Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Grup A | Trabzonspor 3 - 0 C. Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Sami UĞURLU denen adamın bizimle niye bu kadar çok kuyruk acısı var acaba?

TS-Kasımpaşa maçından sonra da bize laf sokmuştu inceden inceden

Vay anasını be

Ne kadar çok düşmanı var bu şehrin ve bu camianın
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Sami Uğurlu sen ligin sonlarında yine bu stada geleceksin umarım

Bu sefer bu hödüklüğü yapmanıza izin vermeyeceğiz.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben bir şey yapılamayacağını,içi boş açıklamalarla işin geçiştirileceğini zaten biliyorum.Yani iktidara yakın ve dış işleri bakanının kardeşinin takımına karşı hem de deplasmanda kolları sıvayıp,yumruk yumruğa kavga için tereddüt etmeyen bir başkan refleksi elbette beklemiyorum.Buna herkesin maçası yemez.Hem yürek hem gerçek Trabzonspor'luluk lazım bunun için.Bunu yapıp,bir sonraki sezon da o takımdan en iyi oyuncusunu alma Alfa'lığı da bunlardan beklemiyorum. Benimki durum tespiti.Beklenti değil.

Ne yapılmalı(ydı)? Camia ve şehir sportif ağırlık olarak eski gücünde değil.Bunun birçok faktörü var.Sosyoloji başta olmak üzere siyaset ve ekonomi ile göbekten bağlı bir konu bu.Ve çok uzun.Eski Trabzonspor'luluk ruhu artık mumla aranıyor.Geri gelir mi?Ne yapılmalı(ydı)ya cevap aramak yerine ne değişmeli daha doğru soru gibi görünüyor.
        Tamam, ne değişmeli? Dün akşam neyi değiştirebilirdik?
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tamam, ne değişmeli? Dün akşam neyi değiştirebilirdik?
          Olay olurken bir şeyi değiştiremezsin.Olayın olmamasını,buna cesaret edilmemesini sağlarsın.Olunca da hesap sorarsın.

Ne değişmeli dünle ilgili değil.Sarı öküzü verdin bir kere bunlar olacak.Bu gidişle yarın da olacak.Olanın hesabını soramazsan etkili biçimde,öyle resmi siteden ağlarsan daha çok görürüz bu hareketleri.Alanyaspor teknik direktörü gibi bir figür bile bu sözleri söyleme bu hareketleri yapma cesareti buluyorsa,Trabzonspor bana bunu ödetir demiyorsa geçmiş olsun.Değişim işte bu.Bunu dedirtmek.

Alanya'da sahaya inen Ahmet Ağaoğlu,bir sonraki sezon en değerli oyuncularını Bakasetas'ı aldı.Güç ve saygı budur.Anlatmak istediklerim çok anlaşılır diye düşünüyorum.
          En son Larking tarafından düzenlendi; 09.01.2025, 18:20.
          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olay olurken bir şeyi değiştiremezsin.Olayın olmamasını,buna cesaret edilmemesini sağlarsın.Olunca da hesap sorarsın.

Ne değişmeli dünle ilgili değil.Sarı öküzü verdin bir kere bunlar olacak.Bu gidişle yarın da olacak.Olanın hesabını soramazsan etkili biçimde,öyle resmi siteden ağlarsan daha çok görürüz bu hareketleri.Alanyaspor teknik direktörü gibi bir figür bile bu sözleri söyleme bu hareketleri yapma cesareti buluyorsa,Trabzonspor bana bunu ödetir demiyorsa geçmiş olsun.Değişim işte bu.Bunu dedirtmek.

Alanya'da sahaya inen Ahmet Ağaoğlu,bir sonraki sezon en değerli oyuncularını Bakasetas'ı aldı.Güç ve saygı budur.Anlatmak istediklerim çok anlaşılır diye düşünüyorum.
            Düne dair somut bir şey okumak istiyorum. Genele dair bir itirazınız var. Sanki ben onları kabullenmişim gibi tekrar ediyorsunuz. Dün meydan savaşı mı kaybettik, bu arabesk yas havanın sebebi ne? Yardımcı antrenörümüz yere düştü diye bayrakları yarıya mı indirileim? Maçı kazandık. Beklemediğim şekilde Hasan Tuncelinden Ulaş Özdemirine, rakip hoca ve oyuncularıyla ilgili gerekli olanları söyledi. Cihan, herifi tokatladı; Ozan kovaladı.

"Bu olmasaydı" mı? Valla Hüseyin adamın boğazına yapışıyor. Burada [MENTION=32083]Ufuk[/MENTION] da yazmıştı, lig maçında 2-1 hösteren oyuncuya Banza 3-0 gösteriyor.

Adamlar da sinmedi. Kaybetmişer zaten. Onlar sizin kadar dert etmemiştir dün olanları. Zaten maç içinde görmüşsünüzdür tıynetlerini.

Şimdi uzatmak istemiyorum... Engin Baytar Trabzonspor'dayken ona sataşma cesaretini gösteren Avcı değil miydi? Ee, Ağaoğlu onu getirdi. Tek tek olaylar üzerinden Trabzonspor'un büyüklüğü, camia refleksleri ölçülmez. Alanya'yla da Alanya olunmaz.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 09.01.2025, 19:31.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Düne dair somut bir şey okumak istiyorum. Genele dair bir itirazınız var. Sanki ben onları kabullenmişim gibi tekrar ediyorsunuz. Dün meydan savaşı mı kaybettik, bu arabesk yas havanın sebebi ne? Yardımcı antrenörümüz yere düştü diye bayrakları yarıya mı indirileim? Maçı kazandık. Beklemediğim şekilde Hasan Tuncelinden Ulaş Özdemirine, rakip hoca ve oyuncularıyla ilgili gerekli olanları söyledi. Cihan, herifi tokatladı; Ozan kovaladı.

"Bu olmasaydı" mı? Valla Hüseyin adamın boğazına yapışıyor. Burada [MENTION=32083]Ufuk[/MENTION] da yazmıştı, lig maçında 2-1 hösteren oyuncuya Banza 3-0 gösteriyor.

Adamlar da sinmedi. Kaybetmişer zaten. Onlar sizin kadar dert etmemiştir dün olanları. Zaten maç içinde görmüşsünüzdür tıynetlerini.

Şimdi uzatmak istemiyorum... Engin Baytar Trabzonspor'dayken ona sataşma cesaretini gösteren Avcı değil miydi? Ee, Ağaoğlu onu getirdi. Tek tek olaylar üzerinden Trabzonspor'un büyüklüğü, camia refleksleri ölçülmez. Alanya'yla da Alanya olunmaz.
              Tamam.

Volkan Demirel, babası yaşındaki Şenol Güneş'in elini sıkmıyor bir de üsten üsten konuşuyor.

Sami Uğurlu istiklal marşı üzerinden oyuncularına hadsiz şeyler söylüyor,yardımcı antrenörün yere indiriliyor.

Bunlar Trabzon'da oluyor.Adamlara ve hareketlerine bak.Sanırsın Guardiola ve Klopp Trabzon'da bize ayar verecek.

Trabzon'da rakipler neler gördü,başını eğdi sineye çekti gitti.Şimdi kafa kaldırıyorlar.Hem de kimler.Tesadüf mü değil.

Tamam o zaman kimseyle kimse olmayalım.Bir dahaki sefere Rambo Okan'ın Trabzonspor başkanını Trabzon'da tokatlamasını bekleyelim.Olur böyle şeyler deriz.

Beni Hasan Tuncel ya da Ulaş Özdemir'in dedikleri ilgilendirmiyor.Onları niye referans alıyım.Beni,ben ilgilendiriyor.Trabzonspor'a karşı planlı olduğu belli bu hadsizlikleri ben kabullenmiyorum.Bu cesareti bugün verirsen,yarın daha beteri olur.Kimseyi de olanları kabullenmiş var saymıyorum.Herkesin tepki eşiği farklıdır.Benimki bu.Buna da hakkım olsun..
              En son Larking tarafından düzenlendi; 09.01.2025, 20:39.
              DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

Dün tam istediğim ts vardı. 3 atıp kudurttu rakibi. Tahriklere kapılmadığımız için maç sonu açıklamalarda hepten kuduruk köpek gibi saldırdı hocaları. Çok memnunum. Alanya'daki maçta aynı çirkefliği yaptılar. Aliti tüm maç hakeme oynadı, son dk kendini yere atıp Enis'in golünü iptal ettirdi. Maç sonu abartılı sevinç, 2-1 işareti yaptı. Banza bunu unutmamış ki daha maçın başında üzerine oynadı Aliti'nin. Hakemin ikisini uyardığı pozisyonda sarı aldırıp sindirtmek için abartılı üstüne gitti hakemin ama hakem vermedi sarıyı. Maç sonu da 3-0 işaretiyle intikamını aldı. Bizim forvetlerin var böyle kırılma anları. Cornelius, Djaniny yaşadı bunları ve faul bekleme işini bıraktılar (maxi güçlü fiziğine rağmen yaşayamadı bunu). Banza'dan da artık daha fazla mücadele bekliyorum.

Tek eleştirim Şenol Hoca'ya. Devre arası itişme oldu uyardık maç sonu tekrar yaşandı olmaması lazım vs diyor. Hüseyin hocayı düşürüyorlar tek laf etmiyorsun. Hatta hocalarını falan övdün. Ayıp ya, Volkan senin elini sıkmadı neler dedin. Bir tek sana ayıp yapılınca mı konuşacaksın?
                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X