Okayin sari ile sahada olmasi buyuk risk atilacakmis hissi veriyor ikinci saridan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 10.Hafta | Göztepe 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kim kurduysa kurdu yeni hoca gelmis oyunda fark var mi? Yok. Kadro kotu dogru ama yukarida arkadasin dedigi gini Samsundan daha mi kotu kadromuz? Degil. Uzun lafin kisasi hoca bir bok katmamis takima yani neden geldigini sormak en dogal hakkimiz diye dusunuyorum.İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş bu konuşmaları kasıtlı mı yapıyorsunuz... Kadroyunkuran Trabzonspor cami hocası falan olduğunu mu düşünüyorsunuz anlamıyorum sizi valla...
Yorum
-
rakip sağ taraftan çılgınca zorluyor da ben mi göremiyorum? sarısı var diye bek çıkarılıp yerine merkez oyuncusu mu konulur? ya bu takımın en büyük problemi hiçbir oyuncunun yerinde oynamaması değil mi hocam sizce de?İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSarısı olduğu için çıkarmıştır.
Yorum
-
Haklısınız sadece Malheiro sarısı olduğunu unutmuş gibi oynuyordu. Saldırgan bir profil atılmasından korktu bence o nedenle çıktı. Performanstan çıkmış olamaz. Onu demek istedim.İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerakip sağ taraftan çılgınca zorluyor da ben mi göremiyorum? sarısı var diye bek çıkarılıp yerine merkez oyuncusu mu konulur? ya bu takımın en büyük problemi hiçbir oyuncunun yerinde oynamaması değil mi hocam sizce de?Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum