Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 10.Hafta | Göztepe 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Okayin sari ile sahada olmasi buyuk risk atilacakmis hissi veriyor ikinci saridan
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaş bu konuşmaları kasıtlı mı yapıyorsunuz... Kadroyunkuran Trabzonspor cami hocası falan olduğunu mu düşünüyorsunuz anlamıyorum sizi valla...
      Kim kurduysa kurdu yeni hoca gelmis oyunda fark var mi? Yok. Kadro kotu dogru ama yukarida arkadasin dedigi gini Samsundan daha mi kotu kadromuz? Degil. Uzun lafin kisasi hoca bir bok katmamis takima yani neden geldigini sormak en dogal hakkimiz diye dusunuyorum.

Yorum

• At şunu be attt

Yorum

• Çok iyi girdik iki oldu. Ah be Cham.
          "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sarısı olduğu için çıkarmıştır.
            rakip sağ taraftan çılgınca zorluyor da ben mi göremiyorum? sarısı var diye bek çıkarılıp yerine merkez oyuncusu mu konulur? ya bu takımın en büyük problemi hiçbir oyuncunun yerinde oynamaması değil mi hocam sizce de?

Yorum

• Bi waka bile takımı nasıl değiştirdi. İyi futbol iyi futbolcuyla oynanıyor. Biz ölmüş eşeklerden medet umuyoruz

Yorum

• Tempomuz çok düşük. En büyük hastalığımız.
                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  rakip sağ taraftan çılgınca zorluyor da ben mi göremiyorum? sarısı var diye bek çıkarılıp yerine merkez oyuncusu mu konulur? ya bu takımın en büyük problemi hiçbir oyuncunun yerinde oynamaması değil mi hocam sizce de?
                  Haklısınız sadece Malheiro sarısı olduğunu unutmuş gibi oynuyordu. Saldırgan bir profil atılmasından korktu bence o nedenle çıktı. Performanstan çıkmış olamaz. Onu demek istedim.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ozan futbolcu falan değil

Yorum

• Bardinin olmaması Göztepenin oyununa ciddi etki etti
                      You Will Never Walk Alone
                      Liverpool F.C

Yorum

• Futbola benzer bişiler oynamaya başladık 3 puan bizim. İçiniz rahat olsun gol geliyor.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Vaka o sıkışıklıktan nasıl çıkardı takımı kontraya.
                          Murat

Yorum

• Cham topu kontrol edip sürene kadar akşam oldu. Waka da bomboştu pas vermedi.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Lundstram Ozan ve Bardhinin 45 dakika içinde yapamadığını 5 dakikada yaptı.
                              Ozan yerine Pedro olsaydı oyunu rakip sahaya daha iyi yikabilirdik

Yorum

• cham vur oğlum korkma. bravo.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim