Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Grup A | İskenderunspor 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alanyaspor 3 - 1 karagümrük ilk yarı bitti. dün burada konuştuk böyle olacağı belliydi. şimdi işin yoksa rize'yi yen.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      alanyaspor 3 - 1 karagümrük ilk yarı bitti. dün burada konuştuk böyle olacağı belliydi. şimdi işin yoksa rize'yi yen.
      Doğukan bu hesapları yapacaksak, ki yapmak zorundayız çünkü İskenderunu yenemiyoruz.
      Gruplardan çıkmasak ta olur, sonrasında elenmek daha çok üzüyor.
      Bunu derken lig şampiyonluğu kadar önemsiyorum ben TK nı, kupa kupadır, camiaların büyüklüğünün göstergesidir,
      Ama başa dönersek,
      Rizeyi yenmek gözümüzde büyüyorken ilerisi için umutlanmıyalım bitsin gitsin.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Doğukan bu hesapları yapacaksak, ki yapmak zorundayız çünkü İskenderunu yenemiyoruz.
        Gruplardan çıkmasak ta olur, sonrasında elenmek daha çok üzüyor.
        Bunu derken lig şampiyonluğu kadar önemsiyorum ben TK nı, kupa kupadır, camiaların büyüklüğünün göstergesidir,
        Ama başa dönersek,
        Rizeyi yenmek gözümüzde büyüyorken ilerisi için umutlanmıyalım bitsin gitsin.
        şenol hoca tarihi tersten yazacak. ilk maçta 3 attığı takım gruptan çıkacak biz eleneceğiz. komedi. kaldı ki rakibin de kazanması gerekiyor maç ortada. ben bu takımı hiç bir maçta favori görmem bu sene.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şenol hoca tarihi tersten yazacak. ilk maçta 3 attığı takım gruptan çıkacak biz eleneceğiz. komedi. kaldı ki rakibin de kazanması gerekiyor maç ortada. ben bu takımı hiç bir maçta favori görmem bu sene.
          İlk deplasman galibiyetimizi Çöptaş'a karşı alırız

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk deplasman galibiyetimizi Çöptaş'a karşı alırız
            öyle gözüküyor gibi. tam kör dövüşü olur o maç. futbol dışında her şey yaşanır

Yorum

• Millet kupada şov yapıyor, rakiplerini tarihi skorlar ile mağlup ediyor.Şenol dedemizde fantezi yaparak 2. lig takımı ile berabere kalıp millete madara ediyor...

Yorum

• 2 alt lig takımını yenememek öyle böyle büyük bir skandal değil yalnız. Şu sonucu Bjelica almış olsa Ulaş Özdemir ve Zeki Uzundragon A Spor'da sinir krizleri geçirir, Erto yönetim kurulunu acil toplar, Hasan Tüncel daha maç bitmeden operasyon tweet'lerini atmış olurdu.

Yorum

• Rize'yi ligde ve kupada sahaya gömeceğiz.
                  Palut'ların İlhan fazla heveslenmesin.
                  Geçen sezon Rize'de bizi yendiğinde, sahayı boydan boya turlayarak adeta şampiyon olmuş bir Hoca edasıyla şov yapmıştı.
                  Bu sezon da Trabzon kümeye diye bağırmıştı Rizebahçeliler
                  UNUTMADIK.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rize'yi ligde ve kupada sahaya gömeceğiz.
                    Palut'ların İlhan fazla heveslenmesin.
                    Geçen sezon Rize'de bizi yendiğinde, sahayı boydan boya turlayarak adeta şampiyon olmuş bir Hoca edasıyla şov yapmıştı.
                    Bu sezon da Trabzon kümeye diye bağırmıştı Rizebahçeliler
                    UNUTMADIK.
                    ))) kayseriyi isekenderunu sahaya gömdüğümüz gibi mi
                    trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• İlk olarak Selim Çoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ))) kayseriyi isekenderunu sahaya gömdüğümüz gibi mi
                      Eyüp maçıyla çıkışa geçiyoruz kardeşum, rahat ol.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• kupa macinda, adamlarin ilk golünde capsiz eren rakipe pas atiyor. Adamlar ordan gelip gol atiyor.
                        2. golde, 3.lig topcu bizim milli sol beki yani ereni calim manyagi yapiyor, üstüne mendyi calimliyor sonra güzel bi orta acip bizim sisko kalecinin üstünden M. Besire.

Özet su, ereni satin, 1-2 milyona bakmayin, mendy satin 1-2 milyona bakmayin, takimi satin 1-2 milyona bakmayin

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2 alt lig takımını yenememek öyle böyle büyük bir skandal değil yalnız. Şu sonucu Bjelica almış olsa Ulaş Özdemir ve Zeki Uzundragon A Spor'da sinir krizleri geçirir, Erto yönetim kurulunu acil toplar, Hasan Tüncel daha maç bitmeden operasyon tweet'lerini atmış olurdu.

Hoca deyistirmekle sorunlarin cozulmeyecegini anlamis olmalilar!

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2 alt lig takımını yenememek öyle böyle büyük bir skandal değil yalnız. Şu sonucu Bjelica almış olsa Ulaş Özdemir ve Zeki Uzundragon A Spor'da sinir krizleri geçirir, Erto yönetim kurulunu acil toplar, Hasan Tüncel daha maç bitmeden operasyon tweet'lerini atmış olurdu.
                            Adamcilik diyoruz buna
                            Borulari ancak yabanci garibanlara otuyor

Ahlaksiz iki yuzluler
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• herifler beyaz grupta mücadele ediyor hatırlatmak lazım gelir
                              keşbiş olsun cümleten

(UEFA)

Yorum

• Son dönemde bu kadar fazla sayıda transfer yapıp da başarısızlıkta zirve olduğumuz bir durumu hatırlamıyorum. Ful alt yapı oyunculatıyla oynasak ancak bu kadar olurdu! ŞENOL İSTİFA!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim