Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 12.Hafta | Ç.Rizespor 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    72 yaşında adam, şu ana kadar 10 tane ev almıştır.
    Dönemin başkanlarından Sadri Şener ' in , Şenol Güneş hakkında söylemlerini açıp okuyabilirsiniz.

Zaten 8taş başındaki söylemleri vs ile de bu durumu destekler hareketler yaptığını tüm futbol alemi gördü.

Sadece sevicileri göremedi.

Yorum

• Zamanında ilk 8 haftada 4 galibiyet / 4 mağlubiyet aldı diye Bjelica gönderilmişti .

Üstelik bu adama tam kadroyu ligin 5. haftası verebilmişti yönetim .

Bıraksınlar Bjelica bir önceki sezon gelmişti , yaz kampı yaptı işlerini falan . Adam tam kadroyla yaz kampı yapmadığı gibi , AA ' nın 2 sezon boyunca ruhunu emdiği takımın başına gelmişti.

Takımın başındaki zatı muhteremin adı Şenol Güneş değil de , Bjelica olsa , Göztepe maçından sonra çoktan gönderilmişti .

Geçen maç söylemiştim yine aynı şeyi söyleyeceğim ... Madem oynadığımız futbolda bir tık iyileşme olmayacaktı , biz alt yapı hocasının da oynatabileceği futbol için bu zatı muhtereme neden 40 - 50 milyon TL para veriyoruz ? Zengin bir kulüp müyüz ?

Ozan geldiğinden beri ne oynadı da , sürekli 11 oynuyor . Bu .... Mendy ' si eldeki en iyi orta saha iken ve okayla iyi anlaşıyorken neden stoperde abi ? Bir Allah kulu anlatsın bana şu işi .

AA ' nın denediği şeyleri deneyerek , nasıl bir sonuca ulaşmayı umuyoruz ?

Aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar bekleyen ahmaktır.

Geçmişten bu yana değişen tek şey , futbolcuların yaptığı idmanların artması. O da sahaya yansımadıktan sonra isterse tesiste yatsınlar beni ilgilendirmez.

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Isler kotu gitmeye basladimi bahaneler uretiyoruz ancak esas mesele mevkisinde oynayanlarin ne yaptıkları mevkisinde oynamayan bir tek mendy var haftaya mendy orta sahada baslasin bakalim neler deyisecek?
        Mendy özelinde bir şey değil bu. Bizim takımın asıl problemi orta saha üçlüsünün hareketsizliği. Topu Visca'ya atıyorlar adam tek başına kalıyor. Herifler hiçbir yere yetişemiyorlar. İkinci golde adam bomboş orta sahada top süre süre geliyor. Dünya üzerinde hiçbir takım ozan lundstram okay gibi bir üçlüyle sahaya çıkmaz. Üst düzey yetenekli olsalar da çıkmaz. Böyle zamanlarda türe uygun oyuncuyu denemek daha makuldür. Ozan tufan oynayacağına umut güneş oynasın mesela. Yahut gençlerden biri denensin. Hoca bir şey denemiyor kızılan şey bu. Kimse bu oyuncular müthiş olduğunu söylemiyor. Sadece bizim yaptığımız şeyin bile bile lades olduğunu söylüyoruz.
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dönemin başkanlarından Sadri Şener ' in , Şenol Güneş hakkında söylemlerini açıp okuyabilirsiniz.

Zaten 8taş başındaki söylemleri vs ile de bu durumu destekler hareketler yaptığını tüm futbol alemi gördü.

Sadece sevicileri göremedi.
          Sadece şener degil MAY da ayni anlama gelen sozler soylemisiti
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Takoz recep sag bek , kova milosevski kaleci , lisansını kasaptan almış Okan ozkeler, selahattinler kadroda ... elle tutulur 3-4 adam var toplasan. Ve istanbulda gs'ye 5 çakıyoruz. Maç sonu Abdullah Ercan'a mikrofon uzatılır o da; "Trabzonspor her zaman şampiyonluğun favorisidir" diyebilecek özgüveni mevcuttur o osuruktan kadrodan bir halt olmayacağını adı gibi bildiği halde.

Yarın gs'ye yine 5 atsak şunu çıkıp diyebilecek kadar cesur adamımız yok. Ya sahada ya sözde yagmasanizda gürleyin be kardeşim belki talih döner.

Sorun tamamen zihinsel abicim hoca onu oraya bunu buraya çekip oynatmadı diye değil en iyi yaptığı işi yapamıyor diye hedefte.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Zamanında ilk 8 haftada 4 galibiyet / 4 mağlubiyet aldı diye Bjelica gönderilmişti .

Bıraksınlar Bjelica bir önceki sezon gelmişti , yaz kampı yaptı işlerini falan . Adam tam kadroyla yaz kampı yapmadığı gibi , AA ' nın 2 sezon boyunca ruhunu emdiği takımın başına gelmişti.

Takımın başındaki zatı muhteremin adı Şenol Güneş değil de , Bjelica olsa , Göztepe maçından sonra çoktan gönderilmişti .

Geçen maç söylemiştim yine aynı şeyi söyleyeceğim ... Madem oynadığımız futbolda bir tık iyileşme olmayacaktı , biz alt yapı hocasının da oynatabileceği futbol için bu zatı muhtereme neden 40 - 50 milyon TL para veriyoruz ? Zengin bir kulüp müyüz ?

Ozan geldiğinden beri ne oynadı da , sürekli 11 oynuyor . Bu .... Mendy ' si eldeki en iyi orta saha iken ve okayla iyi anlaşıyorken neden stoperde abi ? Bir Allah kulu anlatsın bana şu işi .

Geçmişten bu yana değişen tek şey , futbolcuların yaptığı idmanların artması. O da sahaya yansımadıktan sonra isterse tesiste yatsınlar beni ilgilendirmez.
              Yazında benim sözlerim geçtiği için üzerime alındım.

Hoca tartışmalarında net olalım. Önceki sezonu ve yaz kampını dikkate almayalım, tamam. 8 haftalık periyot sonunda Bjelica nın gönderilmesi yanlış mıydı? Yanlışsa şimdi neden Şenol Hoca da gitmeli minvalinde eğilim var? Doğruysa neden Bjelica yı aklamaya yönelik argümanlar öne sürülüyor? Soru net Bjelica gitmeli miydi gitmemeli miydi? Çünkü yazılanlardan anlaşılmıyor, o gittiyse bu niye duruyor sorusunu o zaman anlarım.
              There is no spoon...

Yorum

Zamanında ilk 8 haftada 4 galibiyet / 4 mağlubiyet aldı diye Bjelica gönderilmişti .

Yazdıklarının birçoğuna katılırım genelde ama şu bjelica konusunda burada nedensiz ısrarı anlamış değilim avcı başarısız olunca başarısız diyoruz ama söz konusu bjelica olunca ona kimse başarısız gözüyle bakmak istemiyor.

8 maç değil bir 8 maç da öncesinde toplam 16 maçı vardı.Ve söylendiği gibi de bir transfer dönemi geçirerek takıma transferler de yaptırttı özellikle aldırdığı 4 Hırvat oyuncudan bir tane verim sağlayan olmadı.Bi orsic sakatlanmasa belki ondan verim alınabilirdi gerisi yok.Teklici bize star diye yutturacaktı.

Mendy nin yada onouchunun bjelica transferi olduğu mu sanılıyor.Bjelicanın bırak listesinde olmalarını bu isimlerin varlığından haberi dahi var mıydı acaba.

Ts scout ekipleri zaten fransadan birkaç yıldır oyuncu izliyorlar.Mendy,Cham,Onouchu scout ekibi menajer önerisi ile yapılmış transferler kaldı ki,sadece bejelicanın aklında kendi memleketinin oyuncuları vardı.Üç aydır bize petkovic diye tutturmuştu.Petkovic gelmiş olsaydı onouchu alınmayacaktı.

Perkovic onouchunun verdiği gol asist katkısını verebilir miydi?Mümkün bile değil.Burada şimdiki forvetlerin olduğu gibi bir ton küfür yerdi.Ama adam ısrarla petkovici istiyordu.Allahtan alınmadı da ts den bir onouchu geçmiş oldu...

Adam geldi takımda en iyi oynayan antepten kiralanan sırp sol kanadı kesti o maçta gol de atıp üstelik kötü giden takımın en iyi 3 oyuncusundan biriydi.Bunu nedensiz kesti mesela...Takıma alakası olmayan kendi adamlarını oğlunu vs doldurdu hem de sağlam paraya kitledi bunları bize...

Takım 8 hafta istisnasız bir maç kazanıp bir maç kaybediyordu.Dedik ki sezon sonu var transfer yapsın sonra tekrar bakalım.Transferler yapıldı öyle veya böyle,takımı bir 8 hafta daha gördük.Değişen hiçbir şey yok.Bir hafta kazanıp bir hafta kaybetmeye devam ettik.Toplamda 16 hafta takımın başında kalıp,hem kamp dönemi hem de transfer dönemi geçirip takıma hiçbirşey katamazsan kimse kusura bakmasın gönderilirsin.

Kaldı ki bu adamın kendi ülkesi dışında bi başarısı da yok eften püften ligler dışında.Ancak ülkesinin en iyi takımının başına geçip orada istatistik kasmak dışında.

16 hafta 8 m 8 g alan bir hoca,şampiyonluk veya ilk üç hedefi olan bir takımda oldukça başarısız görülür.Bu kim olursa olsun böyledir.Adı bjelica değil de Türk olsa çok daha öncesinde bile kovulurdu.Çünkü yenildiği takımlar Rize vs gibi vasat altı vasat takımlara dahi rezil olarak yeniliyorduk.Bunları yenmen için kadronda pepeye vs ihtiyacın varsa o halde sen ne iş yaparsın.O takımlar seni ptt kadrolarıyla yeniyorlardı pepeyle değil.

Şimdi biz güneşi neden eleştiriyoruz göztepeye rizeye yenildiği için yoksa zaten kadromuz fb den kötü kimse neden fb yi yenemedi diyemez tıpkı rizeyi göztepeyi neden yenemediğimizi sorguladığımız gibi.

Güneş de transfer yaptırdığı halde 16 maç oynatıp şu takımla 1.5 maç istatiği yakalasın o da başarısız görülüp gönderilir.Kimse de sesini çıkartmaz,olmadı der geçeriz.Ama yaptığı tüm yanlışları,oyıncu seçimlerini eleştiriyoruz,kimse eleştirilmez değil.Baktık güneş de bu işi beceremeyecek kimse ardına bakmaz güneşin de...

Maç kaybedersin ama inanılmaz oynarsın, şans yanında olmaz, bir şekilde kaybedersin bunu anlarım.Ama adana demir maçı haricinde yenildiğimiz zaman bile rezil olarak yeniliyorduk,takımın tek artısı avcı sonrası kondisyon biraz daha iyiydi.Gözünü seveyim yaz döneminde kamp dönemi geçirdin bırak o kadar da olsun.Yani takıma kattığı tek şey buydu takımın kondisyonunu bir tık yukarı çekip bir iki oyuncu onunla bi tık daha iyiydi hepsi bu kadar.Yoksa herhangi bir oyun şablonu,bir planı falan bırakmadı bu takıma.

Bu da ancak kendisine 16 maçta 8 galibiyet 8 mağlubiyet aldırdı.O kadar para verip getirdiğin adam sana sadece bu kadarını yapıyorsa kimse kusura bakmasın zerre beğenmesem de avcı da 18 maçta 8 g 8 m aldırıp 1.5 istatistik yaptırırdı bu takıma.

Dediğin gibi olan bize oluyor,onlar paralarını alıp çekip gidiyor.Biz üzüntümüzle kalıyoruz bize bizim üzüntümüz ile üzülecek insanlar lazım.Ben kaç yıldır Güneş otobüs görüntüsünü başka hiçbir hocada görmedim.Benim üzüntüm ile üzüleni,aynı duyguları paylaşanı...

Ancak dediğim gibi baktık olmuyor Güneş de gidebilir,hiç sorun değil.Bizim gayemiz trabzonspor yoksa isimlerin önemi yok.
                En son Macellan tarafından düzenlendi; 11.11.2024, 13:29.

Yorum

• Bugünler de geçer.
                  Devran mutlaka döner.
                  Dün TS kümeye diye haykıranlar
                  Yarın Ligden düşmeme maçını bizimle oynar.

O zaman acımak yok.
                  Rize'ye, Samsun'a
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Ozan T. truva atıdır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bugünler de geçer.
                      Devran mutlaka döner.
                      Dün TS kümeye diye haykıranlar
                      Yarın Ligden düşmeme maçını bizimle oynar.

O zaman acımak yok.
                      Rize'ye, Samsun'a
                      Hopalı abim ,yaşım 44 ..Ne badireler gördük, ne ağır yenilgiler yaşadık.95-96'yı , 2010-11 'i 2001-2002 seonlarını gören tanık olan bizim nesil bu aşktan sevdadan vazgeçmez..Ancak o gece Rizesporlu itlerin yaptıkları tezahüratlar beni kahretti.Yoksa Trabzonspor elbette toparlayacaktır.Bu sene olmazsa bir sonraki sene gene zirveye oynayacak , şampiyonluk yolunda yürüyecektir.Ama bu iki şerefsiz takımın küme düşeceği günleri görmeyi çok istiyorum.Ki her maçlarına da bakacağım bundan sonra.Küfür ,kafir geçtim bunu asansör taım olmuş rizenin Trabzon kümye diye havlaması beni o gün tabiri caizse dellendirdi..

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hopalı abim ,yaşım 44 ..Ne badireler gördük, ne ağır yenilgiler yaşadık.95-96'yı , 2010-11 'i 2001-2002 seonlarını gören tanık olan bizim nesil bu aşktan sevdadan vazgeçmez..Ancak o gece Rizesporlu itlerin yaptıkları tezahüratlar beni kahretti.Yoksa Trabzonspor elbette toparlayacaktır.Bu sene olmazsa bir sonraki sene gene zirveye oynayacak , şampiyonluk yolunda yürüyecektir.Ama bu iki şerefsiz takımın küme düşeceği günleri görmeyi çok istiyorum.Ki her maçlarına da bakacağım bundan sonra.Küfür ,kafir geçtim bunu asansör taım olmuş rizenin Trabzon kümye diye havlaması beni o gün tabiri caizse dellendirdi..
                        Ah kardeşim ah!
                        Sadece o tezahürat mı?
                        Ya 3.gol sonrası tribünlerden birinde vatandaşın her iki kolunu koyduk mu dercesine, 4-5 kez yukarı aşağı oynatması? Yayıncı kuruluş da uzun uzun gösteriyor.
                        Sonuçta onlar da TS düşmanı. Tolga Zengin'e bile katlanamadılar. Çocuk şikebahçe maçında iptal edilen net golümüzü savundu diye.

Merak etme.
                        Bu yıl olmasa da 2 yıl içinde asansör olmaya mahkum olan Rize, Samsun gibi sözde komşu takımları kümeye biz göndereceğiz.
                        Zaten ben Rize ve Samsun maçlarında bu ikisi yenildikleri zaman büyük keyif alıyorum.
                        TS efsanedir, efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirir.
                        50 yıldır Süper Ligdeyiz. Onların asla ulaşamayacakları başarılara sahibiz ya, çekemiyorlar.
                        Bu ezikler kim bilir kaç kere düşüp çıktılar.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Yazik halimize

Goz boyamak icin 4 kadro disi var. Kadro disi kalmasi gereken 3lu scout suzgeci ve onlara is verenler var. Yazik geldigimiz noktaya, tek aday ile secime gidiliyor.

HEP
                          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yazik halimize

Goz boyamak icin 4 kadro disi var. Kadro disi kalmasi gereken 3lu scout suzgeci ve onlara is verenler var. Yazik geldigimiz noktaya, tek aday ile secime gidiliyor.
                            Eren ve Ozan da kadro dışı kalmalı

Maksat taraftarın gazını almak

Yedekler de çöp

Gerçekten bu rezil kadroyu kuranları Allah'a havale ediyorum.

13 çöp alacağınıza, Onuachu'yu getirip Trezegeyi tutsaydınız şimdi 4. sırada olurduk en azından
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yazında benim sözlerim geçtiği için üzerime alındım.

Hoca tartışmalarında net olalım. Önceki sezonu ve yaz kampını dikkate almayalım, tamam. 8 haftalık periyot sonunda Bjelica nın gönderilmesi yanlış mıydı? Yanlışsa şimdi neden Şenol Hoca da gitmeli minvalinde eğilim var? Doğruysa neden Bjelica yı aklamaya yönelik argümanlar öne sürülüyor? Soru net Bjelica gitmeli miydi gitmemeli miydi? Çünkü yazılanlardan anlaşılmıyor, o gittiyse bu niye duruyor sorusunu o zaman anlarım.
                              Bjelica ne takımı ne de ligi biliyordu . Üstelik kullandığı oyuncuların çoğunu da tanımadığına eminim . Bundan önce Süper Lig'i izlediğini bile sanmıyorum.

Şenol güneş öyle ya da böyle bu ligde 30 seneyi aşkın süredir teknik direktör . Şenol hoca ' dan kısa sürede beklenen patlama ile bjelicadan beklenen tabii ki aynı olmayacak .

Ayrıca birisi durumu kurtarsın diye geldi . Diğerinin ( bjelica ) ne diye getirildiğini bir türlü anlamadım . Zira yukarıda da dediğim gibi adama hazır kadroyu ancak 5. hafta verebildiler. Üstelik istifa ettirildiği hafta da takım gayet iyi oynamıştı.

Bjelica ' ya hem süre hem de takım verilmeliydi . AA ' ya yapılmayan al bu senin bütçen buna göre iyi kadro kur minvalindeki hareketler , Bjelica gelince bir santraforu 3 ay kovalayıp alamamaya evirildi. Eğri oturup doğru konuşmak gerekiyor. Bjelica gelirken zaten , en fazla 10 hafta sonra kovulup yerine AA getirileceği bariz şekilde belliydi .

Yoksa 7 ay önce " ne denesem olmuyor , müdahalelerimize karşılık alamıyoruz " minvalinde açıklamalar yapan bir adamın yaklaşık 7 ay sonra sanki her şey değişmiş de artık her şey pürü pakmış gibi takımın başına getirilmesinin başka bir açıklaması olamaz .

Yorum

• İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yazdıklarının birçoğuna katılırım genelde ama şu bjelica konusunda burada nedensiz ısrarı anlamış değilim avcı başarısız olunca başarısız diyoruz ama söz konusu bjelica olunca ona kimse başarısız gözüyle bakmak istemiyor.

8 maç değil bir 8 maç da öncesinde toplam 16 maçı vardı.Ve söylendiği gibi de bir transfer dönemi geçirerek takıma transferler de yaptırttı özellikle aldırdığı 4 Hırvat oyuncudan bir tane verim sağlayan olmadı.Bi orsic sakatlanmasa belki ondan verim alınabilirdi gerisi yok.Teklici bize star diye yutturacaktı.

Mendy nin yada onouchunun bjelica transferi olduğu mu sanılıyor.Bjelicanın bırak listesinde olmalarını bu isimlerin varlığından haberi dahi var mıydı acaba.

Ts scout ekipleri zaten fransadan birkaç yıldır oyuncu izliyorlar.Mendy,Cham,Onouchu scout ekibi menajer önerisi ile yapılmış transferler kaldı ki,sadece bejelicanın aklında kendi memleketinin oyuncuları vardı.Üç aydır bize petkovic diye tutturmuştu.Petkovic gelmiş olsaydı onouchu alınmayacaktı.

Perkovic onouchunun verdiği gol asist katkısını verebilir miydi?Mümkün bile değil.Burada şimdiki forvetlerin olduğu gibi bir ton küfür yerdi.Ama adam ısrarla petkovici istiyordu.Allahtan alınmadı da ts den bir onouchu geçmiş oldu...

Adam geldi takımda en iyi oynayan antepten kiralanan sırp sol kanadı kesti o maçta gol de atıp üstelik kötü giden takımın en iyi 3 oyuncusundan biriydi.Bunu nedensiz kesti mesela...Takıma alakası olmayan kendi adamlarını oğlunu vs doldurdu hem de sağlam paraya kitledi bunları bize...

Takım 8 hafta istisnasız bir maç kazanıp bir maç kaybediyordu.Dedik ki sezon sonu var transfer yapsın sonra tekrar bakalım.Transferler yapıldı öyle veya böyle,takımı bir 8 hafta daha gördük.Değişen hiçbir şey yok.Bir hafta kazanıp bir hafta kaybetmeye devam ettik.Toplamda 16 hafta takımın başında kalıp,hem kamp dönemi hem de transfer dönemi geçirip takıma hiçbirşey katamazsan kimse kusura bakmasın gönderilirsin.

Kaldı ki bu adamın kendi ülkesi dışında bi başarısı da yok eften püften ligler dışında.Ancak ülkesinin en iyi takımının başına geçip orada istatistik kasmak dışında.

16 hafta 8 m 8 g alan bir hoca,şampiyonluk veya ilk üç hedefi olan bir takımda oldukça başarısız görülür.Bu kim olursa olsun böyledir.Adı bjelica değil de Türk olsa çok daha öncesinde bile kovulurdu.Çünkü yenildiği takımlar Rize vs gibi vasat altı vasat takımlara dahi rezil olarak yeniliyorduk.Bunları yenmen için kadronda pepeye vs ihtiyacın varsa o halde sen ne iş yaparsın.O takımlar seni ptt kadrolarıyla yeniyorlardı pepeyle değil.

Şimdi biz güneşi neden eleştiriyoruz göztepeye rizeye yenildiği için yoksa zaten kadromuz fb den kötü kimse neden fb yi yenemedi diyemez tıpkı rizeyi göztepeyi neden yenemediğimizi sorguladığımız gibi.

Güneş de transfer yaptırdığı halde 16 maç oynatıp şu takımla 1.5 maç istatiği yakalasın o da başarısız görülüp gönderilir.Kimse de sesini çıkartmaz,olmadı der geçeriz.Ama yaptığı tüm yanlışları,oyıncu seçimlerini eleştiriyoruz,kimse eleştirilmez değil.Baktık güneş de bu işi beceremeyecek kimse ardına bakmaz güneşin de...

Maç kaybedersin ama inanılmaz oynarsın, şans yanında olmaz, bir şekilde kaybedersin bunu anlarım.Ama adana demir maçı haricinde yenildiğimiz zaman bile rezil olarak yeniliyorduk,takımın tek artısı avcı sonrası kondisyon biraz daha iyiydi.Gözünü seveyim yaz döneminde kamp dönemi geçirdin bırak o kadar da olsun.Yani takıma kattığı tek şey buydu takımın kondisyonunu bir tık yukarı çekip bir iki oyuncu onunla bi tık daha iyiydi hepsi bu kadar.Yoksa herhangi bir oyun şablonu,bir planı falan bırakmadı bu takıma.

Bu da ancak kendisine 16 maçta 8 galibiyet 8 mağlubiyet aldırdı.O kadar para verip getirdiğin adam sana sadece bu kadarını yapıyorsa kimse kusura bakmasın zerre beğenmesem de avcı da 18 maçta 8 g 8 m aldırıp 1.5 istatistik yaptırırdı bu takıma.

Dediğin gibi olan bize oluyor,onlar paralarını alıp çekip gidiyor.Biz üzüntümüzle kalıyoruz bize bizim üzüntümüz ile üzülecek insanlar lazım.Ben kaç yıldır Güneş otobüs görüntüsünü başka hiçbir hocada görmedim.Benim üzüntüm ile üzüleni,aynı duyguları paylaşanı...

Ancak dediğim gibi baktık olmuyor Güneş de gidebilir,hiç sorun değil.Bizim gayemiz trabzonspor yoksa isimlerin önemi yok.
                                Hocam aslında konu Bjelica konusu değil . Konuyu şu şekilde değerlendirmek lazım . Takımın başına bir isim getiriyorsunuz ve bu adamın geldiği dönem takımın başından ayrılan hocan " ne denediysek tepki alamıyoruz " minvalinde açıklamalar yapıp takımdan ayrılıyor. Adam zaten saçma sapan bir ortamda gelmiş takımın başına . Dolayısı ile 16 maçlık serinin 8 maçlık kısmını saymak adama biraz haksızlık olur . Ki , adamın takımı tanıması AA ' nın takıma yaptırmamış olduğu idmanlardan dolayı yükleme yapması bile haftalar sürer zaten . Geldiğinde de " bu takım hiç idman yapmamış " gibi bir şeyler söylemişti .

Ben Bjelica ' ya hocam al sana 25 milyon euro bütçe , istediğin oyuncuyu al dediklerini zannetmiyorum . Dolayısı ile adam da tanıdığını düşündüğü ya da memleketlisi olan adamları nispeten ( yönetim herkese para saçtığı için ) uygun ücretlere getirdi . Bu adamın istediği santraforu 3 ay kovalayıp alamadın hocam sen neden bahsediyorsun ? Benkoviçi oynatmadın . Orsic transferine o zaman ki şartlar içerisinde kimsenin de kötü transfer olarak baktığını düşünmüyorum . Teklic ve bakic ' di sanırım , bunlar da geleceğe yatırım diye alındı .

Kaldı ki bu adamı takımın başına getiren zatı muhteremler adamın haberi olmadan takıma kourbelis diye birini kattı AA ve ya Şenol güneş takımın başında iken böyle bir şey yapılabilir miydi ? Sahi bu transfere kim onay verdi hocam ? Teknik direktörün vermediğine göre orada başka bir işler döndü.

Petkovic bu takıma gelmiş olsa , sen bu sene santrafor sıkıntısı çekmeyecektin. Onauchu bir sene ağzına bal çaldı gitti ? Şimdi kimle oynuyorsun ? Başka bir kiralık futbolcu ? Bunlara para saçmak yerine Petkovic kalitesindeki adamı bonservisi ile takıma katsan daha iyi değilmiydi ?

Takımın 8 maç içerisinde kaybedip kazandığı kadroları bir burada paylaşır mısın ? Bakalım adama sen ne vermişsin ? Adam da ne yapmaya çalışmış ? Neden bahsediyorsun hocam sen . Pepe , Mendy ve Onauchu ligin 5. haftası olan Beşiktaş maçında takıma katıldı . Ondan önceki kadrona bir bak , ikinci ligde o takımla şampiyon olamazsın öyle söyleyeyim sana .

Aman hocam Avcı deme bana . Şu takımın son 3 sezondur bu hallerde olmasının 1. nedeni Avcı , 2. nedeni ise Ertuğrul Doğan ' dır . Yerleri belki değişebilir ama isimler değişmez. Kendisi 30 maç peş peşe aldırsa , bizi soktuğu şu ekonomik ve futbol fukarası halin üzerini örtmez.

Şenol hocam oynamayı sever. Sen daha çok üzüntülerini görürsün Umarım parayı düşündüğünden ve koltuğu sallandığından üzülmüyordur ne diyeyim . Ben aynı üzüntülerini beşiktaş takımı başındayken yaşadığını da görmüştüm çünkü .

Benim derdim , Şenolu gönderirken para ve , Bjelica ' yı gönderirken para ver ,Avcı ' yı gönderirken para ver. Bu kulüp para mı basıyor hocam ? Mesela Avcı 7 ayın sonunda tekrar gelirken burada bir kaç arkadaş ve ben tekrar gideceğinden çok emindik. Niye yapılan hata üzerinde ısrar ediliyor ? İlla birilerine tazminat mı ödememiz lazım . Hem bonservis kazanamıyoruz hem de gönderilen teknik direktör de olsa, futbolcu da olsa üstüne para veriyoruz... Yazık günah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim