Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 18.Hafta | Samsunspor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu tepkisizlik hâli, oyuncular değişmiş olsa bile, Ünal döneminden kalma. Avcı dönemiyle arşa çıktı. Bugünkü durum ise ne yazık ki farklı boyuta, hissizlik aşamasına gidiyor.

Ancak buna sebep olan, imkân veren hoca değil mi? Mesela bir ricam var:

Google'a "şenol güneş gaziantep hakem" yazdığınızda, bizim hakkımız yenen maç değil, iki sene önveki Bjk - Gaziantep maçınyla ilgili açıklaması geliyor. SEO uzmanı değilim ama sonuca ulaşamayışımızın sebebi google algoritması değil. Hoca, maçtan sonra hakemle ilgili konuşmadı.
    Malesef Bjelica kadar yürekli olamadılar.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu tepkisizlik hâli, oyuncular değişmiş olsa bile, Ünal döneminden kalma. Avcı dönemiyle arşa çıktı. Bugünkü durum ise ne yazık ki farklı boyuta, hissizlik aşamasına gidiyor.

Ancak buna sebep olan, imkân veren hoca değil mi? Mesela bir ricam var:

Google'a "şenol güneş gaziantep hakem" yazdığınızda, bizim hakkımız yenen maç değil, iki sene önveki Bjk - Gaziantep maçınyla ilgili açıklaması geliyor. SEO uzmanı değilim ama sonuca ulaşamayışımızın sebebi google algoritması değil. Hoca, maçtan sonra hakemle ilgili konuşmadı.
      Düşüncelerine saygı duyuyorum ama ben hocanın bir transfer dönemi sonrası yapamazsa gitmesi gerektiğini düşünüyorum...

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yaptığı hatayı falan bir kenara bırakıyorum bakın gol yedirdiği hatayı kenara koyuyorum

45 dakikada rakip en az 6-7 defa geçiş hücumu yaptı,bu ozan sığırı bir tanesinde bile rakiple ikili mücadeleye girecek pozisyon almadı. haydi karşılayamadın, bir tanesinde bile koşup rakiple ikili mücadeleye girmedi. takımın 10 numarası 8 numarasından fazla ikili mücadeleye giriyor, kenardaki bunak kartal hala daha bu sığırdan hizmet bekliyor.
        ozan tufan
        2/3 İkili Mücadele Kazanma

muhammed cham
        5/13 İkili Mücadele Kazanma

rakibin geçiş oynadığı oyunda 10 numaran 8 numaranın 4 katı daha fazla iki mücadeleye girmiş.
        aynen hocalık bir şey yok takım kötü aynen...

Yorum

• İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cham bürüt onu bulamadım şimdi , Fransa da kesintiler çok fazla
          Portekizde kesintiyi bilmiyorum , ama net diyelim 100 diyelim ne dersek diyelim o da ayrı bir konu
          Netice de vasat oğlu vasat bir lig portekiz

Bu paralar normal paralar değil bu topçular için
          Kaç kulüp yok oldu gitti hatırlamıyor bile insanlar
          Eskişehir amatörde oynuyor , mersin yok oldu
          Nedenleri çok bariz

Bence kilit nokta futbolcu ücretleri
          Bu ücretler üzerinden taraftar gurupları ve medya ve eleştirecek kim var kim yok kitleniyor
          geriye bizim gibi çıkarsız sevenlerin internette boş boş yazması kalıyor

TV ekranında 1 adet yorumcu topçu trabzonsporlu olduğunu iddia eden canlı kanlı bir yöneticiye şu maaşları sorabilir mi ?
          trabzonspora gelen adama 10 kat 20 kat artış yapıyorsun kulübün parasından menajere dağıtıyorsun güzel
          kendi şirketiniz de yapmışlığınız varmı diyecek var mı ?

Bu soruları soramazdan burada bizim gibiler yazar durur
          ülke de aynı durumda , sorabilen yok
          ya dayak yersin , ya deli derler , ya ceza yersin ee ? neden konuşacaksın ki ?
          zaten konuşacak tehlikede biri olsan ya o tv ye çıkamazsın ya o gazetede yazamazsın

bence her şey çok açık
          bundan 20 yıl önce trabzonun maçı olduğunda sandık alıp gol yediğinde kırarak sinirimi çıkaracak kadar ilgilenirdim
          dinamo kieve elenip CL ye giremediğinde istifra edecek kadar etkilenirdim
          Ama inanın şimdi zerre etkilenmiyorum , ufak çaplı sinir bozuklukları o kadar
          Şu tabloda üzülecek bir durum yok

İş bizden çıkalı çok olmuş
          Tespitlere katiliyorum ben ztn, maalesef... ne zaman toparlariz ya da toparlar miyiz, çakallari ne zaman uzaklastiririz ya da uzaklastirabilir miyiz kim bilir, ama çok zor gibi duruyor kisa ve orta vâdede
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Boş yapıyor, Yüksel yildirim i tanımıyor...

Umarım örnek alır, samsun küme düşmez kolay kolay aksine sponsorluk vb gelirleri çok sağlam olur

Marsilya merkezli CMA CGM in ortağı ve Marsilya göğüs sponsoru

1 yıl önce anlatmıştım burda
            En son special one tarafından düzenlendi; 05.01.2025, 22:49.
            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
            HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Boş yapıyor, Yüksel yildirim i tanımıyor...

Umarım örnek alır, samsun küme düşmez kolay kolay aksine sponsorluk vb gelirleri çok sağlam olur
              Abartmaya gerek yok, yarin ceketini alir gider Samsun tepetaklak olur... ki sonuçta kendi baskanligi döneminde yenmedi mi transfer yasagi ? sponsorlari desen yok gibi bir sey, varsa da kendi sponsordur... anca sürekli Avrupa'da yer alirlarsa bir seyler olur o da belki...
              Sezon basinda Trabzon'a laf atip ertesi gün R yapmasini da biliyoruz
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abartmaya gerek yok, yarin ceketini alir gider Samsun tepetaklak olur... ki sonuçta kendi baskanligi döneminde yenmedi mi transfer yasagi ? sponsorlari desen yok gibi bir sey, varsa da kendi sponsordur... anca sürekli Avrupa'da yer alirlarsa bir seyler olur o da belki...
                Sezon basinda Trabzon'a laf atip ertesi gün R yapmasini da biliyoruz
                Parasını harcayacagini sanmıyorum, sirketlesti mi samsun onu bilmiyorum.

Abartma deme kanka adamda dünya da 22 tane konteyner limanı var

Yilport tan bahsediyoruz şaka misiniz, izmit in en büyük limanı adamın elinde

CMA CGM dünyanın ilk 3 büyük armatorunden biri ve bu adam hissedar...
                En son special one tarafından düzenlendi; 05.01.2025, 23:03.
                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Memedim zaten yazdım Arif düşüncemi,
                  Tabiki alalım da alana kadar ki maçlar için diyorum.

Birde gerçekten Barisic bu kadar mı kötü onu çok merak ediyorum.
                  Orsic i oynattığı gibi bunu da 3,4 maç oynatsa da görsek nedir ne değildir, Arif ten de kötüymüş demek ki bu mümkün mü.

Barisiç kötü oyuncu mu bilmiyoruz. Adam 3 tane 90 dk. oynamış. Hepsi de Avcı döneminde.
                  O dönem de söyledim. Oynatılmayacak kadar kötü oyuncu değil. Eren'den kötü olduğunu düşünmüyorum.
                  Ama adam günah keçisi gibi hiç oynatılmıyor. Antremanlarda bir şey göstermiyor herhalde.
                  Başka bir sebep göremiyorum...

Yorum

• Bizi mi sınıyorsunuz yönetim teknik ekip futbolcular ... hepiniz!

Herkesin uyur gibi yaptığına bakmayın, felakete sürüklediğiniz bu sevdanın sevdalılarının gazabı hiç bir şeye benzemez!!!!

Aklınızı başınıza alın !
                    Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kanatta eksiklik hissetse kanada adam atardı. orta sahada eksiklik hissetti ki orta saha adamı soktu. çıkan da orta sahada leş atanlardan biri olmalıydı.
                      Yanlış düşünüyorsunuz. Değişiklik yaparken sahadaki en kötüyü çıkartırsınız ve güçlendirmek istediğiniz mevkiye takviye yaparsınız. Mantık budur. Açıkçası maçı izlerken en kötüler bence Lundstram, Ozan, Cihan ve Serdar idi. Yedek kulübesi müsait olsa hoca hepsini çıkartırdı. Ama değişiklik yapacaksanız daha iyisini oyuna almanız lazım. Basın toplantılarında hoca birkaç kere bu durumu dile getirmişti. Misal hepimiz Visca'dan illallah ettik ama Cihan'ın durumu ortada. Draguş'u oynatıyorsun, o da ayrı bir dert...

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hocam cihan hiçbirşey yapmamış olabilir ama sağ kanatı çıkarıp on liberoyu sahaya atmak nedir allah aşkına.
                        Göbeği güçlendirmek istemiştir. Nitekim Cham'ı sağa attı. Bence o bölgede Cihan'dan daha iyi oynadı.
                        Ama şu an ne konuşsak boş, hangi kötüyü neden oynatmadı diye sitem etmek zorunda kalıyoruz.
                        Öyle vasat bir kadro var. Bu kadroya hocalık yapmak istemezdim. Şenol hocanın işi zor.
                        Umarım bir an önce transferler yapılır.

Yorum

• daha hangi küçük takıma yenilipte rezil olacağız anlamadım...

beni şaşırtan şehrin tepkisizliği aslında şaşırtmıyor ama eskiden böyle değildi. 2-3 maç yenilince bu kadar rahat olamazdı ne yöneticiler ne futbolcular...
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Problem yok kimsede suç aramayın.Bizler taraftar olarak adına sevda mı dersin destek mi dersin ne dersen de takımı yalnız bırakmamak adına maçta yerimizi alırız....SUÇ BİZDE... Kimse kendini sevdaymış destekmiş diye kadırmasın 1 maç 2 maç sevdadan da destekten de vazgeçip 1 kişi bile gitmese o stada o zaman görürüm ben bunların neticesini...Ama satılmış bedava leşçi taraftar olduktan sonra daha çok böyle günler yaşarız.Gidenlerde akıllarına getirip yönetim istifa diye bağıramıyor yemleri kesilecek diye...Yazıklar olsun yönetime de futbolculara da taraftara da...

Yorum

normalde tebrik edilir de, maç sonu kiskirtmalari sonrasi tebrik falan da etmem...
                              bi de biz bunlarla nasil dalga geçicez yaa heriflerde bi fuski yok ki, onlar bizimle sarkilarla dalga geçebilir ama biz aynisini yapamayiz "çingenem" parçasi hâriç, çünkü heriflerin kültürü yok...
                              Samsun'un en meshur kisileri bile Trabzonlu ya da Rizeli'dir aslen
                              Heriflerin tek kültürü Pazar günleri Bafra pidesi yemek mmggg
                              Konu tebrik edip, etmemek değil. Samsunspor'u ciddiye aldığım da yok.Muhtemelen 1-2 sezon sonra yine düşecekler.Ama bizim için trajik bir tablo olduğu yadsınamaz.

Ligi 3.bitiren,kupada final oynayan takıma 14 transfer yapıp 14.sıradayken,transfer yasağı olan takım 3.sıradaysa ve seni de yenmişse "ne oynadın da yendin"gibi laflar sadece gerçeklerden kaçmaya yarar.Yönetim de zaten bunu istiyor taraftar başka gündemlerle meşgul olsun.Sokakta aç gezen,geçinemeyen insanlara "konumuz bu değil gündem Suriye-Filistin" demek gibi bir şey.Aynı taktik.Aynı zihniyet.
                              En son Larking tarafından düzenlendi; 06.01.2025, 10:19.
                              DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

40 bine hem de brüt ? imkansiz , yoksa tespitlere katiliyorum o ayri

o isimlerin gâyesi amaci olsa ne olur lan ? demlenenleri yalamAK olur onlarin gâyesi, baska da bir sey degil... onlarin amaçlarina ortak olacagima fuzuli kalirim daha iyi
                                Iyi demlenmeler

o nasil tivit yau, bende tivit yok son tiviti göremedim ne yazmis tam olarak?
                                Neyse sen fuzuli olarak kal, daha fazlasını beklememek lazım senden. Demlenmeyen siyasi parti var mı ( akp, chp, ekrem, rte, mansur, bahçeli, ümit vb.). Senin peşinden gittiğin ideoloji, siyasi oluşum artık adı her neyse var mı demlenmeyen. Son 10 yılda tüm oluşumlar çıkar uğruna demlenmedi mi. Bana bir tane temiz kalan siyasi oluşum söyle de tamam sen haklısın diyeyim. Kendi adıma demden de pkk,ypgdende nefret ederim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim