Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 10.Hafta | Göztepe 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• simdi dünden beri bizim yerlecilerin yotube Programlarini izledin.Senol Günes hatalar yapti zbu maci almaliydik ama su yerelcilere bir kac lafim var.
    Ne oldu aslanlarim nerden birden bu cesaret Avci sizin agiziniza ederken sizi asaglarken agzininizi acmazdiniz.Ama Senol Günes de dikleniyorsunuz.

Dedim gibi Senol Günes bekleneni veremede bu saate kadar.Ama gercekci beklenti neydi onuda sorgulamak lazim.Senol Günese ver birsey yapar düzeltir doktor adam diye beklemesin kimse.Ama bunu bekleyen cok var.

Tekrar yerelcilere dönersek is hayatimda sunu ögrendim Türkler ile calisirken ve Özelikle Hemseri ile calisirken ast üst iliskisini elden vermiyeceksin fazla lavbali olmiyacaksin.
    Olursan bu hic bir zaman iyi bir yere cikmaz.
    Yerli Senol Günes disardan gelen Avci farki görüyorsun burda yerlcilerde.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• ÜLKE İNSANI BALIK HAFIZALI DÜN YAŞANAN OLAY 24 SAAT GEÇMEDEN UNUTULUYOR..

ŞENOL GÜNEŞ'iN BU KADROYA NE YAPMASINI BEKLİYOR MİLLET. AA DENEN TİP ÖYLE BİR ENKAZ VE OYUNCU TOPLULUĞU BIRAKTI Kİ TRANSFER YASAĞI OLAN, 90 DAKİKA 10 KİŞİ OYNAYAN TAKIMLARI BİLE YENEMİYORUZ. BU ADAMIN TRABZONSPOR İLE HİÇ BİR BAĞININ OLMAMASI LAZIM ÖLENE KADAR. ÖYLE NEFRET ETTİRDİ KENDİNDEN. BU ÜLKEDE HER ŞEY ÇOK ÇABUK UNUTULUYOR. DAHA BİR KAÇ AY ÖNCE AVRUPA DA YAŞATTIĞI REZİLLİKLER ORTADA. ÖNCEKİ SONUÇLARI SAYMIYORUM BİLE. BÖYLESİNE LEŞ TRANSFERLER YAPIP KULÜBÜ BORCA SOKUP, DAHA SEZON BAŞINDA TAKIMI HEDEFSİZ BIRAKAN AA DENEN ARKADAŞ TÜM BU OLAYLARIN SORUMLUSUDUR. GERÇİ SUÇUN EN BÜYÜĞÜ KİMDE HERKES ÇOK İYİ BİLİYOR. ODA AYRI BİR KONU.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Açın da başlığı niye açmıyorsunuz..

9 maçta sadece 2 galibiyet alabilen hoca için İSTİFA DİYE başlık açsanıza,

Avcı, puanları kendine topluyor, diyen futbol ulemaları Avcı'nın değil de Trabzonspor'un kendi başına aldığı puanları bir toplayın da görelim

Yok puan önemli değil diyenler, o zaman ortaya çıkan kaliteli futbolu yazın da onu görelim bari..

Kadromuz kötü biliyorum ama bu kadro ligdeki her takımdan da mı kötü amk liginde en kötü oyuncular mı bize, Samsun kadrosundan da mı kalitesiz, Ya da göztepe nın kadrosu mu bizden iyiydi.... Çıkın anlatın yahu çıldırtmayın adamı

Avcı döneminde, Tacın ne tarafa atıldığının da hesabını yapıyordunuz, Şimdi niye sustunuz...
        Konuşaak birşeyiniz yok da ondan susuyorsunuz,

Bu kadro bu kötü kadro bile ligde şu anda en az 5 galibiyeti alırdı, 1. haftasında mevcut hocasını göndermeseydiniz... Şimdi bakacağız kaç senede o istediğiniz Real Madrid oyunu size oynatacak oyun ve oyuncuları nasıl bulacağınızı...
        Yahu hiç utanma arlanma duyguları olmadan hala burada eski hoca üzerinden zırvalayan tipler...
        "Avcı ile takımı kurmayın, bunun bedeli sadece Avrupa'yı değil, önümüzdeki 1-2 sene olacaktır." denirken burada Avcı da Avcı diye yırtınanlar gelmiş, Avcı olsa 5 galibiyet alırdık diye saçmalıyorlar.
        B.k alırdın 5 galibiyet.

Şenol Güneş bu takımı ne kurdu, ne de takımla kamp yaptı.
        Şenol Güneş'in eleştirileceği gün bugün değil. Hiç boşuna kendinizi yıpratmayın.
        Avcı denen hoca bozuntusuna verilen nakit ve vakit Şenol Hoca'ya verilir... Sonra hoca istifa kısmı ile ilgili yorum yapılır.

Az ötede hönkürün.
        Bu vaziyetin müsebbibi sen ve senin zihniyetindekiler ile bunlarla aynı paralelde takımın zamanını ve parasını heba eden Başkandır.

Yorum

• Trabzonspor kadrosunun en fazla falso vereceği maçlar, Samsun, BJK, Göztepe, Gs...

Niye?

Çünkü bu 4 takımın kadrosu atletik oyunculardan kurulu. Teknik kapasitesi düşük(Samsun ve Göztepe) ama çok yüksek tempo yapabilen, sürekli şiddetli koşu atabilen oyunculardan oluşan takımlar bunlar. Gs ve BJK de teknik kapasite de yüksek.

Trabzonspor'un cumartesi günü sahaya çıkan ilk onbirinde şiddetli koşulara cevap verebilecek 2,5 tane oyuncu vardı. Pedro, Eren, bir de yarım Dragush...
          Bunun dışındaki oyuncuların tamamı durağan, tamamı ayağına top bekleyen, tamamı yavaş ve hantal oyuncular.

Teknik fiziği yener felsefesi ile kurulmuş bir takım ile tamamı atlet oyunculardan kurulu takımlara karşı, bir de oyunu kontrol etmeye çalışırsan 10 kişiye karşı bile düşeceğin durum budur.

Şenol Hoca'nın eleştirileceği yerler yok mu?
          Var tabii ki...
          Takımın stoperleri Serdar ve Denswill oynayacak durumda iken Mendy ve Lundstram ile tandemi kurmak Avcı denen hırdavatın felsefesini devam ettirmektir.
          Senin orta sahanda Mendy ayarında 2. bir oyuncu yokken hem de.
          Bu kadar tempolu, atlet bir takıma karşı Bardhi-Okay-Ozan üçlüsü ile orta saha kurarsan yiyeceğin dayağa da razı olacaksın.

ikinci yarı Pedro'yu niye aldın?
          Visca ile takıştı diye mi? Visca dayaklık bir maç oynadı. Sıfır tempo ile dayak yedi sahada. Ama Pedro çıktı.
          Takımın elle tutulur fizik karşılık veren 2 adamından biri.
          Diğeri de Eren'di. O da tükendi zaten.

Hoca'yı eleştirecek yer bulunur.

Ama birileri kadro dışı kalacak ise Visca ile Bardhi ikilisinin önden gömülmesi gerekir.
          En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 28.10.2024, 10:43.

Yorum

• Çok kötü oynadığımız sezonun en kötü maçında; kırılma anı, saçı uzun aklı kısa Umut BozUk'un altı pastan topu filelere sokamamasıydı. Oysa al da at dercesine bir kafa golü asisti yapıldı kendisine. TS kariyeri cumartesi akşamı İzmir'de tamamlandı.

Kadro dışılar gelecekse en başında bu arkadaşa uygulanmalı. Daha hangi golü atacaksın yetenek düşmanı? Çıldırdım o anda. Eyvah bu maçı kaybedebiliriz dedim ve oldu.

Sezon sonu yollar ayrılmalı kendisiyle, hatta devre arası daha iyi olur.

Herkes iyi olduğu işi yapsın. Umut BozUk piyano çalsın.

BozUk, Okay ve Bardhi başta olmak üzere kadro dışılar gelmelidir.

Alihan Yılmaz, Salih Malkoç gibi gençleri kazanalım bari (şikebahçe maçından sonra)

Şikebahçe maçını kaybedersek 10.000 kişi bile zor gelir artık

Sayın Erto çöplerini de yanına al ve bir daha gitmemek üzere düş yakamızdan.

İki maç üst üste kazanamadık yahu

Transfer tahtası kapalı takımlar bize fark attı. Örnek, Samsun

Kaptan Çakır'ın maç sonu açıklamaları çok manidar. Kaçak oynayanlar çıkarsın o şanlı formayı. Onlar da utandı mı acaba Çakır ve Güneş gibi yoksa umurlarında değil mi o formanın ne anlama geldiği

Yine haftaya sıfır moralle başladık.

Şampiyonluk sonrası dibin dibini gördük.

ERTO İSTİFAAAAAAA!
            En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 28.10.2024, 10:23.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Başlangıç on biri baştan ayağa sıkıntıydı. Ben kadroyu istiklal marşında gördüm. Modum düştü. Maç başlayınca her şey netleşti zaten.
              Şenol Güneş geldiği zaman farklı şeyler göreceğimizi umuyordum. Ama kendisi bjkdaki 2.döneminde yaptığı hataya düşüyor. Bu hata da yönetimi koruma hatası.

Benim hocadan beklentim radikal kararlar alıp özellikle sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncularla devam etmemesiydi. Ama hoca tam tersini yaptı.
              Böyle olunca ister istemez Avcı niye gitti diye soruyorum. Aynı şeyleri yaparak nasıl farklı sonuç almayı düşünebiliriz?

Göztepe'nin sonuna kadar hakkettiği bir maç oldu. Tebrik ederim. 10 kişi ile doğru oyun oynadılar ve kazandılar. Uğurcan olmasaydı çok farklı şeyler konuşurduk skor anlamında.
              Allahtan Uğurcan var.

Yorum

• avci denen futbol dusmaninin tercihlerini hic degistirmeden devam ettirerek bir yere varamazsin.evet futbolcular daha one oynamaya calisiyor basaksehir macinda oldugu gibi 90+larda takim rakip ceza sahasinda kalabaliklasabiliyor ama bana gore son macta senol hocanin tercihleri komple yanlisti.
                orta saha oyuncularini stoper oynatma sacmaligindan bir vazgecemedik arkadas..olmadigini gormek icin daha kac macin gitmesi gerekiyor.bu takimin en buyuk problemi savunmasinda degil orta sahasinda..bardhi-okay-ozan uclusu benim bu yasima kadar gordugum en kotu uclu.hiz yok,yaraticilik yok,teknik yok,topla katedip gitme yok,atletiklik yok,sertlik yok..yok babam yok.az biraz disli bir orta saha karsisinda helva gibi dagiliyorlar.bu uclu tum oyunun anasini bellemekle kalmiyor kanatlari ve forvet hattinida baltaliyor.cunku top ne kanatlara iniyor ne de ileriye.
                mevcut sistemde kanatlarda prime nwaekeme ve visca olsa bir nebze daha fazla hucum yapabilirdik ama mevcut halleri kadroya yetmiyor..

Yorum

• bardhi ile cham arasındaki tek fark birisi siyahi diğeri beyaz renkli olmasıdır. adamlar çok sağlam kazığı geçirmişler. cham'ın ben daha hangi mevkide oynadığını çözebilmiş değilim. 8 numara desen değil, 6 numara hiç değil, ofansif orta saha hiç değil. herif bomboş bir transfer. ne gördüler de aldılar bunu acaba.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bardhi ile cham arasındaki tek fark birisi siyahi diğeri beyaz renkli olmasıdır. adamlar çok sağlam kazığı geçirmişler. cham'ın ben daha hangi mevkide oynadığını çözebilmiş değilim. 8 numara desen değil, 6 numara hiç değil, ofansif orta saha hiç değil. herif bomboş bir transfer. ne gördüler de aldılar bunu acaba.
                    Cham da tatmin edici değil ama dünya üzerinde kimse bardi ile kıyaslanamaz. O apayrı bişey

Yorum

• Bardi-okay-ozan ortasahası… fıkra bu kadar

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cham da tatmin edici değil ama dünya üzerinde kimse bardi ile kıyaslanamaz. O apayrı bişey
                        cham eğer bu kaliteyse bardhi daha iyi. asist ve gol sayıları da ortada. valla sıfır şaka

Yorum

cham eğer bu kaliteyse bardhi daha iyi. asist ve gol sayıları da ortada. valla sıfır şaka
                          Bardi ve iyi kelimelerinin yan yana durması bile komik

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu hiç utanma arlanma duyguları olmadan hala burada eski hoca üzerinden zırvalayan tipler...
                            "Avcı ile takımı kurmayın, bunun bedeli sadece Avrupa'yı değil, önümüzdeki 1-2 sene olacaktır." denirken burada Avcı da Avcı diye yırtınanlar gelmiş, Avcı olsa 5 galibiyet alırdık diye saçmalıyorlar.
                            B.k alırdın 5 galibiyet.

Şenol Güneş bu takımı ne kurdu, ne de takımla kamp yaptı.
                            Şenol Güneş'in eleştirileceği gün bugün değil. Hiç boşuna kendinizi yıpratmayın.
                            Avcı denen hoca bozuntusuna verilen nakit ve vakit Şenol Hoca'ya verilir... Sonra hoca istifa kısmı ile ilgili yorum yapılır.

Az ötede hönkürün.
                            Bu vaziyetin müsebbibi sen ve senin zihniyetindekiler ile bunlarla aynı paralelde takımın zamanını ve parasını heba eden Başkandır.
                            Terbiyeni takın, sana karşı terbiyemi bozmadım sende bozma, Zırvalayana sensin desem ayıp olacak.. Dinleyeceksin, Biz senin, keşke kazanmasak da hoca gitseydi diyen laflarınızı dinledik, Avcı karşıtlığı ile takım karşıtlığı sözlerinize katlandık, Kazandığımız maç sonrası bile burda ahkam kesen hönküren laflarınızı dinledik, Şimdi sen dinleyeceksin beyefendi

Sabah akşam şöyle dikine oynamak lazım, yok hoca gençleri oynatmıyor, Yok mendy den defans olur mu, Yok hucuma çıkan oyuncusunu geri dönmesi için fırçalıyor, Yok yan pas geri pas yapıyor.... diye diye eleştirerek gömdüğümüz Hocayı eleştiriyorduk, haklı ya da haksız, şimdi de konuşun diyorum başka bir şey demiyorum. Ne oldu, o istediğiniz oyunu oynayabiliyor mu takım, 10 kişi kalmış takıma şut çekmeden 45 dakka bitiren, Mendy yetmemiş gibi Lundstramı da defansa çeken, Şut çekmeyi bırak, çekme teşebbüsüde bile bulunmayan, Forveti ve 10 numara oyuncusu transfer edilmeden 10 resmi maça çıkmak zorunda kalan, Transfer edilen oyuncuların 4 tanesi hariç kamp görmeyen ve neredeyse yarısından fazlası kamplar sonrası transfer edilen bir kadroda puan alamadığı için gönderildi değil mi?? Gönderildi, Avrupa'da elenirsen gönderirler.. Ok buraya kadar sorun yok....
                            Şenol Hoca'nın eleştirileceği gün bugun çünkü bu takımı sezonun 2. haftasında devir aldı.. Avcı kendi yapmadığı transferler ile geçen sene 8. haftada 4 mağlubiyet almış takımı, Ligde 3. yapmayı bir hedef koydu ve başardı hem de bu sene den daha dar bir kadroyla , Şimdi de Şenol Hoca kendi yapmadığı transferler ile takıma ne hedef koyuyor ve siz hangi hedeftesiniz. Yoksa sizde 3. lük başarı değil diyebiliyor musunuz bu kadroyla ???

Ya da Amaç Avcı'dan kurtulmaktı, o gitsin de eskisi gibi fırtınalı günlere geri döneriz, Gönüllerin şampiyonu olmak kafidir demek yeterli mi?
                            Ya da Avcı ekolune karşı çıktığını zaten biliyorum da, İstediğiniz Real Madrid ekolunu hangi para ve hangi Hoca ve hangi kadroyla ve hangi yönetimle sağlayacaksınız..

Futbol netice oyunudur. Futbolda netice alamıyorsan s...m taktiğini oyununu..
                            En son Şenol EKSİLMEZ tarafından düzenlendi; 30.10.2024, 00:34.
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

ÜLKE İNSANI BALIK HAFIZALI DÜN YAŞANAN OLAY 24 SAAT GEÇMEDEN UNUTULUYOR..

ŞENOL GÜNEŞ'iN BU KADROYA NE YAPMASINI BEKLİYOR MİLLET. AA DENEN TİP ÖYLE BİR ENKAZ VE OYUNCU TOPLULUĞU BIRAKTI Kİ TRANSFER YASAĞI OLAN, 90 DAKİKA 10 KİŞİ OYNAYAN TAKIMLARI BİLE YENEMİYORUZ. BU ADAMIN TRABZONSPOR İLE HİÇ BİR BAĞININ OLMAMASI LAZIM ÖLENE KADAR. ÖYLE NEFRET ETTİRDİ KENDİNDEN. BU ÜLKEDE HER ŞEY ÇOK ÇABUK UNUTULUYOR. DAHA BİR KAÇ AY ÖNCE AVRUPA DA YAŞATTIĞI REZİLLİKLER ORTADA. ÖNCEKİ SONUÇLARI SAYMIYORUM BİLE. BÖYLESİNE LEŞ TRANSFERLER YAPIP KULÜBÜ BORCA SOKUP, DAHA SEZON BAŞINDA TAKIMI HEDEFSİZ BIRAKAN AA DENEN ARKADAŞ TÜM BU OLAYLARIN SORUMLUSUDUR. GERÇİ SUÇUN EN BÜYÜĞÜ KİMDE HERKES ÇOK İYİ BİLİYOR. ODA AYRI BİR KONU.
                              Şenol hoca gelip bu takımı adam edemeyecekse, biz bu adamı niye takımın başına getirip milyon TL ' ler verdik hocam ?

Aynı futbolu alt yapıdaki hocalardan birisi de oynatırdı. Üstelik 40 50 milyon TL ucuzuna oynatırdı.

He dersen ki , devre arasında yapılacak takviyelerle takımı toplar. O zaman devre arasına kadar aldığı maaşı da almasın bir zahmet .

Teknik direktör denilen zaatın takıma + %20 ' si bile olmayacak ise , neden teknik direktör ? 10 kişilik takımı yenecek takımımızda mı yok ?

Yorum

• Bir zamanlar Trabzonspor taraftarı futboldan anlıyor diye bir laf vardı . Forumdaki bazı fosillere bakıyorum , TRABZONSPOR takımını mı tutuyor yoksa TRABZONSPOR takımı başına gelmiş teknik direktörlerin mi destekçisi anlamıyorum.

Avcı ' nın şampiyonluk senesi de dahil olmak üzere oynattığı futbolun herhangi bir savunulacak kısmı yoktu .Kişiyi ve oynattığı futbolu savunan adamlar bir zahmet futbol konuşmasın . Başka spor dallarına yönelsinler . Zaten Avcı denilen zat voleybol antrenörü olsa orda da destekleyecekler belli ki.

Gelelim maça . 10 kişilik takıma karşı resmen eziyet çektik.

Takım iyi olur kötü olur orasını konuşmayacağım ancak . Pedro ' yu oyundan alıp Visca ' yı oraya çekme fantazisi hangi hayal dünyasının ürünüdür bilemedim . ( Visca ne kadar kötü olursa olsun , adamı oyundan çıkarırsın olur biter )

Draguş bu kadar vasat kere vasatken , diğer vasat adam kadroya neden dahil edilmez ? Orsici al o da bu kadar oynar . Değişmeli oynat işte ikisini . Birinden birisi tutarsa devam edersin.

Ozan kaç maçtır yokları oynuyor , 3 sezondur yok olan Bardhi ' yi yanına koyuyorsun . Ondan sonra bütün yük okaya biniyor. O da bocalayınca tüm taraftar adama yükleniyor. Mendy neden stoper ? Denswil yedekte , serdar yedekte , MENDY NEDEN STOPER HOCAM ? LUNDSTRAM NEDEN OYUNDA ?

LUNDSTRAM HANGİ ÖZELLİĞİ İLE STOPER OYNUYOR ? ELİNDE MENDY KADAR ORTA SAHA BİR OYUNCUN VAR MI ?

Vallahi sövmemek için kendimi artık cidden çok zor tutuyorum.

Şenol Hoca gelmesin diye ardımı yırttım . Şenol Hoca ' ya kadro kurarsan iyi futbol oynatır. ( Ki ben deprem zamanıdır , beşiktaşın başındaki demeçleridir vs . bu takımın başına hiç gelmesini istemedim )

Ama kötü kadroyu neden alıp bu adama veriyorsun . Şu takımda Bardhi ' yi oynatacak , Lundstramı stopere koyacak hangi hoca olursa olsun daha önce hocamıdır bilmem de , şuan hocalık vasıflarını yitirmiş demektir.

Beşiktaş ' ta ikinci dönemindeki akıl tutulmalarını yaşıyor .

Bizim başımızda da bir sezon böyle bir şey yaşamıştı.

Hem kadroda hem de hoca konusunda köklü değişiklik şart kere şart.

Pırasa yemeyi seviyorsun diye, her ne yapacağını bilemediğinde pırasa yapar yersen belirli süre sonra pırasadan da bıkarsın .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim