İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 12.Hafta | Ç.Rizespor 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Gelmişler utanmadan Avcı övüyorlar burada. Sarması normal.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım o kadar kötü ki insanlar artık sıkıldı birbirine sarıyor…( ゚д゚)
Yorum
-
Ben kimseci degil, Avci senin baban olabilir yavsak herif ama Senol benim babam degil. Kimseyi de savunmuyorum. O tek hücreli beynine surekli cevap verip duruyorlar, bunun sebebini o serefsiz Avci nin yaptirdigi bu sikik transferler. Bu aldirdigi serefsizler sahada yuruyemiyor bile gormuyor musun. Kalite yok, aklin almiyor muİlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok objektifsin.Şenol babana da bir şeyler söylesene.Esas sizin adamcılık yapmanızdan kulüp bu halde.Ben Trabzonsporluyum.Senin gibiler gibi bizim uşaq yesun kafasındaki şenolsporlu değilim.Bu kafayla 38 yıl daha bizden bir halt olmaz.Böyle devam edin
Yorum
-
Yemeyelim yeterİlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarambole attık attık yoksa bu takımdan bir bok olmaz.
Yorum
-
Senin müzendeki şampiyonluk kupasını alan adama saygı duymak suç mu? Adamın anasına sövdüler.Ama size normal geliyor.Madem herkes şampiyon yapabiliyordu neden diğerleri yapmadı?100 senede geçse tarihte bu şampiyonluk avcı diye yazacak.İstemesenizde orada yazacakİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelmişler utanmadan Avcı övüyorlar burada. Sarması normal.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum