Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlk maçta da oynamamıştı, BJK'ye en ters gelen adam.
    Yine çöp bir takımı yeneriz ayrı konu
    Deplasmanda bir derbide ben ilk 11’de tercih etmem bu yaştan sonra. 60 sonrası girip iş yapardı tabi ama yapacak bir şey yok.

Yorum

İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Deplasmanda bir derbide ben ilk 11’de tercih etmem bu yaştan sonra. 60 sonrası girip iş yapardı tabi ama yapacak bir şey yok.

Yine silah işte, yorulan savunmayı dumur ederdi.

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nwakeme takımı eksik oynatan bir oyuncu konumunda olsa da yaptığı kilit işlerle maçları hâla tek başına çözebilen bir oyuncu konumunda. Eminim ki Avcı takımın başında olsaydı kolay kolay 11'de şans vermezdi ama Şenol Hoca normal şartlarda maksimum yarım saat oynaması gerekirken her maçta 90 dakika oynatmaya çalışıyor. Neyse artık yapacak bir şey yok. Yazıldığı gibi kanatlarda Zubkov ve Visca ile başlarız. Sikan'ın 11'de olacağını düşünmüyorum. Lundstram ve Mendy önlerinde ya Ozan ya da Cham'la başlarız gibi duruyor. Folcarelli her ne kadar hazır olarak gelmiş olsa da hemen sahaya sürülmesi sürpriz olur. Kaldı ki üç defansif orta saha ile başladığımız takdirde BJK de daha çok üstümüze gelecektir...
        Mendy Lustram merkeziyle 50 maç kaybettik, zayıf takımlara bile üstünlük kuramıyoruz. Bjk gibi rakibe merkezde 2 tane defansif orta sahayla çıkarsan ilk yarıda yediğin gollerle maçı rakibe bırakırsın.

Mendy yanında 8 olabilecek isimler Ozan veya Folcarelli. Para verip oyuncu alıyoruz, oynar mı oynamaz mi bunu düşünüyoruz o da garip bir durum. Güvenmiyorsan niye transfer ettin, bu maçı kaldıracak kalitede değilse de 8 de Ozan oynar önünde de Cham olur.

Ben olsam Mendy yanına direkt Folcarelli yi koyar oynatırım. Mendy i transfer ettiğimizde yanlış hatirlamadiysam ilk maçı bjk ye denk gelmişti güzel de oynamıştı. Folcarelli bu maç ilk 11 çıkmazsa Şenol hocanın istemediği vasat birini aldık diye yorumlarım.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Çıkacak kadro yüzde 90 böyle olur - küçük bir ihtimal sola Sikan'ı atar.

En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 13.02.2025, 01:24.
          Yahsi Bati 51:28

Yorum

3 ihtimali maç ve her ihtimale sevinecek tek kişi var o kişi de belli..
            Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

Şöyle yeni transferlerin kendini gösterdiği maç olsa çok şahane olur.Özellikle Sikan iyi oynayıp bir gol atsa şahane olur.Haydi Sikan artık rakiplere golleri atmaya başla da ve Çok zor maç Beşiktaş'ı kendi sahasında mağlup etmek istiyorsan hem antremanda hem de maçta çok azimli ve çok çalışmalısın.Özellikle bu derbide herkesin 90 dakika boyunca çok koşması lazım ve çok az hata yapması lazım ve İnşaAllah bu maçı derbiyi kazancağız...
              En son deepmavi tarafından düzenlendi; 13.02.2025, 05:00.

Yorum

Rakibin en büyük silahı hızlı hücumlar. Orta sahamız orta blokta beklerken bile kolay deliniyor, hızlı hücumlarda ne olur bilmiyorum. Folcarelli oynar ve orayı kapatırsa muazzam olur. Nwakaeme yok. Özellikle maçın kontrolünü kaybetiğimiz anlarda takıma nefes aldırabilirdi. Pedro defansif açıdan zafiyet gösterebilir.

Maçı alırsa Ukraynalılar alır.

Yorum

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mendy Lustram merkeziyle 50 maç kaybettik, zayıf takımlara bile üstünlük kuramıyoruz. Bjk gibi rakibe merkezde 2 tane defansif orta sahayla çıkarsan ilk yarıda yediğin gollerle maçı rakibe bırakırsın.

Mendy yanında 8 olabilecek isimler Ozan veya Folcarelli. Para verip oyuncu alıyoruz, oynar mı oynamaz mi bunu düşünüyoruz o da garip bir durum. Güvenmiyorsan niye transfer ettin, bu maçı kaldıracak kalitede değilse de 8 de Ozan oynar önünde de Cham olur.

Ben olsam Mendy yanına direkt Folcarelli yi koyar oynatırım. Mendy i transfer ettiğimizde yanlış hatirlamadiysam ilk maçı bjk ye denk gelmişti güzel de oynamıştı. Folcarelli bu maç ilk 11 çıkmazsa Şenol hocanın istemediği vasat birini aldık diye yorumlarım.
                  Kesinlikle katılıyorum Mendy Lustram merkezi aynı anda uyumsuz, üretkenlikten uzak. Mendynin tek başına 6 vari oynadığı maçlarda da defansif olarak yetersiz buluyorum, önde 8 de oynarsada yetersiz. Defans merkezi ve ortasaha merkezinde uyum çok önemli. Ortasaha merkezde sürekli arayışta olmamız iyi değil.
                  Defansif 6 (mendy yada lundstram) önünde uyumlu 2 ortasaha performansına ihtiyacımız var, hala arayıştayız.
                  trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

Mendy-Lundstram-Ozan ortasahasi ile çıkarsak bjk işi çabuk bitirir. Folcarelli-Cham arkalarında Mendy ile üretkenlik soru işareti olsada orta blogu hem temasli hem de presli oynayarakkapatabilecegimiz kesin. Büyük maçlarda deplasman takımı diri durup sert oynarsa o maçı kolay kaybetmiyor adamları yarı sahamızda top kayıpları, yumuşak kalma vb zaaflarla uzun süre tutarsak maçı alma ihtimali yok.

İsterse uçak inip direk stada gidecek olsun ben gene yeni transferi tercih ederim lundstram attığı golle formda gibi gözüküyor ama değil, fena yakar bizi.

Bu arada hakeme bu maç özel odaklanmak lazım kimi verirlerse versinler üstünde siyah beyaz forma ile bize karşı oynayacak. Temaslarda onun için çok dikkatli olmak gerek.

Hepsini üst üste koyup yeneceğiz.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mendy-Lundstram-Ozan ortasahasi ile çıkarsak bjk işi çabuk bitirir. Folcarelli-Cham arkalarında Mendy ile üretkenlik soru işareti olsada orta blogu hem temasli hem de presli oynayarakkapatabilecegimiz kesin. Büyük maçlarda deplasman takımı diri durup sert oynarsa o maçı kolay kaybetmiyor adamları yarı sahamızda top kayıpları, yumuşak kalma vb zaaflarla uzun süre tutarsak maçı alma ihtimali yok.

İsterse uçak inip direk stada gidecek olsun ben gene yeni transferi tercih ederim lundstram attığı golle formda gibi gözüküyor ama değil, fena yakar bizi.

Bu arada hakeme bu maç özel odaklanmak lazım kimi verirlerse versinler üstünde siyah beyaz forma ile bize karşı oynayacak. Temaslarda onun için çok dikkatli olmak gerek.

Hepsini üst üste koyup yeneceğiz.
                      Tanıdığımız Şenol Güneş ilk yazdığın üçlü ile oyuna başlayacaktır.Türkiye ligi temposuz ve atletik özelliği olmayan oyuncularla oynanıyor. Mendy-Folcarelli-Cham orta sahası bu ligin dinamiklerini ve anlayışı altüst edecek tempo ve atletizm vaadediyor.Ama Şenol Hocanın bu maç özelinde ve kısa vadede daha güvenli bir orta saha tercih edeceğini düşünüyorum.Eğer işler kötü giderse maçın bir bölümünde bu üçlü ile oynayabilir.

Nwakeme'nin yokluğunda kanatlar Zubkov ve Visca olacaktır. Visca'nın yaşından dolayı bir takım defoları olsa da oyun aklı ve Malheiro'nun önünde ona savunma yardımı sağlaması özelliğiyle ilk on birde tercih edileceğini düşünüyorum.Sikan maçın gidişatına göre oyuna sonradan girer.Tıpkı Cham ve Folcarelli gibi.Yeni transferlerle kulübeden gelebilecek ve maça etki edebilecek oyuncumuz arttı bu da Şenol Güneş'in hamle şansını ve maç içinde format değişikliği yapabilmesini sağlayacaktır.
                      En son Larking tarafından düzenlendi; 13.02.2025, 13:05.
                      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

Doğru orta saha ile üstün olan taraf biz oluruz. Lundstram falan oynayacaksa kısır maç olur, atan kazanır tarzında bir maç. Yani hoca oyunu tutayım 0-0 götüreyim falan derse o maç büyük ihtimalle berabere biter. Maçı kazanacak 11’le sahaya çıkmalı, skoru aldıktan sonra istediği hamleyi yapsın. Orta sahayı alırsak zaten rakibin defansı zayıf karnı, orada bir şekilde fişi çekeriz.

Yorum

İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ozancan

Ozaneiro----Ozanic----Ozangov----Ozanhellaç

Ozandy----Ozanelli

Ozankov----Ozcham----Ozkeme

Ozanza

Peki Ozan Tufan nerde ? Bu kadroda her türlü iş yapardı.
                          En son [KAPLAN] tarafından düzenlendi; 13.02.2025, 13:54.
                          . .
                          . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                          . .

Yorum

Bu maça Nwakaeme ve Visca gibi 2 tane ihtiyarla başlamak yerine genç ve dinamik Sikan-Zubkov ikilisiyle başlamak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Yorum

Rakibimiz kendisine gençlik aşısı vurup 2 tane çok mantıklı transfere imza attı( Keny arroyo ve ricardo ) bu futbolcular alışma sürecinde o yüzden doğru hamleler yaparsak kazanma ihtimalimizin fazla olduğunu düşünüyorum. Hep beraber göreceğiz bakalım ne olacak...
                              Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

tabiki hakeme karşı oynayacağız ama mağlubiyet asla olmaz yenmek içn herşey müsait ukraynalı oyuncuların iy ioyunu ile yeneceğiz ZUBKOV atar alırız
                                Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim