Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 19.Hafta | Trabzonspor 5 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Puhaaaa yallah çöpe

Yorum

• Dün cok keyifli bir gün oldu, özellikle Antalya´ya karsi 5 golle cosmamiz cok önemliydi. Antalyalilar Waka´yi durduralim derken, sagdan igneyi vurmak onlar icin cok aci oldu.
      Macin yildizi tabi ki Malheiro, Avcisporlularin bir taraflari kaniyordu dün itibari ile...Ama macin gizli kahramani Mendy´den hic kimse bahsetmemis, özellikle defans hatti halen daha tedirgin, fazla güven vermiyorken, bircok rakip atagi baslamadan bitirdi, oyunu acti. Eminim istatistiklerde cok öndedir. Batagov´un yanina elit bir stoper transferi, takimi cok rahatlatir, tabi ki yillardir bekledigimiz No.8.

2+2 net transferle ikinci yari cosariz ama bu Yönetimle zor!!!
      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        “Sağ bek vurdu ve gol oldu, bu kadar basit” ile geçiştirilecek bir konu değil bence. Sağ bekin gol atması tamamıyla oyun sistemi sonucu gelmemiş olabilir (Ki sağ kanadı çok etkili kullandık.) ancak en azından oyuncunun hakkını vermek lazım. Takoz Recep gibi orta sahadan topa vurup da hasbelkader olmadı o goller. O bindirmeler, boş koşular ve sürekli denemelerin sonucu oldu pozisyonlar. Pedro önceki maçlarda da pozisyona girdi, gol attı, bugün de süsledi. Bir maçlık değil mevzu. Bekin asli görevi tabii ki savunma ama hücumda böyle bir katkı sunabiliyorsa ciddi esneklik kazandırır ataklarda.

Yazımın konusu bu değildi ama söz ettiniz açıklayayım, Bir takımın sağ bekinin bir maçta 3 gol atması alışılagelmiş bir durum nedir, Elbette kıymetlidir kim hafife alıyor ama ben diyorum ki, 30 senede bir olan olay değil önemli olanın, Pedro gibi oyuncuların, Bu oyunlarını devam ettirmesi. Her maç 3 atmasın ama 2 maçta bir bir asisti olsun o zaman. Bu daha faydalı diyorum

Oyuncu bence gelişim içinde ve savunma zaaflarını da atlatmalı, Çok adam kaçırıyor ve kontrolsuz oynuyor. Sadece süratli olmak yeterli değil bence. Ama bu çocuktan olur. Umudum var
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• takımı tebrik ederim
          En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 15.01.2025, 11:17.

(UEFA)

Yorum

• Sahte gol kralını kovdurmak da Trabzonspor'uma yakışırdı. Güzel olmuş. Ulan rakip defans ve kalecilere gol yesinler diye para versem ben de gol kralı olurum mk.

Türkiye liginin tek gerçek gol kralları Trabzonspor'dan ve Anadolu'dan çıkan gol krallarıdır. Mesela Şota, Fatih Tekke, Burak Yılmaz, Sörloth gibi. Burak Yılmaz'ın 2010-2011 sezonundaki gol krallığı da şikeyle çalınıp bu maçtan sonra kovulan keltoşa peşkeş çekilmiş.
            “Beşiktaş için canımı veririm.”
            —Şenol Güneş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X