Ben de ahmet suat özyazıcıya haksızlık edildiğini düşünüyorum. İstediği adamlar alınmadı abi. Hep böyle geçmişi konuşalım. Gelecekle ilgili en küçük bir planımız olmasın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 12.Hafta | Ç.Rizespor 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Laf söyledi bal kabağı derler sizin bu söyleminize.Bizmi plan yapıyoruz taraftar olarak? Adam AA aşkına Bjelica yı iş olsun diye getirdi. Benim sorum çok basit aslında. 8 maç sonunda başarısız diye gönderilen Bjelica dan çok daha az puan toplayan beşiktaşın sembolü Şenol Güneş neden takımın başında devam ediyor?İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de ahmet suat özyazıcıya haksızlık edildiğini düşünüyorum. İstediği adamlar alınmadı abi. Hep böyle geçmişi konuşalım. Gelecekle ilgili en küçük bir planımız olmasın
Onu geçtim neredeyse hiç şans bulmayan orsiç, son haftalarda oynamayan bardhi ve hiç oynamayan umut Bozok un kadro dışı bırakılınca takıma nasıl bir katkısı olacak bu kadrodışıların?
Bu sonuçlardan haftalardır takıma hiç bir katkısı olmayan, sürekli aynı şeyleri deneyen teknik direktörün hiçmi payı yok?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Herkes konuşulup herkes tartışılmalı özellikle taraftar açısından. Ancak yönetim kanadında Şenol Güneş'e yönelik eleştirilerin de başlamış olması ne kadar plansız programsız hareket ettiğimiz bir yana gerçeklerden ve koşullardan ne kadar uzaklaştığımızı da gösteriyor. Hala bu kadro yapısında umut görecek kadar futbol aklı kıt bir kaç yönetici hoca değişikliği ile düzlüğe çıkılabileceğini düşünüyorsa taraftarımızı yönetimin geldiğimiz durumdaki sorumluluğunu tekrar düşünmeye davet ediyorum. Bu durum ve bazı yöneticilerin bu düşüncesi seçim sonrası yaşanacak süreçler açısından da projeksiyon işlevi görüyor.
Yorum
-
Gelecek hafta onbirimiz böyle olursa sasirmam: Ugurcan - Ozan, Mendy, Savic/Batagov, Eren - Okay, Lundstram- Dragus/Enis, Umut G., Visca - Banza
Yorum
-
Bjelica'nın durumunu bir de şöyle değerlendirmek lazım: Adam o puanları bizzat kulüp başkanı tarafından "başarısız olsun da yerine Avcı'yı getireyim" diye sabote edilirken topladı bir de.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLaf söyledi bal kabağı derler sizin bu söyleminize.Bizmi plan yapıyoruz taraftar olarak? Adam AA aşkına Bjelica yı iş olsun diye getirdi. Benim sorum çok basit aslında. 8 maç sonunda başarısız diye gönderilen Bjelica dan çok daha az puan toplayan beşiktaşın sembolü Şenol Güneş neden takımın başında devam ediyor?
Onu geçtim neredeyse hiç şans bulmayan orsiç, son haftalarda oynamayan bardhi ve hiç oynamayan umut Bozok un kadro dışı bırakılınca takıma nasıl bir katkısı olacak bu kadrodışıların?
Bu sonuçlardan haftalardır takıma hiç bir katkısı olmayan, sürekli aynı şeyleri deneyen teknik direktörün hiçmi payı yok?
Sorunuzun cevabı da yukarıdaki satırda. Zaten bir an önce Avcı'yı geri getirmek için kovmaya bahane arıyordu Erto. Şenol Güneş'i ise kongre için kendisine kalkan olarak kullanıyor. İşi gücü hesapçılık ve manevra.
Yorum
-
Yönetim kanadında Şenol Güneş'e yönelik eleştirilerin amacı şimşeklerin Erto'nun üzerine çekilmemesi. Trabzonspor efsanesi Şenol Güneş yönetim tarafından Erto'ya paratöner olarak kullanılıyor yani.İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes konuşulup herkes tartışılmalı özellikle taraftar açısından. Ancak yönetim kanadında Şenol Güneş'e yönelik eleştirilerin de başlamış olması ne kadar plansız programsız hareket ettiğimiz bir yana gerçeklerden ve koşullardan ne kadar uzaklaştığımızı da gösteriyor. Hala bu kadro yapısında umut görecek kadar futbol aklı kıt bir kaç yönetici hoca değişikliği ile düzlüğe çıkılabileceğini düşünüyorsa taraftarımızı yönetimin geldiğimiz durumdaki sorumluluğunu tekrar düşünmeye davet ediyorum. Bu durum ve bazı yöneticilerin bu düşüncesi seçim sonrası yaşanacak süreçler açısından da projeksiyon işlevi görüyor.
Yorum
-
46 yaşındayım kendimi bildim bileli Trabzonsporu tutarım.Bu takımı hiç bu kadar aciz görmemiştim.Trabzonsporun acil bu yönetimden,ak sakallılarından,siyasilerinden ve yerel basınından kurtulması gerekli.Bir efsaneyi bu kadar küçültmeye kimsenin hakkı yok..Ve neden Trabzon şehri tepki vermiyor.Herkesin üzerinde ölü toprağı.TRABZONSPOR
Mustafa Kemal ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
ŞAMPİYON
Yorum
-
İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş böyle bi tongaya nasıl düştü gerçekten şaşkınım.
Yorum
-
Isler kotu gitmeye basladimi bahaneler uretiyoruz ancak esas mesele mevkisinde oynayanlarin ne yaptıkları mevkisinde oynamayan bir tek mendy var haftaya mendy orta sahada baslasin bakalim neler deyisecek?İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftaya ereni sol stoper barisici sol bek olarak görürsem şaşırmayacağım. Hakikaten bizimle alay ediyorlar bir süredir. Milletin maçını izlerken herkes yerinde oynuyor diye özenir olduk
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
72 yaşında adam, şu ana kadar 10 tane ev almıştır.
Yorum
-
Kral bu mantıkla Şenol Güneş'i getirmek için de Avcı'nın son dönemini sabote etmiş olabilir. Yukarı arkadaşın yazdığı Okay-Ozan hamleleri Şenol hocanın hamleleri olabilir.İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjelica'nın durumunu bir de şöyle değerlendirmek lazım: Adam o puanları bizzat kulüp başkanı tarafından "başarısız olsun da yerine Avcı'yı getireyim" diye sabote edilirken topladı bir de.
Sorunuzun cevabı da yukarıdaki satırda. Zaten bir an önce Avcı'yı geri getirmek için kovmaya bahane arıyordu Erto. Şenol Güneş'i ise kongre için kendisine kalkan olarak kullanıyor. İşi gücü hesapçılık ve manevra.
Bu kadar komplo kurmaya gerek yok. Kim ne kadrosu kurarsa kursun forma bundan fazla puan toplar zaten bunu ben demiyorum Şenol Hoca diyor.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum