Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 10.Hafta | Göztepe 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Terbiyeni takın, sana karşı terbiyemi bozmadım sende bozma, Zırvalayana sensin desem ayıp olacak.. Dinleyeceksin, Biz senin, keşke kazanmasak da hoca gitseydi diyen laflarınızı dinledik, Avcı karşıtlığı ile takım karşıtlığı sözlerinize katlandık, Kazandığımız maç sonrası bile burda ahkam kesen hönküren laflarınızı dinledik, Şimdi sen dinleyeceksin beyefendi

Sabah akşam şöyle dikine oynamak lazım, yok hoca gençleri oynatmıyor, Yok mendy den defans olur mu, Yok hucuma çıkan oyuncusunu geri dönmesi için fırçalıyor, Yok yan pas geri pas yapıyor.... diye diye eleştirerek gömdüğümüz Hocayı eleştiriyorduk, haklı ya da haksız, şimdi de konuşun diyorum başka bir şey demiyorum. Ne oldu, o istediğiniz oyunu oynayabiliyor mu takım, 10 kişi kalmış takıma şut çekmeden 45 dakka bitiren, Mendy yetmemiş gibi Lundstramı da defansa çeken, Şut çekmeyi bırak, çekme teşebbüsüde bile bulunmayan, Forveti ve 10 numara oyuncusu transfer edilmeden 10 resmi maça çıkmak zorunda kalan, Transfer edilen oyuncuların 4 tanesi hariç kamp görmeyen ve neredeyse yarısından fazlası kamplar sonrası transfer edilen bir kadroda puan alamadığı için gönderildi değil mi?? Gönderildi, Avrupa'da elenirsen gönderirler.. Ok buraya kadar sorun yok....
    Şenol Hoca'nın eleştirileceği gün bugun çünkü bu takımı sezonun 2. haftasında devir aldı.. Avcı kendi yapmadığı transferler ile geçen sene 8. haftada 4 mağlubiyet almış takımı, Ligde 3. yapmayı bir hedef koydu ve başardı hem de bu sene den daha dar bir kadroyla , Şimdi de Şenol Hoca kendi yapmadığı transferler ile takıma ne hedef koyuyor ve siz hangi hedeftesiniz. Yoksa sizde 3. lük başarı değil diyebiliyor musunuz bu kadroyla ???

Ya da Amaç Avcı'dan kurtulmaktı, o gitsin de eskisi gibi fırtınalı günlere geri döneriz, Gönüllerin şampiyonu olmak kafidir demek yeterli mi?
    Ya da Avcı ekolune karşı çıktığını zaten biliyorum da, İstediğiniz Real Madrid ekolunu hangi para ve hangi Hoca ve hangi kadroyla ve hangi yönetimle sağlayacaksınız..

Futbol netice oyunudur. Futbolda netice alamıyorsan s...m taktiğini oyununu..
    Şu son cümleden ne edepli olduğunu ben anlayabiliyorum. Buna göre muamele göreceksin.

Öncelikle ben hiçbir zaman kaybedelim de hoca gitsin demedim. Bu senin gibi hırdavat beyinlilerin özelliğidir. Hangi hoca için derse desin.
    Hocanın hataları yok da demedim, Avcı denen zerzevatın(senin gibi) bazı hatalarını aynen devam ettirmekte.
    Hoca istifa diye böğürmeye çalışan, sanki avcı 3-4 haftada gönderilmiş gibi bunu da örnek veren, hurda beyinlilere(sen örneğindeki gibi) her daim karşı durulacaktır.

Avcı denen hoşafa 2 sene sabredip, 7 maçta hoca istifa başlığı talep eden beyni sulanmış erken andropozlu soğan cücüğü tiplerin "netice" temelli futbol beklentisi sanki Avcı ile işledi de, bugün buraya gelip bit kadar aklınla Avcı gittii, Güneş de gitsin minvalinde benzetme yapıyorsun.

Avcı sene başında gönderilmez ise bu işin buraya geleceğini 40 kere söyledik.
    Ama kafatasının içinde beyin yerine çöp taşıyan senin benzerin 3-5 hırdavata uyan başkan sayesinde beklenene mani olunamadı.

Şenol Güneş kendi dokunuşlarını yapar, takıma kendisi kamp yaptırır sonrasına sonra bakılır.
    Tımarhaneye sakla aklını.
    Çenenizi kapatacaksınız.

Bu işin sorumlusu Başkanla birlikte sizsiniz.

Ha yok, konuşacağım mı diyorsun.
    Her konuştuğunda aşağılanacaksın.
    Hak ettiğin gibi.

Edep medep diye de hönkürme, edep kim sen kim?

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir zamanlar Trabzonspor taraftarı futboldan anlıyor diye bir laf vardı . Forumdaki bazı fosillere bakıyorum , TRABZONSPOR takımını mı tutuyor yoksa TRABZONSPOR takımı başına gelmiş teknik direktörlerin mi destekçisi anlamıyorum.

Avcı ' nın şampiyonluk senesi de dahil olmak üzere oynattığı futbolun herhangi bir savunulacak kısmı yoktu .Kişiyi ve oynattığı futbolu savunan adamlar bir zahmet futbol konuşmasın . Başka spor dallarına yönelsinler . Zaten Avcı denilen zat voleybol antrenörü olsa orda da destekleyecekler belli ki.

Gelelim maça . 10 kişilik takıma karşı resmen eziyet çektik.

Takım iyi olur kötü olur orasını konuşmayacağım ancak . Pedro ' yu oyundan alıp Visca ' yı oraya çekme fantazisi hangi hayal dünyasının ürünüdür bilemedim . ( Visca ne kadar kötü olursa olsun , adamı oyundan çıkarırsın olur biter )

Draguş bu kadar vasat kere vasatken , diğer vasat adam kadroya neden dahil edilmez ? Orsici al o da bu kadar oynar . Değişmeli oynat işte ikisini . Birinden birisi tutarsa devam edersin.

Ozan kaç maçtır yokları oynuyor , 3 sezondur yok olan Bardhi ' yi yanına koyuyorsun . Ondan sonra bütün yük okaya biniyor. O da bocalayınca tüm taraftar adama yükleniyor. Mendy neden stoper ? Denswil yedekte , serdar yedekte , MENDY NEDEN STOPER HOCAM ? LUNDSTRAM NEDEN OYUNDA ?

LUNDSTRAM HANGİ ÖZELLİĞİ İLE STOPER OYNUYOR ? ELİNDE MENDY KADAR ORTA SAHA BİR OYUNCUN VAR MI ?

Vallahi sövmemek için kendimi artık cidden çok zor tutuyorum.

Şenol Hoca gelmesin diye ardımı yırttım . Şenol Hoca ' ya kadro kurarsan iyi futbol oynatır. ( Ki ben deprem zamanıdır , beşiktaşın başındaki demeçleridir vs . bu takımın başına hiç gelmesini istemedim )

Ama kötü kadroyu neden alıp bu adama veriyorsun . Şu takımda Bardhi ' yi oynatacak , Lundstramı stopere koyacak hangi hoca olursa olsun daha önce hocamıdır bilmem de , şuan hocalık vasıflarını yitirmiş demektir.

Beşiktaş ' ta ikinci dönemindeki akıl tutulmalarını yaşıyor .

Bizim başımızda da bir sezon böyle bir şey yaşamıştı.

Hem kadroda hem de hoca konusunda köklü değişiklik şart kere şart.

Pırasa yemeyi seviyorsun diye, her ne yapacağını bilemediğinde pırasa yapar yersen belirli süre sonra pırasadan da bıkarsın .
      Ağzına sağlık renktaş.

Trabzon'da şampiyonluk sezonu oynadığımız Beşiktaş ve Antalyaspor maçlarını tribünden izlemiştim. Beşiktaş maçından sonra bütün taraftar küfür kıyamet gitmişti evine. Antalyaspor maçında ise şampiyonluğa sevinirken, içten içe herkes "şu futbolla nasıl şampiyon olduk?" diye düşünmüştü eminim. Nwakaeme, Hamsik, Cornelius, Uğurcan ve Visca'nın ekstra performansları olmasa o kısır futbol ile asla şampiyon olamazdık.

Şu anki durum ise takımın tamamen vasat futbolculardan kurulu olması, adam akıllı stoperlerimizin olmaması ile alakalı. Kadroyu kuran kim ya da kimler ise sınıfta kaldılar. Uğurcan olmasa bu kadar puan bile toplayamazdık.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şenol hoca gelip bu takımı adam edemeyecekse, biz bu adamı niye takımın başına getirip milyon TL ' ler verdik hocam ?

Aynı futbolu alt yapıdaki hocalardan birisi de oynatırdı. Üstelik 40 50 milyon TL ucuzuna oynatırdı.

He dersen ki , devre arasında yapılacak takviyelerle takımı toplar. O zaman devre arasına kadar aldığı maaşı da almasın bir zahmet .

Teknik direktör denilen zaatın takıma + %20 ' si bile olmayacak ise , neden teknik direktör ? 10 kişilik takımı yenecek takımımızda mı yok ?
        devre arası transferı için şenol güneşe guveniliyorsa geçmiş olsun .
        kendisi futbolcudan anlayan birtip değil .
        "bana iyi bir defans bulun" deyip köşeye çekilen biri .
        61

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu son cümleden ne edepli olduğunu ben anlayabiliyorum. Buna göre muamele göreceksin.

Öncelikle ben hiçbir zaman kaybedelim de hoca gitsin demedim. Bu senin gibi hırdavat beyinlilerin özelliğidir. Hangi hoca için derse desin.
          Hocanın hataları yok da demedim, Avcı denen zerzevatın(senin gibi) bazı hatalarını aynen devam ettirmekte.
          Hoca istifa diye böğürmeye çalışan, sanki avcı 3-4 haftada gönderilmiş gibi bunu da örnek veren, hurda beyinlilere(sen örneğindeki gibi) her daim karşı durulacaktır.

Avcı denen hoşafa 2 sene sabredip, 7 maçta hoca istifa başlığı talep eden beyni sulanmış erken andropozlu soğan cücüğü tiplerin "netice" temelli futbol beklentisi sanki Avcı ile işledi de, bugün buraya gelip bit kadar aklınla Avcı gittii, Güneş de gitsin minvalinde benzetme yapıyorsun.

Avcı sene başında gönderilmez ise bu işin buraya geleceğini 40 kere söyledik.
          Ama kafatasının içinde beyin yerine çöp taşıyan senin benzerin 3-5 hırdavata uyan başkan sayesinde beklenene mani olunamadı.

Şenol Güneş kendi dokunuşlarını yapar, takıma kendisi kamp yaptırır sonrasına sonra bakılır.
          Tımarhaneye sakla aklını.
          Çenenizi kapatacaksınız.

Bu işin sorumlusu Başkanla birlikte sizsiniz.

Ha yok, konuşacağım mı diyorsun.
          Her konuştuğunda aşağılanacaksın.
          Hak ettiğin gibi.

Edep medep diye de hönkürme, edep kim sen kim?
          Öncelikle bu seninle karşılıklı son yazımız olacak.
          İnsanlar, birbirleriyle karşılıklı yazışırlarken, karşısındaki kişiye hakaret etmeden konuşmak bir erdemdir. Ortaya söylenen sözler ise konuyu derinleştirmek için çok da üstüne alınması gerekmeyen cümleler içerebilir. Lakin sen , biriyle sohbet etme erdemine sahip olamamış birisi olarak , karşındaki kişiyi aşağılayan kelimeler kullanmaktan utanmayan birisin. O yüzden bu seninle son yazışmamızdır.

Sana hakaret etmeyeceğim. Çünkü gerçekten değmezsin.
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• ne oldu hani geçen hafta 90 dakika 10 kişi ile bize karşı şov yapan göztepe az önce 1-0 öne geçtiği maçta 10 dakikada 2 gol yiyip maçı kaybetti. buda bizim oyuncu grubunun ne kadar karaktersiz ve leş olduğunu gösteriyor.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ne oldu hani geçen hafta 90 dakika 10 kişi ile bize karşı şov yapan göztepe az önce 1-0 öne geçtiği maçta 10 dakikada 2 gol yiyip maçı kaybetti. buda bizim oyuncu grubunun ne kadar karaktersiz ve leş olduğunu gösteriyor.
              Bizim oyuncu grubunda seref, haysiyet, meslek onuru, kazandigini haketme konularinda sakatligi bulunan çok adam olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim oyuncu grubunda seref, haysiyet, meslek onuru, kazandigini haketme konularinda sakatligi bulunan çok adam olduğunu düşünüyorum.
                Al benden de o kadar altına imzamı atarım. Bu alınan sonuçların kadro kalitesi ile falan alakası yok demek ki. Gaziantep bile ligde üst üste 2 maç kazanmış. Takımda çok ciddi vurdumduymaz davranan karaktersiz oyuncular mevcut. çünkü başkan oyunculara 1 kuruş ödenecek borcumuz yok diyor. bu adamlar niye oynamıyor peki. 90 dakikaya yakın 10 kişi oynayan takımla kim maç yaparsa yapsın ilk yarıda kaleye isabetsiz olsa bile şut çekerdi.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

At, sahibine göre kişner.

Uğurcan, verdiği bir röportajda, 2022-23 için "Geçtiğimiz sezonun başında iyi başlayamadık. O enerjiyi, o uyumu yakalayamadık. Sezon başı kampında uyumu yakalayamadık. Birçok arkadaş gitti, birçok arkadaş aramıza katıldı. Bu da bizi olumsuz etkiledi." demişti.

Bir başka röportajda ise şunları söylemişti: "Takım uyumu olmayınca birlikte zaman geçirmekten mutlu olmayınca birçok kez idman bitse de gitsek durumu oluyor. Geçen sezon bunun çok güzel örnekleri vardı. Sonuçlarla doğru orantılı olduğunu düşünüyorum. Sonuçlar gelseydi böyle olacak mıydı diye kestiremiyorum. Bir sorun olduğu gerçek. Geçen sezon elde ettiğimiz başarıda takımdaşlığın önemi çok fazlaydı. Başarının nedeni arkadaşlıktı. Skorların da kötü gitmesiyle aslında yakın olamıyorsun. Geçen sezon başarıda etkisi olduğu gibi bu sezon başarısızlıkta ekisi var."

Göztepe maçından sonra söyledikleri bu minvalde. Üç sezon arka arkaya takım kimyasını oluşturamamışız. Huzur ve uyum yakalanamamış. Oyuncuların karakteri, liderlik özellikleri mi sorun? Yoksa Denswil'le başlayan adil olmayan ücret politikası mı?
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    At, sahibine göre kişner.

Uğurcan, verdiği bir röportajda, 2022-23 için "Geçtiğimiz sezonun başında iyi başlayamadık. O enerjiyi, o uyumu yakalayamadık. Sezon başı kampında uyumu yakalayamadık. Birçok arkadaş gitti, birçok arkadaş aramıza katıldı. Bu da bizi olumsuz etkiledi." demişti.

Bir başka röportajda ise şunları söylemişti: "Takım uyumu olmayınca birlikte zaman geçirmekten mutlu olmayınca birçok kez idman bitse de gitsek durumu oluyor. Geçen sezon bunun çok güzel örnekleri vardı. Sonuçlarla doğru orantılı olduğunu düşünüyorum. Sonuçlar gelseydi böyle olacak mıydı diye kestiremiyorum. Bir sorun olduğu gerçek. Geçen sezon elde ettiğimiz başarıda takımdaşlığın önemi çok fazlaydı. Başarının nedeni arkadaşlıktı. Skorların da kötü gitmesiyle aslında yakın olamıyorsun. Geçen sezon başarıda etkisi olduğu gibi bu sezon başarısızlıkta ekisi var."

Göztepe maçından sonra söyledikleri bu minvalde. Üç sezon arka arkaya takım kimyasını oluşturamamışız. Huzur ve uyum yakalanamamış. Oyuncuların karakteri, liderlik özellikleri mi sorun? Yoksa Denswil'le başlayan adil olmayan ücret politikası mı?
                    Elbette ki oyuncularin karakteristik ozellikleri tek başına veri degil. Bir grup icindeki ücret adaletsizligi de basli basina bir sorun, ancak geldikleri kulupte burada aldiklarinin ortalama 1/4 ini kazanan adamlarin "takimda benden fazla alan adamlar var onlar kendini yirtsin" deme ve gayret gostermeme lüksü yok. Burada tamamen karakter ve iyi niyet devreye girmeli. Ben takimda iyi niyetli birkac topcu disinda topcu görmüyorum acikcasi. Yahu koşmanin zulum geldigi adamlar dolu takimda, birak topla gitmek, kosamiyor, kosmak yakismiyor adamlara.

Ücret adaletsizligi elbette sorun, hepimiz de hayatimizda yasiyoruz ama bu isimizi en iyi sekilde yapmaya engel olmamali.

Yorum

Elbette ki oyuncularin karakteristik ozellikleri tek başına veri degil. Bir grup icindeki ücret adaletsizligi de basli basina bir sorun, ancak geldikleri kulupte burada aldiklarinin ortalama 1/4 ini kazanan adamlarin "takimda benden fazla alan adamlar var onlar kendini yirtsin" deme ve gayret gostermeme lüksü yok. Burada tamamen karakter ve iyi niyet devreye girmeli. Ben takimda iyi niyetli birkac topcu disinda topcu görmüyorum acikcasi. Yahu koşmanin zulum geldigi adamlar dolu takimda, birak topla gitmek, kosamiyor, kosmak yakismiyor adamlara.

Ücret adaletsizligi elbette sorun, hepimiz de hayatimizda yasiyoruz ama bu isimizi en iyi sekilde yapmaya engel olmamali.
                      Kesinlikle öyle, katılıyorum. Uğurcan'ın açıklamaları da destekliyor zaten.

Ücret mevzusunu, alternatif bir durum gibi yazmadım aslında. Kök sebep o olabilir mi? Çünkü dengeyi bozan faktör o. Biz ne kadar profesyonellik arasak da, içerideki durum farklı.

İkinci nokta da şu: Uğurcan'ın şikayet zamanı, Avcı ayrıldıktan sonra. Hani malî açıdan enkaz bıraktı deniliyor ya... Kimya da bırakmamış gibi görünüyor.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X
                      WhatsApp Resmi İletişim