Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 12.Hafta | Ç.Rizespor 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uzulecek birsey yok o kadar belliydi ki aptal ne yaptigini bilmeyen kukla bir yonetim inatci kafasini kuma gomen bir hoca satilmis taraftar gruplari..camia buyuk olsa reaksiyon verir taraftar gruplari bu aksam tesisleri basar ama onlar yarin ertoyu agirlayacaklari icin hazirlik pesindedirler.su rezil tabloda yonetim istifa sesi cikmiyorsa bir tane aday cikaramiyorsa koca camia ben mi uzulecegim ne bok yerseler yesinler benim trabzonaporum bu satilmislarin oldugu klup degil herkes isine bakain
    En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 09.11.2024, 20:49.
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Oturmasını kalkmasını konuşmasını bilen bilge bir başkan ve yönetimizi olmıycak mı bizim arkadaş,edoğan her konuşmasını nerdeyse utanarak izliyorum..böyle yönetim,harcanan para ve oluşturulan kadro tam anlamıyla skandal..
      .....

Yorum

• Herif topu alıp bomboş orta sahada süre süre geliyor kimsenin umrunda değil. Böyle orta saha başka takımda hiç duymadım ben
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Yediğinizin hakkını verin haramzade köpekler!

İmza: Cerrahpaşalı Halit
          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Yönetimi hocası ereni ozanı topunuz dedolun gidin…
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Rakip veya diğer orta sıra takımların kadroları çok mu iyi? Elimizde denenmemiş en az 5 oyuncu var. Koysan kadronun şekli değişir. Bunu yapacak sanıyorduk ama yapmadı avcı2 yükleniyor…

Yorum

• Avcıya şampiyon olduğumuz dönem dahil söven biri olarak, bu maç kesinlikle Şenol Güneşe yazar. Aynı şeyleri deneyip duruyoruz.
                . .
                . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                . .

Yorum

• Senol gunes sende mendy stoper oynatmaya devam et her mac 2 -3 gol yemek hosuna gidiyor anlasilan bilge hoca

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hazır mıyız rezillik geliyor. gelsin ya belki bir umut defolup gitmesi gerekenler giderler.
                    Gidemez öyle bir kısır döngüye girdik ki, yerine gelenler ödemeleri döndüremez. Ya Erto devam eder ya da kulüp satılır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Allah belanızı versin

Yorum

• Başkan, futbolcular berbat, bu tamam da şaka maka şu an iki teknik direktör tarafından yönetiliyoruz. Bu da çare değil demek ki?!!
                        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Bu Cihan’ın futbolcu olduğuna emin miyiz?

Adamın şutu kaleye bile ulaşmıyor !

Rezilsij Ertuğrul Doğan !
                          McLas was Here

Yorum

• Bir takım düşünün, resmiyette dile kolay 38 sene sonra şampiyon oluyor ve devamın da 3 senedir her geçen gün daha dibe gidiyor...Biz taraftarlara bunları reva görenlerin Rabbim belasını versin, başka birşey söyleyemiyorum
                            Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Senin müzendeki şampiyonluk kupasını alan adama saygı duymak suç mu? Adamın anasına sövdüler.Ama size normal geliyor.Madem herkes şampiyon yapabiliyordu neden diğerleri yapmadı?100 senede geçse tarihte bu şampiyonluk avcı diye yazacak.İstemesenizde orada yazacak
                              Ya ne alakası var, adamın şampiyonluk hakkını verdik, burada fazlasıyla da savunduk. Sonrasında mal mal işler yapıp bok etti. Kurduğu kadro sıçtı, geri geldi yeni kadro kurdu yine sıçtı.

Şampiyonluktaki payı için teşekkür eder, sonrasında yaptırdığı rezil transferlerin öbür tarafta hesabının sorulmasını dilerim.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Doctore tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gidemez öyle bir kısır döngüye girdik ki, yerine gelenler ödemeleri döndüremez. Ya Erto devam eder ya da kulüp satılır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                Asıl erto devam ederse klup satilacak hala anlamadiniz mi bunu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim