Solda Bardhi 10 numara da Cham sağ tarafta Ozan veya Draguş oynasın bir de böyle deneyelim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 6.Hafta | Gaziantep FK 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Milletin kadrosunda haftalardır gol atamayan futbolcusu gelir bize gol atar
haftalardır yenilen takımlar bizden puan alır
Kalecisi her hafta hatalı gol yer t bizle oynarlar rakip takımın kalecisi haftanın kalecisi olmaya aday olur.
Garip takımız anlamadım yaEn son Doğan BULAT tarafından düzenlendi; 20.09.2024, 17:10.Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D
Yorum
-
Pep Guardiola diye biri var. Kel mel idare edeceksinİlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneş ile 1 puan bile mucize olur bir ihtimal berabere biter ama antep açık ara favori
Yorum
-
Sağlık Kurulu Başkanımız Doç. Dr. Ahmet Beşir, futbolcumuz Stefan Savic’in sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.
Beşir, "Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’in ertelenen 3. haftasında Bellona Kayserispor ile oynadığı maç sırasında sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Stefan Savic’in yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol üst arka adalesinde (hamstring grubu) yaralanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır” dedi.
Stefan Savic'in yaklaşık üç hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 20.09.2024, 18:06.
Yorum
-
Şenol hoca stoperleri önde oynatmak istiyor bu şekilde denswill in bütün defoları ortaya çıkıyor.Saviç -denswill tandemi olmadı zaten birde batagov-serdar deneyelim.Bu ikiside çok hızlı oyuncular değil ama denswill ultra ağır..İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSavic yok. batagov ve serdar bilmiyoruz . Mecburen Denswill oynar. Ama korkarım ki hoca Mendy denswill bile yapabilir. Hatta ozan bile ilk 11 başlayabilir cham yerine.
bu arada Orsici mecburen yazdım. Az buçuk alternatifi olsa Orsic, Dragus, Ozan, Lunstram, Bardhi kadro dışı kalsın, devre arası da 5 iyle fesih yapılsın istiyorum.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Hocam ben deplasmana gidiyorum antepe ya demeİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımdan 1 1 buçuk ay ya ilişiğinizi kesin (sinir olmamak için) ya da izleyecekseniz de sinir olacağınız peşin peşin kabul edin.
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Trabzonspor varsa umut hep var renktaş hiç canını sıkma, yolun açık olsun, uğurlu geleceksin, sayende 3 puanı alacağız, şimdiden teşekkürlerİlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam ben deplasmana gidiyorum antepe ya deme
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Deplasman tribünü biletlerininde maaşallahı var 910 tl 1 kişi .anadolu takımları Trabzonspora karşı niye böyle anlamak güç..İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor varsa umut hep var renktaş hiç canını sıkma, yolun açık olsun, uğurlu geleceksin, sayende 3 puanı alacağız, şimdiden teşekkürler
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum