alanyaspor 3 - 1 karagümrük ilk yarı bitti. dün burada konuştuk böyle olacağı belliydi. şimdi işin yoksa rize'yi yen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Grup A | İskenderunspor 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Doğukan bu hesapları yapacaksak, ki yapmak zorundayız çünkü İskenderunu yenemiyoruz.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealanyaspor 3 - 1 karagümrük ilk yarı bitti. dün burada konuştuk böyle olacağı belliydi. şimdi işin yoksa rize'yi yen.
Gruplardan çıkmasak ta olur, sonrasında elenmek daha çok üzüyor.
Bunu derken lig şampiyonluğu kadar önemsiyorum ben TK nı, kupa kupadır, camiaların büyüklüğünün göstergesidir,
Ama başa dönersek,
Rizeyi yenmek gözümüzde büyüyorken ilerisi için umutlanmıyalım bitsin gitsin.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
şenol hoca tarihi tersten yazacak. ilk maçta 3 attığı takım gruptan çıkacak biz eleneceğiz. komedi. kaldı ki rakibin de kazanması gerekiyor maç ortada. ben bu takımı hiç bir maçta favori görmem bu sene.İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğukan bu hesapları yapacaksak, ki yapmak zorundayız çünkü İskenderunu yenemiyoruz.
Gruplardan çıkmasak ta olur, sonrasında elenmek daha çok üzüyor.
Bunu derken lig şampiyonluğu kadar önemsiyorum ben TK nı, kupa kupadır, camiaların büyüklüğünün göstergesidir,
Ama başa dönersek,
Rizeyi yenmek gözümüzde büyüyorken ilerisi için umutlanmıyalım bitsin gitsin.
Yorum
-
İlk deplasman galibiyetimizi Çöptaş'a karşı alırızİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol hoca tarihi tersten yazacak. ilk maçta 3 attığı takım gruptan çıkacak biz eleneceğiz. komedi. kaldı ki rakibin de kazanması gerekiyor maç ortada. ben bu takımı hiç bir maçta favori görmem bu sene.
Yorum
-
öyle gözüküyor gibi. tam kör dövüşü olur o maç. futbol dışında her şey yaşanırİlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk deplasman galibiyetimizi Çöptaş'a karşı alırız
Yorum
-
Rize'yi ligde ve kupada sahaya gömeceğiz.
Palut'ların İlhan fazla heveslenmesin.
Geçen sezon Rize'de bizi yendiğinde, sahayı boydan boya turlayarak adeta şampiyon olmuş bir Hoca edasıyla şov yapmıştı.
Bu sezon da Trabzon kümeye diye bağırmıştı Rizebahçeliler
UNUTMADIK.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRize'yi ligde ve kupada sahaya gömeceğiz.
Palut'ların İlhan fazla heveslenmesin.
Geçen sezon Rize'de bizi yendiğinde, sahayı boydan boya turlayarak adeta şampiyon olmuş bir Hoca edasıyla şov yapmıştı.
Bu sezon da Trabzon kümeye diye bağırmıştı Rizebahçeliler
UNUTMADIK.
))) kayseriyi isekenderunu sahaya gömdüğümüz gibi mi
trabzonspor bir sevdadir...
Yorum
-
Eyüp maçıyla çıkışa geçiyoruz kardeşum, rahat ol.İlk olarak Selim Çoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
))) kayseriyi isekenderunu sahaya gömdüğümüz gibi mi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
kupa macinda, adamlarin ilk golünde capsiz eren rakipe pas atiyor. Adamlar ordan gelip gol atiyor.
2. golde, 3.lig topcu bizim milli sol beki yani ereni calim manyagi yapiyor, üstüne mendyi calimliyor sonra güzel bi orta acip bizim sisko kalecinin üstünden M. Besire.
Özet su, ereni satin, 1-2 milyona bakmayin, mendy satin 1-2 milyona bakmayin, takimi satin 1-2 milyona bakmayin
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 alt lig takımını yenememek öyle böyle büyük bir skandal değil yalnız. Şu sonucu Bjelica almış olsa Ulaş Özdemir ve Zeki Uzundragon A Spor'da sinir krizleri geçirir, Erto yönetim kurulunu acil toplar, Hasan Tüncel daha maç bitmeden operasyon tweet'lerini atmış olurdu.
Hoca deyistirmekle sorunlarin cozulmeyecegini anlamis olmalilar!
Yorum
-
Adamcilik diyoruz bunaİlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 alt lig takımını yenememek öyle böyle büyük bir skandal değil yalnız. Şu sonucu Bjelica almış olsa Ulaş Özdemir ve Zeki Uzundragon A Spor'da sinir krizleri geçirir, Erto yönetim kurulunu acil toplar, Hasan Tüncel daha maç bitmeden operasyon tweet'lerini atmış olurdu.
Borulari ancak yabanci garibanlara otuyor
Ahlaksiz iki yuzlulerNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
herifler beyaz grupta mücadele ediyor hatırlatmak lazım gelir
keşbiş olsun cümleten
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum