Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 5.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Şenol Hocamızın kalecilik yıllarında bir çocuğa sarılması koreografisi çok iyi düşünülmüş. Emeği geçenleri kutlarım.
Maç öncesi kendisine yapılan sevgi tezahüratları da vefa örneğiydi.
35.000 cefakar taraftarımızı da can-ı gönülden kutlarım. Harikaydılar.
Çok kısa zamanda sihirli dokunuşlar yapmış.
Avcı ruhumuzu emmişti.
ŞG sayesinde kendimize geldik.
Bu takım daha iyi olacak.
Sonuna kadar destek.
BİTMEZ BU SEVDA ASLA2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Visca aşırı konsantrasyonun sonucu kaza yaptı,Visca ya hain,defolsun vesaire lafları eden taraftar net gerizekalı dır..Bu maçta hakem bizi doğradı adeta bjk forması gitmişti diyen taraftar başkan vs net ağır saçmalıyor..Hatta hakem 1 tık bize doğruydu.
…Mendy ofansta sıfır,ince pas sıfır,oyunun her anında yok ve çok seri değil..Banza koas bir adam olduğu net belli..Cham dan henüz bişey anlıyamadım,sağbek pedro güzel adam,çok gayretli,herkesin aksine ben Bardi yi beğeniyorum, bu ür oyuncular yetenekleri kısılı olsa da sürekli denemekten vazgeçmezler ve karşı takım için tehdittir..Son olarak 3 rakiplerimizin oyuncu kalitesi gerçekten bizden çok çok üstün,inadımızla birşeyler yaparsak ne ala..Onuachu mutlaka alınmalıydı.....
Yorum
-
Ağzına sağlık iyi ifade ettin,ben utandım..başkan dediğin adamda çap olur,kahvede oturan boş adamlar tibi yorum yapmışİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleertuğrul doğan'ın maç sonu açıklamaları büyük acemilik ve rezillik......
Yorum
-
Çok sakin, özgüveni yüksek ve gerçekçi açıklamalarİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Büyüksün Şenol Hocam
İyi ki geldin.
Seninle güneşli günler göreceğiz inşallah.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
bu açıklamayı yaparsa yönetici yapar. büyük takımlarda süreç böyle işler. bizde ertuğrul doğan dışında kulüpte ikinci bir adam yok.İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğzına sağlık iyi ifade ettin,ben utandım..başkan dediğin adamda çap olur,kahvede oturan boş adamlar tibi yorum yapmış
Yorum
-
saha kenarinda avci'yi gormemek,mac sonunda onun gevsek ve ukala aciklamalarina sahit olmamak muazzam bir duyguymus.hic lafi egip bukmeden bahane bulmadan takimin eksiklerini bir bir siralayan senol gunes'i de tebrik ediyorum.kendisinin gelisine sicak bakmayanlardandim ama gordum ki hoca kafa olarak da gelmis,heyecani yitirmemis.mac sonu aciklamalari beni rahatlatti.en azindan artik herseyin farkinda olan,bu takimin buyuk takim oldugunu bilen ona gore oynamasi gerektigini soyleyen bir hocamiz var.son bir kac yildir bize bu hissiyati bile yasatmadilar.
kenarda les oyunu seyretmekle yetinen avci'dan sonra hemen mudaheleyi yapan hocaya hasret kalmisiz.dun ilk yarida kanatlari begenmedi hemen ikinci yarinin basinda olaya el atti iki degisiklik birden yapti.girenlerin bir numarasini goremedik ama en azindan odun yutmus gibi kenardan birsey yapmadan izlemedi.dun yine avci olsaydi mendy'i geriye cekip orta sahayi bosaltip 3-4 tane yerdik.mendy-okay gibi adamlarimiz varken her takima eziliyorduk.
oyun olarak degerlendirme yapmak dogru degil ama visca kirmiziyi gorene kadar uc sezondur ilk defa derbiye buyuk takim gibi oynayarak basladigimizi gordum.bjk gibi ultra yuksek tempoda oynayan takimi sindirmeyi basarmistik.hatta kirmizidan hemen sonra bile o gazla o oyun bir kac dakika daha devam etti.
Yorum
-
Çok doğru.İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaha kenarinda avci'yi gormemek,mac sonunda onun gevsek ve ukala aciklamalarina sahit olmamak muazzam bir duyguymus.hic lafi egip bukmeden bahane bulmadan takimin eksiklerini bir bir siralayan senol gunes'i de tebrik ediyorum.kendisinin gelisine sicak bakmayanlardandim ama gordum ki hoca kafa olarak da gelmis,heyecani yitirmemis.mac sonu aciklamalari beni rahatlatti.en azindan artik herseyin farkinda olan,bu takimin buyuk takim oldugunu bilen ona gore oynamasi gerektigini soyleyen bir hocamiz var.son bir kac yildir bize bu hissiyati bile yasatmadilar.
kenarda les oyunu seyretmekle yetinen avci'dan sonra hemen mudaheleyi yapan hocaya hasret kalmisiz.dun ilk yarida kanatlari begenmedi hemen ikinci yarinin basinda olaya el atti iki degisiklik birden yapti.girenlerin bir numarasini goremedik ama en azindan odun yutmus gibi kenardan birsey yapmadan izlemedi.dun yine avci olsaydi mendy'i geriye cekip orta sahayi bosaltip 3-4 tane yerdik.mendy-okay gibi adamlarimiz varken her takima eziliyorduk.
oyun olarak degerlendirme yapmak dogru degil ama visca kirmiziyi gorene kadar uc sezondur ilk defa derbiye buyuk takim gibi oynayarak basladigimizi gordum.bjk gibi ultra yuksek tempoda oynayan takimi sindirmeyi basarmistik.hatta kirmizidan hemen sonra bile o gazla o oyun bir kac dakika daha devam etti.
Maç sonu ŞG Hocamız, 11-10 oynamak zordur. Tek taraflı maç oldu. Derbilerde her iki takımın gelmeli gitmeli oyunu zevk verir ama eksik kalınca bu olmadı. Bu yüzden bu maçta kafamda planladığım oyunu göremedim dedi. Bundan sonraki maçlarda bugün ilk 20 dakikadaki gibi şehrin ve TS taraftarının istediği, beklediği oyunu oynayacağız dedi.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Gol sevincine tekrar baktım tv den her oyuncu kendisi gol atmış gibi seviniyor. Mesela Denswill çok enteresan geliyor bana. Bir bakıyorsun tamamen gamsız gibi gözüküyor, dünkü sevincine bakıyorum kendinden geçmiş gibi. Daha önce de buna benzer tavırlarını görmüştük. Oyuncuların bu ruh hali önemli, ligde henüz biten bir şey yok.
Orsic için ayrı bir şey diyeyim. Sakatlanmadan önce de videolarından beni pek sarmamıştı. İdeal kanadımız olarak bir türlü görememiştim ama burda arkadaşlar çok övünce bekleyelim dedim. Sakatlandı, döndü yine fikrim değişmedi. İlk 11 olarak net oyuncudur diyemiyorum hala. Çok vasat işleri var sahada. Kötü takım içinde 2 tane şut çekince herkes işte bu dedi ama Trezeguet yi biraz erken harcadık gibi. Soton Onuachu için diretti diretti 10 milyonun altına inmedi, o dönem çok övülen bu Orsiç i 2,5 milyona bize nasıl bıraktı?There is no spoon...
Yorum
-
Belli ki Şenol Güneş Trabzonspor'un gidişatından bizim gibi rahatsız olmuş, hatta kahrolmuş, oynanan oyunu gördükçe yaylada kafasını duvarlara vurmuş. Bu yüzden çok motive döndü. Bu motivasyon vücut diline ve demeçlerine yansıyor. Takıma da yansıtmış kısa sürede.İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaha kenarinda avci'yi gormemek,mac sonunda onun gevsek ve ukala aciklamalarina sahit olmamak muazzam bir duyguymus.hic lafi egip bukmeden bahane bulmadan takimin eksiklerini bir bir siralayan senol gunes'i de tebrik ediyorum.kendisinin gelisine sicak bakmayanlardandim ama gordum ki hoca kafa olarak da gelmis,heyecani yitirmemis.mac sonu aciklamalari beni rahatlatti.en azindan artik herseyin farkinda olan,bu takimin buyuk takim oldugunu bilen ona gore oynamasi gerektigini soyleyen bir hocamiz var.son bir kac yildir bize bu hissiyati bile yasatmadilar.
Bu vesileyle Avcı'nın başımıza bela olması sürecini gereksiz yere lastik gibi uzatan Avcısporlulara bir kez daha teessüf ediyorum. Bu şuursuzlar yüzünden Avcı'nın gidişi çok gecikti. Taraftar nihayet bastırınca kaçınılmaz olarak kovuldu çapsız ama çok geç oldu. Bunun çok daha erken gerçekleşmesi gerekiyordu.
Yorum
-
Şenol hocam hoşgeldin, savunma oyununda iyi bir takım devralmış en azından bunu söyleyebiliyorum, rezil bir hücum futbolu izlediğimiz takımda bile, kısa sürede ligin en iyi hücum takımı olan beşiktaşa karşı 90 dakika 1 kişi eksik olarak gol yemeyecek bir takım varmış. Cdden şans değil, çok iyi bir kaleci performansına rağmen öyle neler kaçmış denilecek bir maç da olmadı. Hücum konusunda Dünya standartlarında bir hocamız var şu an, etkisini elbet göreceğiz.
Şenol Güneş şu efordan sonra bile bu kadar yaslanmak normal değil dedi. Bize yakışan bu bakış açısıdır. Oyuncularımı kutluyorum, zor bir maçtı ve puan çıkardık diyecek hoca lütfen küçük takımlar çalıştırsın.
Djaniny ye bu taraftar çok sövdü, şu 90 dakika Dragus yerine Djaniny olsa biz maçı galip bitirebilirdik, bu kadar söyleyebilirim."Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum