Uğurcan sadece yeter onlara 2 atar gol yemeden ilk deplasman galibiyeti alırız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
galibiyet oranımız 3 50 ile 4 arası geziniyor
bjkyi sağlam favori göstermişler
Yorum
-
Nwakaeme’nin olmaması kötü oldu hiç yoktan son yarım saat içeri atar ciddi tehdit oluştururduk. Ben galibiyet beklemiyorum , güzel oyun , Ukraynalılar ve Oynayacaksa Folcarelli’yi merak ediyorum ilerisi için iyi bir değerlendirme yapabiliriz.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegalibiyet oranımız 3 50 ile 4 arası geziniyor
bjkyi sağlam favori göstermişler
Bjk-Febeş maçında da favori Febeş'ti, bakma yani
Yorum
-
Banza'nın bonservisini almaya çalışıyormuşuz 8.5 milyon euro gibi bir rakam konuşuluyor, Şenol hoca alınsın diye rapor vermiş.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBanza oynayacağına Sikan oynasın en azından bizim oyuncumuz.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Banza yı hiç beğenmiyorum inşallah alınmaz Az Alkmaar daki 9 no profilinde biri lazım bize, Banza kutu içi golcüsü mücadele yok fizik güç yok teknik yok, topu ayağına kadar getireceğiz beyefendide gol atacak, 8 m eurolara kimler alınır umarım Banza yı almak gibi bir hataya düşmeyiz.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Banza Ağustosta 29 olacak. Banzaya 8,5 verip alacak yerde Onuachuya 6-7 verip alsınlar. Onuachu da Mayısta 31 oluyor. aralarında 2 yaş var. Banza da kötü oyuncu değil ama Onuachu Banzadan kat kat faydalı komple bir santrafor. sözleşmesine 1 sene kalmış oluyor 6-7 e çok rahat alırız.from BOGAZIÇI
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum