İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 5.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yazınızın tüm içeriğine tamamen katılıyorum.Hatta hakem için ek bir cümle daha söyleyeyim.Viscanın kırmızı kartını da vermedi, VAR devreye girdi.Bunu bile ''gözünün önünde oldu,veremedi'' diyecek çok arkadaş var aleyhimizde olunca.Herkes herşeyi görüyor, bu hakeme bu kadar yüklenince sonuç genelde çok hayrımıza olmaz.
-
Saygı sevgi ayrı, sahada hakkını aramak (Hele ki böyle çirkef rakip ve pısırık hakemler söz konusuyken) ayrı...İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Karaman döneminde uysallaşmaya başladık. Avcı döneminde rakibin vasatlarını övdük, kendi oyuncumuzu aşağıladık. "Ben hakem konuşmam" dendi. İç unsurlara (Mesela taraftara) çatıldı.
İtiraz konusu yerinde bir tespit. Her iç saha maçında hakem tartaklayanlar, bizim tepkimizi ölçemez.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Şu maça bir şeyler yazarken maçın başında Viscanın gördüğü kırmızı kart diye başlamak istemezdim. Bizi çok ama çok bozdu. Bence bjkyı da bozdu.
Bu sezon şu ana kadar hep Uğurcan ve Okay özelinde bir şeyler söylüyoruz. Bu maç da böyle oldu. Üçüncü oyuncu da söylüyoruz ama fark çok açık.
Oyuncuların performansları arasındaki makas bu kadar açık olmamalı. Geceye dair çok daha güzel şeyler söyleyebilecekken Visca her şeyi bozdu.
Güzel galibiyet ile başlayacaktık. Burada Şenol Güneş'e ne kadar teşekkür etsek az. Tecrübesiyle takımı çok iyi toplamış. Oyunculara dokunmasını zaten biliyoruz.
Enis Bardhi'ye de değinmeden geçemeyeceğim. Rakibe sırtını dönme olayını bırakmalı. Zaten iri yarı bir adam olmadığı için arkasındaki rahat bir şekilde topu alıyor.
Saçma bir sarı kart gördü. Sarı kartı olmasaydı hoca ikinci yarıya onunla başlayabilirdi.
Son paragraf da Draguş'a olsun. Üzgünüm ama burası Antep değil. Burada o dağınıklık göz ardı edilmez. Hele ki daha hiç bir şey vermeden.
Yorum
-
Son 1-2 yılda oyunumuzun ne kadar erozyona uğradığını hatta yok olduğunu gördük. Avcı, kansere karşı işe yaramayan ve vücuda daha fazla zarar veren ilaç gibiydi. Diğer ifadeyle; zehir. Kurtulduk ama organlar bitti.
Özellikle topsuz oyunda üçüncü lig seviyesindeyiz. Şenol Güneş yapıcı konuşurken bile dayanamayıp oyuna isyan etti. Adam kenarda acı çekti. Normalde alan savunması yaptırmam dedi ve oyunda temel değişiklikler yapmadığını(değişecek zaman yoktu ve risk olurdu) ekledi. Yani bu oyun, ucube bir oyun. 10 kişi kalsan bile böyle aciz oynanmaz.
Modern futbolun gerektirdiği şeylerin yarısından çoğunu yapamıyoruz. Yapabildiklerimizi de lütuf gibi yapıyoruz. Hoca'nın işi zor. Toparlaması, daha doğrusu ilk dokunuşu yaptığını hissettirmesi iki ayı bulur.
Oyun kötü ama kadronun da zayıf olduğunu söylemek lazım. İyi adam kendini belli eder. Okay mesela. Nwakaeme, Ekuban, Sörloth, Sosa, Hamsik, Djaniny, Abdülkadir... Şunlardan iki tanesi olsa dün taraftar kendinden geçerdi. İki pas yapacak, iki top sürecek adam yok.
Yorum
-
Neymiş efendim,İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVisca'nın kırmızısı ne kadar doğruysa Masuaku'nun sarısı da bir o kadar yanlıştır, oda kırmızı oğlu kırmızıdır.
İki pozisyon farklıymış.
Visca, aşile ve kuyruk sokumuna basmış. Kırmızı doğru dediler. (Erman, Reha, İlker vs.)
Masuaku önce topa vurmuş, sonra topuğu yerde vaziyette, ayağının üstü rakibin ayağına istemsiz gelmiş. Benim bildiğim, rakibin ayağına basmışsan kırmızı olmalıdır.
Tersi olsa bize sarı kart mı verirdi acaba Şansalan efendi?
Geçin bunları
35.000 kişi önünde takdir haklarını rakipten yana kullanacaksınız. Sonra yorumcular çıkacak, eyyam yapacak.En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 16.09.2024, 13:51.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Mevcut kadro ile ezilir. Lider oyuncun yok. 8 numara yok. 10 numara henüz yok (cham ne verecek meçhul). Net kanat oyuncun yok. Herkes orsic niye oynamıyor dendi. Ama orsic 2 yıldır tek katkı veremedi henüz. Orsic oynarken neden dragus, cihan oynamıyor deniliyor. Dragus, cihan oyuna giriyor ; orsic keşke devam etseydi diyoruz. Hiçbirinin bir numarası yok. Nwakame kaç maç oynayacak belli değil. Visca kötü gidiyor.İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir takim 8 kisi kalsa da bu kadar ezilmez.
Yorum
-
Djaniny draguşa göre çok daha donanımlı ve özel bir oyuncuydu. Djaniny kafa kırıktı biraz. Dragus ekuban ve djaninynin gerisinde bir oyuncu.İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hocam hoşgeldin, savunma oyununda iyi bir takım devralmış en azından bunu söyleyebiliyorum, rezil bir hücum futbolu izlediğimiz takımda bile, kısa sürede ligin en iyi hücum takımı olan beşiktaşa karşı 90 dakika 1 kişi eksik olarak gol yemeyecek bir takım varmış. Cdden şans değil, çok iyi bir kaleci performansına rağmen öyle neler kaçmış denilecek bir maç da olmadı. Hücum konusunda Dünya standartlarında bir hocamız var şu an, etkisini elbet göreceğiz.
Şenol Güneş şu efordan sonra bile bu kadar yaslanmak normal değil dedi. Bize yakışan bu bakış açısıdır. Oyuncularımı kutluyorum, zor bir maçtı ve puan çıkardık diyecek hoca lütfen küçük takımlar çalıştırsın.
Djaniny ye bu taraftar çok sövdü, şu 90 dakika Dragus yerine Djaniny olsa biz maçı galip bitirebilirdik, bu kadar söyleyebilirim.
Yorum
-
Koca bir kamp dönemini yatarak geçirmiş bir takım için 80 dk 10 kişi ile 1-1'i koparmak iyi sonuç bana göre.
İsmini anmak istemediğim şahıs zamanında 11 kişi sahaya çıkıp 9 kişi oynuyormuş görüntüsü veriyorduk, hem de köy takımlarına karşı.
2 3 tane galibiyet alıp kendini şimdiden şampiyon ilan eden balonjk'nin de havasının inmesi cabası olmuş.Özkan SÜMER
Yorum
-
Maç öncesinde belirtmiştim. Beklentim sahada dik durabilmekti. Skor da gelse çok sevinirdim tabi ama asıl aradığım şey yöresel tabirle "herif" gibi durmaktı sahada. Yaptık da...
Bjk'nin en güçlü yanının aynı zamanda en zayıf yönü olduğunu da biliyordum. Şenol Hoca da bunu görmüş ama işleyebilmek için şartlar oluşmadı. Önce oyun planı bozuldu kart yüzünden ki bjk'nin de bozuldu aslında, devamında da oyun bizim adımıza 25-30 metreye daraldı ve açılan mesafeleri işlemesi için sahaya attığımız hiçbir oyuncu buna cevap veremedi.
İlk yarıda ciddi anlamda iyi durduğumuz bir 35 dakika var. Devamında geçmişten gelen eksiklikler ile yorgunluk baş gösterdi. Banza'nın muazzam çabası yetmedi tek başına doğal olarak. Zaten yorgunlukla beraber oyuna dalmalar ve eşleşme kayıpları oldu. bjk pozisyonları ve golü de o sırada buldu zaten.
Bunların hepsi çözülebilir sorunlar. Keşke kazanabilseydik, keşke 11-11 devam edebilseydik ama ben mücadeleden oldukça memnunum. Takımın genel görüntüsü beni tatmin etti. Gelecek için umudum var.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Kuyruk sokumuna nasıl basmış abiİlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeymiş efendim,
İki pozisyon farklıymış.
Visca, aşile ve kuyruk sokumuna basmış. Kırmızı doğru dediler. (Erman, Reha, İlker vs.)
Masuaku önce topa vurmuş, sonra topuğu yerde vaziyette, ayağının üstü rakibin ayağına istemsiz gelmiş. Benim bildiğim, rakibin ayağına basmışsan kırmızı olmalıdır.
Tersi olsa bize sarı kart mı verirdi acaba Şansalan efendi?
Geçin bunları
35.000 kişi önünde takdir haklarını rakipten yana kullanacaksınız. Sonra yorumcular çıkacak, eyyam yapacak.
tendona anladık da .... oldu olacak cana kasıttan ifade versin adliye gidip.
Quareasmanın (hatırladığım) Vahid amiriye yapıp kart dahi görmediği pozisyon gibi yüzlercesi kaç kere yapıldı bize hey gidi hey.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
penaltı bekledikleri pozisyon masuaku aldatmadan ikinci sarıyı yemeliydi ?İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVisca'nın kırmızısı ne kadar doğruysa Masuaku'nun sarısı da bir o kadar yanlıştır, oda kırmızı oğlu kırmızıdır.
Bu arada;
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir takim 8 kisi kalsa da bu kadar ezilmez.
Ne ezilmesi yahu, adamlara son 20 dk pozisyon vermedik.Silva'nın topuk vuruşu dışında ne kaçırdılar?
Yorum
-
Şu maçta iyi bir Waka işimize çok yarayabilirdi. Top tutup ileri çıkmamıza yardım edebilirdi. Hocanın hızlı kanatlarla kontra planı tutmadı maalesef. Dragus un bambaşka problemleri varmış gibi geldi. Oyuna girdi oldukça isteksiz, ne yaptığı belli değil, koşmuyor mücadele etmiyor, saçma sapan yerlerde fauller yapıyor filan. Hocanın dokunması gereken ilk problemli adam belli galiba.There is no spoon...
Yorum
-
Takımın fiziksel olarak hazır olması Kasım ayını bulur. Oyuncular arasında seviye farklılıkları var. Kimisi %50 hazır, kimisi %30. Gücü olmayan adam yeteneklerini de gösteremez. Ha bundan sonra her maç biraz daha iyi oluruz. Ne kadar çok maç o kadar erken hazır olmak anlamına gelir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum