Banko antep.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 6.Hafta | Gaziantep FK 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
bu sefer rahat bir galibiyet bekliyorum. Cham ve bozok sahada olmalı.
-----------------ugurcan---------------------
pedro----------serdar------------denswil-----------barisic
---------mendy------okay------cham---------------
banza---------------umut bozok----------------dragus/wakaALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Anadolu takimi diye bir kavram yok cunku yonetimlerinin tamami kendisine taraftar diyenlerinde yuzde 99 u istanbul takimi yalakasi usagi olay bu kadar basit ,ellerinden gelse bir kasik suda bogarlar bizi bu hazimsizlar kiskanclik hasetleri yuzunden..İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeplasman tribünü biletlerininde maaşallahı var 910 tl 1 kişi .anadolu takımları Trabzonspora karşı niye böyle anlamak güç..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Valla kardeşim her şey ortada işte da. Bu maç Kayseri maçı gibi olmaz bence. Az daha derli toplu bir takım görürüz gibi ama her şeyden evvel takımın ayakta durmaya mecali yok. Bazı şeylerin düzelmesi için kesinlikle zamana ihtiyaç var. Hayatımda ilk defa büyük çim sahaya 12 13 yaşında çıkmıştım, deneme maçna. Günde 7 8 saat top oynayan ben sahada boğulacaktım neredeyse. Saha çok büyük oynayan çocuklarsa buna alışkın. Benim ne deparım yetiyor onlara ne nefesim hep alışmışım küçük sahalar. Hocam bana öyle mahalle arasında oynamaya benzemez buraları, hep küçük adımlara alışmışsın kısa deparlara alışmışsın, hele bizimle bir idmanlara çık demişti. Bu futbolcuların kendilerine gelmeleri için baya bir zamana ihtiyaçları var. Bunun farkına vararak izleyebileceksen iyi eğlenceler kardeşimİlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam ben deplasmana gidiyorum antepe ya deme
Bize çıplak gözle maç sırasında ilzenimlerini de aktar buraya ama
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Her bölge de sıkıntı var. Banza şapkadan tavşan çıkartacak filan anca.
Şenol hocam da takımın farkına varacak ona göre oynatacak. Bizi şu kadroyu büyük takım sanmayacak.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
İlk olarak DoÄŸan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilletin kadrosunda haftalardır gol atamayan futbolcusu gelir bize gol atar
haftalardır yenilen takımlar bizden puan alır
Kalecisi her hafta hatalı gol yer t bizle oynarlar rakip takımın kalecisi haftanın kalecisi olmaya aday olur.
Garip takımız anlamadım ya
Rakiplerin (Anadolu takimlari!) fizik kondisyonlari bizden asagi degil duz oyuncularla bu tip maçları almak kolay olmuyor kora kor giden oyunlarda futbol zekasiyla oyunu cozecek 2-3 oyuncunuzun olmasi gerekiyor ornek en cok kosanlardan birisi cihan biraz daha tecrübe kazanip futbol zekasini gelistirebilirse waka gibi mac aldiran oyuncu olurEn son objek tarafından düzenlendi; 21.09.2024, 01:01.
Yorum
-
Önce bir oyun planın olacak ve buna alışacaksın ki ondan sonra saldıracaksın, Daha oyuncularını tanımadan, Defansif zaafiyetlerini görmeden, BJK maçında 10 kişi kalmış halinle kapalı defans oyunu ile yapılan savunma ile atak oynarken yapacağın savunma aynı şey değil.. Saldırmakla maç kazanılmıyor hele ki şu ortamda.
Kayseri maçındaki kötü oyunu kötü taktiğe bağlarım. Umarım bu maçta aynı hatalar yapılmaz
ilk 11 den en az 5 kişi olmayacak, Bambaşka bir kadro izleyeceğiz..
Ben 0-0 bitecek diye düşünüyorumYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Muhtemelen buna yakın bir kadroyla başlanır. Orsic, Umut B., Cham, Ozan da sonradan süre alır. Eren/Barisic rotasyonunu Kayseri maçında yapmamışken bu maçta yapar mı, zannetmiyorum. Cihan'ı da dinlendirebilir.
______________Uğurcan__________
__Pedro_____Serdar____Denswil_____Eren
____________Okay___Mendy____________
____Dragus_______Bardhi_________Nwakaeme___
________________Banza
Bence, Denswil yerine çözüm üretilmeli, Batagov, Ali Ş. hazır tutulmalı.
Keza Barisic'den daha fazla faydalanılmalı.
Ayrıca Dragus yerine Banza daha içe kaydırılıp Umut-Banza yakın oynatılsa daha verimli olabilir. Umut-Burak gibi. Tabi statik değil, dönüşümlü oynayacaklar.
Bu maçı çözmek için takımın yeterince silahı var, ilk 60 dk.da maçı bitirmek lâzım, kadro müsait.En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 21.09.2024, 05:18.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Kaysrrispor a karşı ne yapsaydı hoca bourabia kartal hasan ali bu orta sahaya karşı defansami yatsaydı avcı denen muptezel takımı az çalıştırmayı düşünseydi bu halde olmazdık Konya nin kovduğu bourabia bjk de kadroya giremeyen kartal ömrü hayati sol bek oynamakla geçmiş hasan ali karşısında okay ozan gibi a milli bardhi gibi kuzey makedonya milli takımı oyuncularından kurulu takımla neden defansa cekilmedin deniyor ama avcı az takımı çalıştırmayı düşünseydi bu hallere dusmezdik .. trabzonspor anadolu takımlarına karşı önde basar zihniyet değişecek hepsi alışacak ne güzel dünya ya 50 milyon euroluk takım kurucan defansa yatıcan derinde bekleyip hata kovalayacan hadi abi bu sene herkes önde oynamayı öğrenecek öğrenemeyen gidic4kİlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce bir oyun planın olacak ve buna alışacaksın ki ondan sonra saldıracaksın, Daha oyuncularını tanımadan, Defansif zaafiyetlerini görmeden, BJK maçında 10 kişi kalmış halinle kapalı defans oyunu ile yapılan savunma ile atak oynarken yapacağın savunma aynı şey değil.. Saldırmakla maç kazanılmıyor hele ki şu ortamda.
Kayseri maçındaki kötü oyunu kötü taktiğe bağlarım. Umarım bu maçta aynı hatalar yapılmaz
ilk 11 den en az 5 kişi olmayacak, Bambaşka bir kadro izleyeceğiz..
Ben 0-0 bitecek diye düşünüyorum
Yorum
-
Coşku ve aklın arasındaki ince çizgiyi doğru analiz etmek lazım.İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaysrrispor a karşı ne yapsaydı hoca bourabia kartal hasan ali bu orta sahaya karşı defansami yatsaydı avcı denen muptezel takımı az çalıştırmayı düşünseydi bu halde olmazdık Konya nin kovduğu bourabia bjk de kadroya giremeyen kartal ömrü hayati sol bek oynamakla geçmiş hasan ali karşısında okay ozan gibi a milli bardhi gibi kuzey makedonya milli takımı oyuncularından kurulu takımla neden defansa cekilmedin deniyor ama avcı az takımı çalıştırmayı düşünseydi bu hallere dusmezdik .. trabzonspor anadolu takımlarına karşı önde basar zihniyet değişecek hepsi alışacak ne güzel dünya ya 50 milyon euroluk takım kurucan defansa yatıcan derinde bekleyip hata kovalayacan hadi abi bu sene herkes önde oynamayı öğrenecek öğrenemeyen gidic4k
Mehdi - Kartal - Hasan Ali orta sahasına, sizin dediğiniz gibi oynayıp üstünlük mü kurduk? Demek ki bir sorun varmış, değil mi? Kaldı ki Okay - Ozan - Bardhi'den sadece Okay bölgesinde yerleşti. Birbirinden uzak oynuyoruz. Her top kaybında kırk - elli metre geri koşuyoruz. Bu mu doğru plan? Avcı'nın günahı boynuna... Eğer Kayseri maçındaki yanlışlara da yanlış demezsek, asıl o zaman geçmiş olsun. Avcı enkaz bıraktı, oyuncular çöp... Ee, Güneş mükemmel mi?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Senol gunes in oyun mantalitesi var en azından büyük takımsan ki öyleyiz kendi evinde senden kqt kat güçsüz rakibe karşı önde basarsın hadi diyelim basmadin kontrollü oynadın adamlar zaten kapandı kimle açacaksın oyunu dragus cihan orsic hiçbiri ceza sahasına girmiyor o zaman presten kapacagin toplarla rakibi eksik yakalayacajsin adam ona göre çalıştık diyor zaten ama alışkanlıklar var kayseriye pres yapma bodruma yapma ee 50 milyon euroluk takımla derindemi bekleyelim arsenal bayern leverkusen atalanta roma vs hangi büyük takım kendi evinde üstelik rakip ondan çok daha güçsüzken rakibe önlem alıyor rakibe yakın oynamamak eskortluk yapmak faul yapmamak kosmamak rakibe uzak oynamak hep eski hocanın takıma zuhur ettiği davranışları adam ben bunu değiştirecem diyor bu adam bizle 82 puan topladı bjk ile 2 kez şampiyon oldu bizle inter i bjk le monaco porto benfica napoli gibi takımları yendi başımızdaki eski muptezel le bunları hayal bile edemezdi doğru oyun iyi bir saha yerleşimi iyi bir kurgu ile en azından sahanda rakibi çıkartmadan dönen topları almak tabi bunun içinde yeni nwajaeme visca onuachu bulmak .. Uğurcan serdar pedro eren batagov ... Okay mendy cham .. Tony banza cihan bu kadro ile sadece Tony ve okay 30 lu yaşlarda çok rahat rakibi çıkaramazsın rakip çıkarsa faul yaparsın yine yerleşirsin artık rakibi bekleyen önlem alıp atağa 2 kişi ile çıkan takım olmamaliyizİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCoşku ve aklın arasındaki ince çizgiyi doğru analiz etmek lazım.
Mehdi - Kartal - Hasan Ali orta sahasına, sizin dediğiniz gibi oynayıp üstünlük mü kurduk? Demek ki bir sorun varmış, değil mi? Kaldı ki Okay - Ozan - Bardhi'den sadece Okay bölgesinde yerleşti. Birbirinden uzak oynuyoruz. Her top kaybında kırk - elli metre geri koşuyoruz. Bu mu doğru plan? Avcı'nın günahı boynuna... Eğer Kayseri maçındaki yanlışlara da yanlış demezsek, asıl o zaman geçmiş olsun. Avcı enkaz bıraktı, oyuncular çöp... Ee, Güneş mükemmel mi?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum