Uzulecek birsey yok o kadar belliydi ki aptal ne yaptigini bilmeyen kukla bir yonetim inatci kafasini kuma gomen bir hoca satilmis taraftar gruplari..camia buyuk olsa reaksiyon verir taraftar gruplari bu aksam tesisleri basar ama onlar yarin ertoyu agirlayacaklari icin hazirlik pesindedirler.su rezil tabloda yonetim istifa sesi cikmiyorsa bir tane aday cikaramiyorsa koca camia ben mi uzulecegim ne bok yerseler yesinler benim trabzonaporum bu satilmislarin oldugu klup degil herkes isine bakain
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 12.Hafta | Ç.Rizespor 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Senol gunes sende mendy stoper oynatmaya devam et her mac 2 -3 gol yemek hosuna gidiyor anlasilan bilge hoca1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Gidemez öyle bir kısır döngüye girdik ki, yerine gelenler ödemeleri döndüremez. Ya Erto devam eder ya da kulüp satılırİlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehazır mıyız rezillik geliyor. gelsin ya belki bir umut defolup gitmesi gerekenler giderler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Bir takım düşünün, resmiyette dile kolay 38 sene sonra şampiyon oluyor ve devamın da 3 senedir her geçen gün daha dibe gidiyor...Biz taraftarlara bunları reva görenlerin Rabbim belasını versin, başka birşey söyleyemiyorumYa olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
Ya ne alakası var, adamın şampiyonluk hakkını verdik, burada fazlasıyla da savunduk. Sonrasında mal mal işler yapıp bok etti. Kurduğu kadro sıçtı, geri geldi yeni kadro kurdu yine sıçtı.İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin müzendeki şampiyonluk kupasını alan adama saygı duymak suç mu? Adamın anasına sövdüler.Ama size normal geliyor.Madem herkes şampiyon yapabiliyordu neden diğerleri yapmadı?100 senede geçse tarihte bu şampiyonluk avcı diye yazacak.İstemesenizde orada yazacak
Şampiyonluktaki payı için teşekkür eder, sonrasında yaptırdığı rezil transferlerin öbür tarafta hesabının sorulmasını dilerim.( ゚д゚)
Yorum
-
Asıl erto devam ederse klup satilacak hala anlamadiniz mi bunuİlk olarak Doctore tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidemez öyle bir kısır döngüye girdik ki, yerine gelenler ödemeleri döndüremez. Ya Erto devam eder ya da kulüp satılır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum