.
      GS Gelmez.
      Bodrum gelir.
      Göztepe de gelse fark etmez. Düşüşteler.
      10'a ulaşmak istiyorsak hepsini Akyazı'da yenmeliyiz.
      En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 28.02.2025, 12:14.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hido çıkıp çağırsaydık gelmeyeceği için ceza vermek zorunda kalacaktık, bu yüzden çağırmadık dedi bir de
        Tabii, işte ondan bahsediyorum.

Adamlar ceza almasın diye aleni şekilde seferber oldu herkes. Şikeyi örtmediler, demek ki!
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Muhtemel 3 rakibimiz var;Gs,Göztepe,Bodrum.Maç bizim sahamızda tek maç üzerinden oynanacak.Bu kura da önemli elbette ama daha önemli olan yarı finalde Konya-İskenderun/Göztepe/Bodrum eşleşmesinden gelebilecek takımı çekebilmek.

Benim içimden geçen Trabzonspor-Göztepe olacak ve yarı finalde de Konya-Bodrum eşleşmesini çekeceğiz.
          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Normalde kura bugün çekilmeli ama bir hafta hesap kitap yapacakları için önümüzdeki haftaya bırakmışlar
            İhonun federasyonu içinde su an o ona çıksın bu bana çıkmasın kavgasi yaşanıyordur
            Ziraat ve aspor baskın çıkarsa bir dünya derbisi daha izleriz
            Bu işimize gelir gibi
            O haftasonu oynayacağımız şikeciler deplasmanini göz önüne alirsak en iyi kura olur bize de dususteki göz göz. Kupa öncesi de yine icerde onlarla oynuyoruz
            En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 28.02.2025, 11:05.
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• turkuvaz medya şimdi kara kara düşünüyor. galatasaray 2. olunca bütün planları alt üst oldu.
              bu kötü galatasaray'ı beşiktaş ve fenerbahçe deplasmanına hayatta yollamazlar. ikisinde de %99 rezil kepaze olup elenir.
              geriye kalıyor trabzon deplasmanı. en son ne zaman galatasaray'ı trabzon'da yendik diye sorsalar forumda bile bilen çıkmaz.
              bu rezil statünün amacı daha çok yarı final ve final maçını derbi oynatmak üzerine kurulu.
              yayıncı kuruluş para kazansın, reyting olsun, millet birbirini yesin.
              sonra da niye kimse kupayı önemsemiyor yedek kadroyla oynuyor diyorlar.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Icimden bodrum geciyor hayirlisi bakalim
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• 6 Mart > Kura Çekimi
                  1-3 Nisan > İç sahada tek karşılaşma
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün Alanya-Ankaragücü bugün Eyüp-Başakşehir. Beraberliğin yetmediği yerde bunlar nasıl berabere kalabiliyor ben anlamadım. İyi bir kura ile yarı finale kalmak lazım. Ben çeyrek finalde derbi tercih etmem, çekindiğimden değil, kolay maç varken niye zor maç oynayalım, ayrıca sürpriz sonuçlar olabiliyor bu turda, yarı finalde de olmayabilir derbi.
                    Maça baktım, bakmaz olaydım.

Başakşehir yine bastırdı, Eyüp yememek için direndi. Zamana oynadı. 1-1'de bile gs eleniyordu; üzmediler.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İşte bu ve istediğimiz Trabzonspor bu.Aynen böyle diğer maçlarda Trabzonspor'a yakışır şekilde iyi futbol oynayıp kazanmak.Şenol Hoca ve futbolcuları tebrik ediyoruz şahane bir galibiyet aldılar.Önceden futbolcular formsuzdu ve bütün futbolcular maçlar ilerledikçe form bulmaya iyi oynamaya başladı ve tabi bunda yeni transferlerinde etkisi var.Şimdi Şenol Hoca bu zamana kadar formsuzdu şimdi yavaş yavaş kendi gelmeye başladı.Eğer Şenol Hocada form tutarsa, yılların tecrübesi ile teknik direktörlüğünü gösterirse ve sonra karşımazda çok şahane, çok güçlü, çok iyi futbol oynayan Trabzonspor göreceğiz.Bir derbi galibiyeti, birde hemen deplasman galibiyeti Şenol hocayı tamamen kendine getirir, o özgüveni geri getirir.Sonra Şenol Hocada form tutmaya başlar...

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• arda turan galatasaray'ı gruptan çıkarmak için her şeyi yaptı. berke yine maçın adamı oldu. devre arası skoru bile öğrenmiştir. yapı dedikleri olay bu olabilir. adamın bütün eski futbolcuları ligdeki hocalık yapıyor. volkan, emre, selçuk, arda daha alttan gelenler var. hepsi kendi takımına çalışıyor.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• benim biraz da olsa takımdan ümidim vardı. ligde geri kalmışken kupada belki bir şeyler yapıp kendimizi finale atabilirdik düşüncesindeydim. dünkü konya faciasını gördükten sonra fenerbahçe, galatasaray, beşiktaş ile eşleşip rezil olup dalga malzemesi olmaktansa bu turda direkt elenmeyi tercih ederim. bu hoca ve oyuncu grubu hiç bir hedef maçı kazanamaz. bu üç takıma karşı işkence çekmek yerine keşke hiç gruptan çıkamayıp elenseydik. olmayacağını bile bile hayal satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                benim biraz da olsa takımdan ümidim vardı. ligde geri kalmışken kupada belki bir şeyler yapıp kendimizi finale atabilirdik düşüncesindeydim. dünkü konya faciasını gördükten sonra fenerbahçe, galatasaray, beşiktaş ile eşleşip rezil olup dalga malzemesi olmaktansa bu turda direkt elenmeyi tercih ederim. bu hoca ve oyuncu grubu hiç bir hedef maçı kazanamaz. bu üç takıma karşı işkence çekmek yerine keşke hiç gruptan çıkamayıp elenseydik. olmayacağını bile bile hayal satıyoruz.
                                bu turda ğs ile karşılaşma ihtimalimiz mevcut seri başı değiller

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim