Ozan cikcagina iyi kotu kosan pres yapan umut cikinca bozuldu takim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 22.Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
adam maçın başında umutla cham arasında tercih yaptık dediğinde mantalitesini ortaya koydu zaten. ozan 10 başlamasa 8 başlayacak. bu herif merkezde başladığı her maçta sahanın ortasına sıçtı, sıvadı, siktir oldu gitti. ulan mobil oyuncu çıkarıp yerine tank gibi ağır oyuncu koymak nedir. kimi alacaksın şimdi 10 numaradan getirdiğin ozanı çıkarıp ön libero lundstram'ı mı? nasıl oyun anlayışı abi bu?
Yorum
-
Chamsızlık değil, Nwakayemisizlik sorunumuz. Nwakayeme tüm futbolcuların oyununu etkiliyor. Cham da bunların başında geliyor. Visca da sözleşme sonrası rahatlamış görünüyor. Onun bile Nwakayeme’e ihtiyacı var.
Umalım da sakat olmayan bir Nwakayeme giriyordur. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Yorum
-
Hocanın ozanı sahada tutup, umutu çıkarmasına bir anlam veremedim. Gerçi kendisinin bu tip değişikliklerde genelde ozanı sahada tutmak istemek gibi bir çabası var.
Ayrıca buradaki bazı arkadaşlarla aynı maçı mı izliyoruz diye sorgulamaya başladım. Eren , ofansif katkısı haricinde sahada hemen hemen en az hatayla oynayan oyunculardan birisi. Savic ve Ereni bu maç özelinde beğendim. Ozan sahada yok. Viscanın kanadını kullanamıyoruz.
Sikan ın , sürekli ceza sahasında olmasını sevdiğim. Direkt olarak santrafor oynadığı maçlarda çok şey verecek gibi duruyor. Sürekli bir arayış içerisinde.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum