Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 22.Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Süperlige çıkma adayı 2 takım oynuyor şu an,
Erzurum'un stoperleri M.Yumlu(37) ve M.Akbaş(34)
Kocaeli'nin stoperi C.Osmanpaşa(37)
İlginç bi durum.
Neyse,
Biz Kayseriyi yenip ligde kalma umutlarını bitirirsek çok güzel olacak.
Başarılar Fırtınam
Diğer bizim uşak Tekliç i unutmuşum,
Duran topu ona attırıyorlar, onun dışında hiç bi icraatını göremedim ben. 53. dk sakatlandı çıktı.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 01.02.2025, 14:53.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Ak koyun kara koyun bu maç belli olur artık. mazereti yok bunun.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçta da iyi bir oyun görürsek içim rahatlayacak biraz olsun. En azından artık bir şeyler değişti diyebeleceğim. Hala "heralde" bir şeyler değiştideyim.
Bir de şu takıma Allah Kitap aşkına artık adam gibi bir 8. Umutun Ozanın yerine adam gibi bir 8'le takımın bütün çehresi değişir. Artık birlik adama beş verdileri de geçtim. Kaça alıyorlarsa alsınlar da gerçekten iyi bir 8 alsınlar.
Ve 8 transferi. Adam gibi bir 8 takımın bütün çehresini değiştirir. Sikan şimdi o kadar para vereceğimize o parayı hatta fazlasını adam gibi bir 8'e gömmeliydik. Anladığım kadarıyla 8 transferi yine olmayacak gibi."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
vaka sanırım dizinden sakatlık yaşamıştı antrenmanda da Chamla ilgili bir durum yoktu.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCham Waka yedeklerde. Riske mi edilmediler yoksa kadroyu mu bozmadı maç önü röportajda belli olur."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Savic ligin ilk yarısındaki Kayserispor maçında sakatlanmıştı Kayseri maçıyla 11'e dönüyor. Umarım kalitesini göstermeye başlar. Sikan'ın yeni transfer olmasından kaynaklı değil de neredeyse 2 aydır maç oynamamasından dolayı 11'de başlaması sürpriz oldu. 4-4-2 oynamayacaksak kanatta oynaması nasıl bir etki oluşturacak bakalım...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Cham geçen maç oynamadı, Ozan da iyi maç çıkardı. Cham tam iyileşmedi mi yoksa kadroyu mu bozmadı az sonra açıklar röportajdaİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevaka sanırım dizinden sakatlık yaşamıştı antrenmanda da Chamla ilgili bir durum yoktu.
Yorum
-
Savic inşalllah sakatlanmaz da stoper işini halletmiş oluruz. Batagov ile iyi ikili olurlar. Orta saha ikilisi zaten şu an en verimli ikili. Bekler efektif. Sağda Visca önde Banza formda.
_____
Kayseri yine Nazon mazon atmış sahaya. Bizim arka tarafa sızmaya çalışacaklar, topla bayıltmak lazım. %65-70 topla oynama.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 01.02.2025, 15:17.
Yorum
-
şişman geçen maç 10 numarada kötü maç çıkarmadı. kötü de oynasa yer açmaya çalışan hoca iyi oynadığı maçtan sonra yanında oturtmazdı zaten, süpriz değil. ozan'ın maçın gidişatına göre 10'dan 8'e, 6'a ya da sağ beke falan çekilmediği senaryoda katkı vereceğini düşünüyorum ben de. bizim 11 oyuncusu kadar hamle oyuncularına da ihtiyacımız var. gidişe göre oyunun merkezinde kreatif oyuncu ihtiyacı bariz hale gelirse cham hamlesi gelir galiba.
ilk deplasman galibiyetini aldığımız maç olur umarım.
başarılar takım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum