İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 18.Hafta | Samsunspor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
tek özeti izledim, malum 3 senedir ts izlenmiyor. AMA Ozana yapilan ceza sahsinin icinde net penalti. Burda takim neden ve neden israr etmez anlamiyorum. Yaklasik 3-4 senedir takim hic itiraz etmiyor. Istanbul takimlari penalti olmiyan pozisyona itiraz etip bi sekilde penalti aliyorlar!!
Yedigimiz 2 golde ozanin büyük hatasi var. 2. golde su ozan neden kafaya cikmaz, ne isin var ozaman orda ? senol sende defol gitti, 20 mac oldu 3 galibiyet aldin. Denswil kötü dediniz, denswil gitti defans daha beter oldu. Waka bitik, adam kosamiyor, tüm maci izledi.
TS bitik
Yorum
-
hoca cham sağ tarafa atıp oyunun içine etti.Cham sağ tarafa geçince orada top dağıtan,sorumluluk alan tek adam da gitmiş oldu.Bunu ozanı sahada tutmak için yaptıysa hakikaten tam küfürlük.Sahada hiç olmayan adamlar lunstram ve ozan dı. Cihan ilk yarı yoktu ama ikinci yarı kıpırdamaya başlamıştı.
Bir de hoca hiç denemiyor.Mesela sağ açık . Cihan,visca veya dragus ile oynadı.
Mesela senin elinde oğuzhan gibi bir sağ bek var.Adam tay gibi. Pedro hücumu seven ve yeteneği olan bir adam.Bu durumda sen oğuzhanı çek sağ beke pedro yu çek ortanın sağına.
ya da merkezde ozan hiç yok,lusntram desen öyle.Umut güneş bir türlü olmadı. O zaman salih malkoç gibi adam var sende çek salih malkoçu merkeze.
Stoperde serdar leş atıyor.ÖZellikle havadan kötü.Arda diye 1,94 lük ümit milli oyuncun var.Bir maç şu adama süre ver.
Bundan kötü mü olacaktı? Bundan kötü ne olabilir mesela?
onuralp diye yetenekli bir adamın var.En azından oyunun bazı bölümlerinde kullan bu çocuğu.
Ama Şenol hoca hayatının hiç bir döneminde genç oyunculara güvenmedi bundan sonra da değişmez.Zorunlu olmadıkça oynatmaz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesezon basi 15 e yakin transfer yaptik, ancak mac icinde oyunu cevirebilecek oyuncu yok yedek kadroda.
nasil bir planlama yapilmis, neler yasiyoruz anlamis degilim
Her şey yeterince açık değilmi
geldiği yerden 8-10 kat maaşa futbolcu gelmiş + menajerler vs
daha açık ne olabilir
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu tebrik edip, etmemek deÄŸil. Samsunspor'u ciddiye aldığım da yok.Muhtemelen 1-2 sezon sonra yine düşecekler.Ama bizim için trajik bir tablo olduÄŸu yadsınamaz.
Ligi 3.bitiren,kupada final oynayan takıma 14 transfer yapıp 14.sıradayken,transfer yasağı olan takım 3.sıradaysa ve seni de yenmişse "ne oynadın da yendin"gibi laflar sadece gerçeklerden kaçmaya yarar.Yönetim de zaten bunu istiyor taraftar başka gündemlerle meşgul olsun.Sokakta aç gezen,geçinemeyen insanlara "konumuz bu değil gündem Suriye-Filistin" demek gibi bir şey.Aynı taktik.Aynı zihniyet.
Transfer yapilirken yillardir ayni hatalar tekrar tekrar devam ediyor ornek umut gunes bardhi trezege huseyin denswiel orsic eren vs butun bu eldeki oyunculara yetersiz damgasi vuruluyor yerlerine gelenlerden waka banza disindaki tüm oyuncular eldeki oyuncularla asagi yukari ayni kalitede olunca nasil cikisa gececeksiniz ?
3-4 nokta transfer yapacaksin en azindan anadolu takimlarina karsi bu kadar zorlanmazdik oyun sistemi islemediginde sahsi becerisiyle ortaya cikip mac alacak oyuncu yok hala waka ve viscadan birseyler bekliyoruz ikinci devre yine duz oyuncular alinirsa birsey degismez onlardan bizde cok var!En son objek tarafından düzenlendi; 07.01.2025, 02:49.
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha hangi küçük takıma yenilipte rezil olacağız anlamadım...
beni şaşırtan şehrin tepkisizliği aslında şaşırtmıyor ama eskiden böyle değildi. 2-3 maç yenilince bu kadar rahat olamazdı ne yöneticiler ne futbolcular...
Omurgasizlik
Ilkesizlik
Ne dersen de.
Guardiolayi getirsen vermeyegin kredi senora var.
Nasil bir adamci takimiz degil mi
Eglensin bizim taraftar boyle devam)
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum