Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 10.Hafta | Göztepe 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bardi ve draguş sorun
    ( ゚д゚)

Yorum

• Barcelona bile ilk 11 de 17 yasindakilere forma veriyor biz hala 20 yasindakine veremiyoruz
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Boyle adamlarla yola cikilmaz maksimum 500 binlik herife avci sagolsun sayesinde hayatinda goremeyecegi parayi verdik sozlesmeyi kapti cok da umurunda trabzonspor ..101 de oynar 51 de biz de batak döndürmeye devam..
        En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 27.10.2024, 14:53.
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İstediğinizi düşünün,

10 kişi kalan takıma bir tane şut çekemiyor ve iki defa geri düşerek yeniliyor ya da yenilmemeyi bile başaramıyorsan, Sen niye geldin hoca efendi.
          Şimdi sen Avcı olsaydın ne olacaktı bu forum, Avcı gideli 3 ay oldu Şenol Efendi, bu takım Amatör ligdeki bir takım dahi olsa , kadrosundaki her oyuncu çöp değerinde bile olsa ki bana sorsan alayı çöp ama olsun ne yapar yapar amatör ligde dahi, Adı Şenol Güneş olan bir hocaya teslim edildiyse 7 maç sonunda rezil skorlar ve rezil bir oyun oynatmazdı. Bahaneleri bırakın, Hoca gitti başarısız oldu ve gitti. Şimdi esas meselelere yoğunlaşın bakalım,

Adına Barcelana kadrosu kadar değerli oyuncular alınmış ama Hocasından sebep rezil top oynuyoruz muamelesi yaptığınız takımda seneye kaç tane oyuncu kalır bunun hesabını yapın..

Hücüm futbolu oynayacakmılız

O sıçma mıçma muhabbetleri yapan herif, benim eski mesajlarımı açıp bakacaksın ben ne demişin ne anlatmışım. Bu takıma atak futbol oynatamazsın, Bir Hoca getirdiysen ve onun oyun planına göre oyuncular alındıysa bu takımın oynayacağı bir oyun vardır, Koca sezonu çöp yapmaya gerek yok, yapacaksak bir değişiklik zamanla yapılır dedim ama yok daha birinci maç sonrası bay bay.. Gördük bay bayı.. 9 hafta lige bay bay ederler adamı böyle.. hem de ele güne rezil olarak

Haftaya da ağzımıza sıçtıklarında en az 5 sene daha adımızı kimse anmaz ve istediğiniz başkanı seçersiniz
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Kadro dışı çözüm değil,sorunun üstünü örtmek ve günah keçisi yaratmaktan başka bir işe yaramaz.Asıl sorumlu yönetime gollük pas bu.

Seneye takımda olmayacağını bilen çok oyuncu var ve bunlar oynuyorlar.Çok hastalıklı bir durum bu.Seneye takımda olacak ama futbola motivasyonu artık azalmış oyuncular da var.Buradan artk bir hedefe kilitlenmiş takım yaratmak çok zor.Düğme baştan yanlış iliklendi.Göztepe mağlubiyeti önce hocaya yazar ama dünkü maçtan bağımsız genel görünüm teknik adamın da çare üretmekte zorlandığı bir durum içindeyiz.
            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Su utanmaz arlanmaz Ugurcan´da aciklama yapmis öyle mi? Tabi gecen sezon bilerek gol yerken, kisaca Bjelica kovulsun sevdigi Avci gelsin diye sahada korkuluk gibi dururken, ayni seyleri kendi kendine söylemis mi ?

Maca gelirsek, dün 10 kisilik Göztepe´ye yenilmenin tek sorumlusu Senol Günes maalesef. Ilk hamleyi 30 dk yapmis olsa, ilkyari bile farkli olacakti. Stoper kismina girmiyorum bile...
              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

alınan sonuçlar tesadüf değil. şu yapılan transferlere bak. tamamen orta sıralarda ligi bitirecek şapkadan tavşan çıkarması beklenen oyuncu grubu bunlar. millet boş yere beklentiye girdi. yabancı birisine şu takım bu ülkede 3 sene önce şampiyon oldu desen adama gülerler. işin garip tarafı yine dünyanın parasını harcadıkları oyuncuları para kazanamadan sağa sola yollamak zorunda kalacaklar. kulübü sıradan bir anadolu takımına dönüştürdüler 3 sene içinde. ertuğrul doğan'ın biraz utanması varsa sokağa çıkacak yüzü olmaması lazım.
                Lan ben Chamı 19 20 yaşında biliyorum. Gelişecek gelişecek diye pazarlanınca çok genç sanmıştım. Adam 23 yaşındaymış.
                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lan ben Chamı 19 20 yaşında biliyorum. Gelişecek gelişecek diye pazarlanınca çok genç sanmıştım. Adam 23 yaşındaymış.
                  2 sene de geç kaydettirmişlerdir 25 vardır Gelişir gelişir biz inanalım. Bir de Lundstram Fred ve Toreira'dan daha iyiydi buna da yeterince inanırsak gerçek olabilir.

Yorum

• ( ゚д゚)

Yorum

• fatih tekke patır patır sıçıyor alanya'nın başında. haftalar kazanamayan antalyaspor'a kaybedip alex'in görev süresini uzattı. bide şunu takımın başında görmek isteyenler vardı. tolunay kafkas'tan bile beter taktisyen.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        pepe onuachu mönye trezeguet olmayınca takımın hali ortada. bide geçen seneki bu kadroyu beğenmiyorlardı. geçen seneki takımın başında hoca olsaydı çok daha fazla puan alırdı.
                        Harbi en iyi en tempolu adamları yollayıp böyle uyuz bir kadro kuruyoruz.

Yorum

• rakip 10 kişi
                          duran topa 8 kişiyle gelmişler
                          top önüne düşmüş, kontrol zahmetine girme derdin yok
                          yanında iten kakan yok
                          top harika bir şekilde sekmiş, sağ ayağına denk gelmiş, istediğin vuruşu yapabilmen için en iyi şartlar oluşmuş
                          sağda visca fırlamış
                          e ağzına ekmek goduğumun oğlu sen naptın şimdi
                          bu topu pas atabilecek kapasiten olmaması bir yana uzaklaştırma becerisi bile gösteremiyorsan sen ne ayaksın
                          şunu izletip izletip döveceksin bunu
                          bir iki pası daha var takım ileri fırlamışken geri döndüğü
                          takımı sabote edecek zekası olduğunu sanmıyorum
                          açıkça mal zekası yetersiz güçsüz
                          niye bu adamla bize eziyet ediyorsunuz

aynı şeyler draguş eşşeği için de geçerli
                          yahu romanya milli takımındaki adamların tiplerine bak hepsi insan yer
                          biz nasıl gidip böyle bir bebeyi bulduk geldik
                          birisi yazmıştı arkalarda siyahilerimiz bile yavaş cılız güçsüz diye
                          lan bu kadar rezil bir takımı nasıl bir araya topladınız
                          bir de bir şans daha mı istiyorsunuz
                          defolun gidin
                          kongre tarihini açıklayın
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Mağlubiyetin sorumlusu "seneye takımda olmayacağını bilen futbolcular" mı olmuş şimdi? Seneye takımda olmayacağını bilen futbolcuların maçlara daha fazla asılmaları gerekmez mi mantık olarak? Hani kendilerini göstermek ve iyi bir takımdan sözleşme kapabilmek için?

Senelerdir futbol izlerim, mağlubiyetin suçunun seneye takımda olmayacağını bilen futbolculara paylandığını ilk defa şimdi duydum. Bu muhabbetin geçtiği başka bir yer var mı? Samimi olarak soruyorum. Seneye takımda olmayacağını bilen futbolcular sadece bizde mi var? Koskoca futbol dünyasında bizden başka hiç bir kulüp sözleşmesinin son senesinde olan futbolcu oynatmıyor mu? Bu argümanın bizden başka bir yerde geçerliliği var mı yoksa Erto'nun medyadaki yardakçıları tarafından uydurulmuş bir şey mi bu?

Ayrıca Draguş, Okay, Ozan, Cham vesaire de yerlerde sürünüyorlar. Bunların sözleşmesi seneye bitmiyor (malesef). Bunu nasıl açıklıyoruz?

Yorum

• The last dance hocam diye kalkıp vuranlar tek sorumludur

Azıcık futbol bilgisi olan adam bjk de son dönemi tam başarısızlık olan birini buraya layık görmezdi

Karakterine girmiyorum bile
                              Deprem sonrası açıklamaları orda sıcaklığını koruyor
                              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mağlubiyetin sorumlusu "seneye takımda olmayacağını bilen futbolcular" mı olmuş şimdi? Seneye takımda olmayacağını bilen futbolcuların maçlara daha fazla asılmaları gerekmez mi mantık olarak? Hani kendilerini göstermek ve iyi bir takımdan sözleşme kapabilmek için?

Senelerdir futbol izlerim, mağlubiyetin suçunun seneye takımda olmayacağını bilen futbolculara paylandığını ilk defa şimdi duydum. Bu muhabbetin geçtiği başka bir yer var mı? Samimi olarak soruyorum. Seneye takımda olmayacağını bilen futbolcular sadece bizde mi var? Koskoca futbol dünyasında bizden başka hiç bir kulüp sözleşmesinin son senesinde olan futbolcu oynatmıyor mu? Bu argümanın bizden başka bir yerde geçerliliği var mı yoksa Erto'nun medyadaki yardakçıları tarafından uydurulmuş bir şey mi bu?

Ayrıca Draguş, Okay, Ozan, Cham vesaire de yerlerde sürünüyorlar. Bunların sözleşmesi seneye bitmiyor (malesef). Bunu nasıl açıklıyoruz?
                                Seneye alacağımuz mağlubşyetlerin sorumluluğunu da bir sonraki sene gideceğini bilen futbolculara atarız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim