Barcelona dün Real Madrid karşısına 17 yaşında stoper oyuncusuyla çıktı. Biz 23 yaşındaki stoperlere çaylak muamelesi yapıyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 10.Hafta | Göztepe 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Şenol Güneş prensleri Ozan ve Okay'ı ilk 11'de oynatabilmek için takımdaki en iyi 2 orta saha oyuncusu Lundstram ve Mendy'yi stoper oynatıyor. Yok Serdar aşamalardan geçiyormuşmuş, yok Batagov sakatlıktan çıkmışmış. Külahıma anlatsın.
Campi - HT4 tandemiyle şampiyonluğa oynamışlığımız var bizim. Stoper mevkisinde orta saha oyuncusu oynatacak lüksümüz yok şu an ama kurtarıcı diye gelen hoca kendi prenslerine yer açmak için kafasına göre akıl almaz maceralara giriyor. Nasıl olsa takımda başkan yok, medya yok, dilediği gibi at koşturuyor.
Stoperler stoper değil, sağ bekler sağ bek değil... Böyle rezillik olur mu? Dingonun ahırı mı burası? Kulüp başkansız olunca oluyor işte.
Yorum
-
Normalde boylesi bir maglubiyetin ardindan gece uykusuz kalmam sabaha kadar kafamda kurup saga sola donmem sabahina 2-3 saatlik uykuyla kalkmam gerekirdi ama dun mışıl mışıl uyudum ilk defa ,sanirim artik bunye kanitsamaya basladi bazi seyleri tesekkurler erto..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Senol gunes de agir sicmaya basladi simdiden.serdari ben begenmiyorum oynayacak seviyede yada degil orasina girmiyorum ancak takim kurulurken ilk siraya mendyi orta sahaya yazacaksin diger oyunculari buna gore sekillendireceksin bu kadar basit avci denen zerzevat mendy stoper oynatiyor diye kiziyorsuk bu adam el yukseltip uatune birde lunsdram oynatiyor kkubuye bakiyorsun 3 4 tane stoper oynayacak adam var yedek de bunlar oynayamayacak seviyedeyse neden kadrodalar , oynayabilecek durumdalarsa neden orjinal mevkilerindeki adamlar dururken devsirme stoper tandemiyle oynamaya calisiyoruz visca sag bek ozan sag bek pedro neden cikti dun bunla ilgili aciklama oldumu benmi kacirdim yoksa hala anlam veremiyorum sirf sarisi var diye sikebahce maci oncesi oyundan aldiysa vay halimize.oyle sorumlulugu uzerime aliyorum demekle olmaz bu isler aklini basina alcaksin adam gibi 11 cikaraksin her macin 45 dakikasi cope gidiyor resmenİlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona dün Real Madrid karşısına 17 yaşında stoper oyuncusuyla çıktı. Biz 23 yaşındaki stoperlere çaylak muamelesi yapıyoruz.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
Topu alan kaleye vuruyor. Kafasını kaldırıp başka bir opsiyon arayan yok.İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/beINSPORTS_TR/st...37214661243263
yediğimiz gol öncesi hücumumuz ve savunmamız
üst üste bu kadar amatörlük
yuh
Kadromuz kötü, tartışmasız. Ama bu kadar kötü anlaşan bir takım olamaz. Sanki ilk defa birlikte maça çıkıyorlar.
Yorum
-
Ligin en kötü futbol oynayan takımı biz
Ne yapmak istediği belli olmayan bir hoca, gençlere şans vermeyen, oyuncuları mevkisinde oynatmayan hocabizde (geldiğinde çok umudum vardı gerçekten)
Ligin en berbat taraftarı da bizde
Yönetimi söylememe bile gerek yok
Nerden tutsan elinde kalıyor
Lig de kalalım yeter başka bir şey beklemiyorum artıkKızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D
Yorum
-
2 senedir aynisini diyoumhala ayni tas ayni kafa gidiyoruz. Gecensene gitmesi kesin olan oyuncular yerine AliSahine forma vermedik neymis tecrübesiz ya bu gencler oynamadn nasil tecrübe kazanacakİlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLütfen artık gençlerle çıkalım yenilirsek te öyle yenilenim. Ben razıyım
En azından bunlar kadar ruhsuz oynamazlar sahadaYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
1.)Göztepe nin iptal edilen golu ,her ne kadar kaleciye hafif temas varsa da net goldü…
2.) Kırmızı kart pozisyonunda ilk anda da dedim,kırmızı ağır karardı,Destek ayağına değil havadaki ayağına geldi adamın ayağı ve gaddarca değil tamamen topa yaptığı bir hamleydi,sarı kart yeterliydi..
3.) Futbolcularda ruh yok felan cümlelerine asla katılmıyorum,Ruh yada istek olayı değil,futbolcuların çoğu düşük kalite,müthiş bir uyumsuzlukta sözkonusu ama oyuncularımız vasat ve vasat altı..aylarca uğraşılan Cham nedir yav,2nci lig oyuncusu,çevre kontrolu sıfırın altında..Visca yaşı itibarıyla 90 dakikalık oyuncu değil artık,Banza vasat bir forvet.......
Yorum
-
Mertens, Tadic, Dzeko gibi Visca ve Hamsik'ten daha yaşlı adamlar çatır çatır oynuyorlar hala bu ligde. Visca ve Hamsik yaşlılıktan çok Abdullah Avcı'nın gevşek idmanları yüzünden perte çıktılar.İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.)Göztepe nin iptal edilen golu ,her ne kadar kaleciye hafif temas varsa da net goldü…
2.) Kırmızı kart pozisyonunda ilk anda da dedim,kırmızı ağır karardı,Destek ayağına değil havadaki ayağına geldi adamın ayağı ve gaddarca değil tamamen topa yaptığı bir hamleydi,sarı kart yeterliydi..
3.) Futbolcularda ruh yok felan cümlelerine asla katılmıyorum,Ruh yada istek olayı değil,futbolcuların çoğu düşük kalite,müthiş bir uyumsuzlukta sözkonusu ama oyuncularımız vasat ve vasat altı..aylarca uğraşılan Cham nedir yav,2nci lig oyuncusu,çevre kontrolu sıfırın altında..Visca yaşı itibarıyla 90 dakikalık oyuncu değil artık,Banza vasat bir forvet..
Disdiri takımı Abdullah Avcı'ya kaptırıp 4 yıl boyunca enkaza çevirmesine izin verdik. O da tepeden tırnağa en ufak ayrıntısına kadar enkaza çevirdi kadroyu. Rezil.En son Tarjeta Amarill tarafından düzenlendi; 27.10.2024, 12:49.
Yorum
-
alınan sonuçlar tesadüf değil. şu yapılan transferlere bak. tamamen orta sıralarda ligi bitirecek şapkadan tavşan çıkarması beklenen oyuncu grubu bunlar. millet boş yere beklentiye girdi. yabancı birisine şu takım bu ülkede 3 sene önce şampiyon oldu desen adama gülerler. işin garip tarafı yine dünyanın parasını harcadıkları oyuncuları para kazanamadan sağa sola yollamak zorunda kalacaklar. kulübü sıradan bir anadolu takımına dönüştürdüler 3 sene içinde. ertuğrul doğan'ın biraz utanması varsa sokağa çıkacak yüzü olmaması lazım.
Yorum
-
takimin sicmasindan mutlu olup bu takimin avcinin eseri oldugunu unutup hala yazan tipler mevcut forumda gordunuzmu gordunuzmu diyerek insanda azicik yuz utanma olur ama bunlar perdeleri yirtmislar yuzlerine işesen yagmur yagiyor diyerek sukredecek tipler o zamanda yazmistim simdide yaziyorum dertleri trabzonspor falan degil avci konusunda sictiklarini kabullenememek sadece.şu onlarin deyimleriyle turkiyenin en buyuk hocalari azerbaycan gurcistan falan bir takimla anlassa gitsede bunlarda peslerine takilip defolur giderler belki forumdan artik yalakaliklarini o takimlarin forumlari falan varsa orda yaparlar da biraz rahat ederiz bu kadar negatifligin icinde birde bu andavallar cekilmiyorlar yeminle gına geldi artik bunlardan.seven diye baslayan bir laf varya bunlarin ki tam o hesap aşmişlar artik..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
Ertuğrul Doğan birinci sorumludur, tamam. Avcı da Uğurcan ve Nwakemenin anormal performasıyla şampiyon yaptı takımı, ama şansı yaver gitti ve doğru dürüst top oynatmadı, kaldıktan sonra da ne top oynadık ne de skor yakaladık. Ardında da kocaman bir enkaz bıraktı. Hepsi doğru ama Şenol Hocaya fazla bile tolerans gösterildi. Bu kadroyu biliyordu, hiç mazereti yok. Haftalardır takımın başında. Kadro bence de çok kötü ama 10 kişi kalmış takıma tek şut atamadan soyunma odasına girecek, bu kadar ezik oynayacak kadar da değil. Ne kadar kötü kadrolara taş gibi oynatan sayısız teknik adam gördü bu ülke. Bu ülkenin en iddialı teknik adamlarından biriysen şu kadroya elin değecek, farkını görücez. O gün bu takımın başına Fatih Tekke gelseydi ve aynen bu topu oynayıp bu skorları alsaydık ortalık yıkılırdı. Şenol Hoca bunca yıllık isim ağırlığının kredisini kullanıyor ama o da artık haklı olarak tartışılmaya başlandı.İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hocaya şimdiden sallayanlar olmuş,Ertuğrul Doğan birinci sorumludur, bu rezil kadroyu kurup üstüne bu kadar afra tafra racon kesebilen adam azdır...
SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum