Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 3.Hafta Erteleme Maçı | Trabzonspor 2 - 2 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    +61.

Tam olarak bu yüzden "Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?" anketi açılır açılmaz şunu yazmıştım:

"Aslında Fatih Tekke'yi istiyorum ama Erto yönetiminin altında harcanma ihtimaline karşı Şenol Güneş'e oy verdim."

Erto'nun olduğu yerde ot bitmez. Avcı belasından kurtulduk, sırada Erto belasından kurtulmak var. Aralık ayında inşallah.
    Katılıyorum, TEK DOĞRUSU hoca seçimi oldu başkanın.
    SKOR YORUMCULARININ AKSİNE, ÜLKENİN EN KÖTÜ BAŞKANINA RAĞMEN ŞENOL HOCA DOĞRU YOLDA, 1 MAÇDA LİGİN EN İYİSİNDEN 10 KİŞİ-DİĞERİNDE ONCA EKSİKLE GERİ DÖNÜŞÜ BAŞARDI.

Kendini akil sanan skor yorumcularına soruyorum (Benim nik Tekke ama ben de BU KAOSDA YERLER demiştim)?

1. Avcı ve erti tam 2,5 senede üzerine inşa edilecek tek şey bıraktı mı?

2. Adeta psikolojik üstünlüğümüzü kaybettiren bu adamlardan kadro alan hoca, 2 maçda ŞAPKADAN EN AZ 5 tavşan çıkardı mı?

3. Bozok, Poyraz, Eren, hatta Bardhi sizce de apaçık 2 haftada 2 gömlek büyümedi mi? trezege-Maxi de kalsa belki daha iyi olmaz mıydı?

4. Şenol hocanın 2 maçda da değişiklikleri olağanüstü başarılı değil mi?

5. Tam 2,5 sene yenilse bile izin yapan adamlar ayakta duramazken, 2 maçda yüklenen kondisyon gözle görülrken, 1 ay sonra takımın daha iyi olacağı belli değil mi?

Yani, özetle avcı ve erti ihanet edercesine takımı bu hale sokmuş, ona laf edemeyenler şimdi hoca ve oyunculara mı sallıyor??? Draguş-Mendy-Ozan-Orsiç KÖTÜ PLANLAMA sebebiyle hiç oynamadıkları yerde oynatılmak zorunda mı?

Önce Avcının bıraktığı enkaza burada izahat yapın, sonra bugünü sizden BELKİ dinleriz...
    En son Tekke tarafından düzenlendi; 20.09.2024, 13:45.
    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sırf kendisi aldırmadı diye orsici oynatmadi .1 sezon çöp oldu gitti
      Gerçekten de gereksiz işlerle uğraşıyorsun renktaş.
      AA ya sadece Orsiç i oynatmıyor diye eleştirmedik ki, sen niye oraya takılı kaldın, diyorsun ki Orsic Orsic diye adama demediğinizi bırakmadınız alın size Orsic, AA haklıymış dedin anladık, daha niye uzatırsın ki.
      Ayrıca belki Orsic düzelecektir, senin dolaylı savunduğun adam iliğini sömürmüş kolay olmayacak toparlaması.
      Sorun kişisel değil,
      Kişisel olsa U.Bozok deriz bu sefer,
      bak bunu da senin AA yiyip bitirmişti ama adam oyuna girdi 0-2 den 2-2 ye getirdi maçı.
      AA takımın ruhunu emmiş, o kadar uyuz bi oyun yapısı vardı ve hala o kibiri, en çok ben bilirim havaları, dalga geçer gibi maç sonu demeçleri onu bitirdi.
      Şimdilik Orsic de haklı olması devede kulak bile değil, o da şimdilik diyorum bak çünkü ŞG belki Orsic i uçuracak.
      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 20.09.2024, 13:59.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Senin bu mentalitende taraftar olduğu sürece biter tabi, kabullenerek başlıyorsunuz bir defa. 32 maç 96 puan var önünde. Ne bitti, nereye bitti, Trabzonspor'u efsane yapanlar bu mentalitede olsaydı bu kadar şampiyonluk ve de bir o kadar engellenen şampiyonluk sezonu olmazdı. Ş.G. de şu an aslında tam olarak takımdaki bu mentaliteyi değiştirmeye çalışıyor, bu tutumla ona da takıma da fayda sağlamıyorsunuz. Daha 4 maç bitti 4. Kolay olmadığını herkes biliyor onun için de Ş.G. farkını bu noktada göstermeli.
        Sence bu sene nasıl sonuçlanır. İlk 5 sıralaman ve liderden aşağı yukarı kaç fark yeriz tahminin ne. Hangi 11 ile oynamalıyız, ne olursa çıkışa geçeriz. Yaz ki bizim de önyargılarımız kırılsın, bir hedefimiz olsun. Ben ister miyim hiç Ts bu seviyelere düşsün, gs-fb-bjk den çift haneli farklar yesin.
        Geçen yazmıştım yine yazayım. Gs:5 maç 15 puan Fb: 5mac 13 ( 1b:göztepe deplasman 2.0 dan döndü göztepe), Bjk: 4 maç 10 puan ( 1 b. o da ts deplasmanı) biz: 4 maç 4 puan.
        Geçen yıla bakalım Gs: 38 maç 102 puan ( 3B 1 M: 9 puan kaybı) FB:99 puan (6 B 1 M : 15 puan kaybı). Bizim daha 4 haftada 8 puan kaybımız var. Bu sene de gs,fb, bjk geçen yılki gibi az puan kaybedecek, cidden bunu görmüyormusunuz.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

konuşmak için şimdiyi mi buldun hasan. avcı döneminde bir tane kulübe eleştiri yok işimizden oluruz diye. zerre objektif değilsiniz. böyle gazetecilik mi olur yazık günah.

hele ki ikinci yaptığı açıklama fiyasko. hakem ne yaptı akşam. gayet güzel maç yönetti. hasan tuncel çok amatör. nerde ne konuşacağını bilmiyor. bundan en fazla youtuber ve twitter fenomeni olur.
          Kulüp sözcüsü gibi takılıyordur sorsaymış Avcı hocasına

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          trabzonspor

Yorum

• Bu takımın bir sportif direktöre ihtiyacı var.
            Şenol Güneş, takım kurulumunda pasif bir tenik direktördür.
            Mevcut takımı motive edip ayağa kaldırabilir.
            Ama kadro teşkil edilirken etkisizdir.

Şota doğru isimdi.
            Lakin kim yetkisini paylaşmak istemedi bilemiyorum.
            Yönetim ya da hoca yetki paylaşımına karşı koymuş demek ki!

Mevcut kardo kurulurken yapılan hatalar ortada.
            Bu hataları en aza indirmek için, dengeli bir kadro kurabilmek için futbolu ve Trabzonspor'un yapısını bilen, uluslarası olarak ismi geçerli Şota veya buna benzer bir ismin futbol idaresinin başına geçirilmesi şart.

Bu seneden ilk 2 beklenmesin. İlk 3-4 e girilmesi hedefe konur.
            Avrupaya gidilir.
            Takım doğru dizayn edilir.

Gidip Lundstram, Barisic, Ozan, Mendy, Bardhi ile orta saha kurmaya çalışmak ahmaklıktır.
            Bu ahmaklığa mani olacak bir futbol aklı olmak zorunda.

Şenol Güneş'in futbol anlayışı üzerine takım inşa edilir.
            Lakin elimizde Ağaoğlu gibi bir başkan yok.
            Ertuğrul doğan bu işi kendi futbol aklı ile de kotaramaz.
            En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 20.09.2024, 14:31.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sence bu sene nasıl sonuçlanır. İlk 5 sıralaman ve liderden aşağı yukarı kaç fark yeriz tahminin ne. Hangi 11 ile oynamalıyız, ne olursa çıkışa geçeriz. Yaz ki bizim de önyargılarımız kırılsın, bir hedefimiz olsun. Ben ister miyim hiç Ts bu seviyelere düşsün, gs-fb-bjk den çift haneli farklar yesin.
              Geçen yazmıştım yine yazayım. Gs:5 maç 15 puan Fb: 5mac 13 ( 1b:göztepe deplasman 2.0 dan döndü göztepe), Bjk: 4 maç 10 puan ( 1 b. o da ts deplasmanı) biz: 4 maç 4 puan.
              Geçen yıla bakalım Gs: 38 maç 102 puan ( 3B 1 M: 9 puan kaybı) FB:99 puan (6 B 1 M : 15 puan kaybı). Bizim daha 4 haftada 8 puan kaybımız var. Bu sene de gs,fb, bjk geçen yılki gibi az puan kaybedecek, cidden bunu görmüyormusunuz.
              Şu aşamada tahmin oynamaktan ziyade Trabzonspor nasıl olması gerektiği seviyeye ulaşır buna odaklanmayı doğru ve gerekli görüyorum. Yoksa sallayalım bir sıralama ki şampiyonluktan ötesi bir sıralama yakıştırmıyorum ben Trabzonspor'a. Olur ya da olmaz her sezon bunun mücadelesi verilmeli, sen taraftar, camia olarak hedefi ne kadar düşürürsen takımın seviyesi de o kadar düşer. Dönem dönem yenilenme/yapılanma yılları olabilir ama her seneyi sil baştan yenilenme, kötüleri ayıklama, sabır, çile... bilimum bahaneyle baştan kayıp olarak görürsen ligde de kayıp olarak görülürsün bu böyledir. Medya Trabzonspor'a gömlek biç(e)memeli, Trabzonspor'un hedefleri bellidir, ligin en tecrübeli ve teknik/taktik anlamda elit t.d.lerinden biri daha ilk transfer sezonu kapanmadan takımın başına getiriliyorsa da beklenti bu olur, olması gereken de odur.

T.d. elinden geleni yapar, takımda önemli gelişme katedilir ama sonuç öyle veya böyle gelmez, sıralama istendiği gibi olmazsa o, o zaman konuşulur. Şenol G. geldiğinden beri de farklı ifadelerle bunların vurgusunu yapmıyor mu, bu sezonu hazırlık sezonu olarak görüyoruz, sabır istiyorum mu dedi ve diyor, hayır. Çünkü o da biliyor kendisinden beklentileri. Onun için Trabzonspor olması gereken oyun alışkanlığını, doğru kadro iskeletiyle en kısa sürede bulmalı ve hedef küçülterek değil, taraftarın da desteğiyle bu süreci en kısa sürede ve hasarla aşarak hedefe tutunmaya odaklanmalı. Önce buna odaklanalım, lig uzun serüven, neden ilk elenen sen olasın, bunun için mi burada vakit harcıyoruz.

İlgili başlıklara, yazdıklarıma bakarsan yeri geldiğinde futbolcularla ilgili, takımla ilgili görüşlerimi de görebilirsin. Her bir futbolcunun form ve mental durumu farklılık gösterebilir, bunların analizi doğru yapılmalı ve özellikle şu toparlanma sürecini olabildiğince kısa tutabilmek adına optimum fayda sağlanmasının hesapları kuyumcu titizliğiyle yapılmalı. Bu maç başlığında da ilk değerlendirmem Nwakaeme ve Umut B. ile ilgiliydi ki her ikisinin de uzun zamandır doğru yararlanıldıkları takdirde takıma ziyadesiyle katkı sağlayabileceklerini düşünenlerdenim. Nedir bu doğru, meselâ Nwakaeme henüz birkaç gün önceki bjk maçında hiç süre bulamayacak durumda mıydı, Umut B. neden bjk kadrosunda yoktu, bunların durumunu bilmesi gereken teknik heyet. Ş.G. başlığında da bu gibi örnekler üzerinden fikirlerimi belirttim.

Her kadroyu, tercihi eleştirecek hâlimiz yok ama faydalı gördüklerimizi neden yazmayalım, bitti gitti demektense henüz bitmeden gitmeden bazı meseleler konuşulursa belki faydası olur.
              En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 20.09.2024, 14:46.
              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu takımın bir sportif direktöre ihtiyacı var.
                Şenol Güneş, takım kurulumunda pasif bir tenik direktördür.
                Mevcut takımı motive edip ayağa kaldırabilir.
                Ama kadro teşkil edilirken etkisizdir.

Şota doğru isimdi.
                Lakin kim yetkisini paylaşmak istemedi bilemiyorum.
                Yönetim ya da hoca yetki paylaşımına karşı koymuş demek ki!

Mevcut kardo kurulurken yapılan hatalar ortada.
                Bu hataları en aza indirmek için, dengeli bir kadro kurabilmek için futbolu ve Trabzonspor'un yapısını bilen, uluslarası olarak ismi geçerli Şota veya buna benzer bir ismin futbol idaresinin başına geçirilmesi şart.

Bu seneden ilk 2 beklenmesin. İlk 3-4 e girilmesi hedefe konur.
                Avrupaya gidilir.
                Takım doğru dizayn edilir.

Gidip Lundstram, Barisic, Ozan, Mendy, Bardhi ile orta saha kurmaya çalışmak ahmaklıktır.
                Bu ahmaklığa mani olacak bir futbol aklı olmak zorunda.

Şenol Güneş'in futbol anlayışı üzerine takım inşa edilir.
                Lakin elimizde Ağaoğlu gibi bir başkan yok.
                Ertuğrul doğan bu işi kendi futbol aklı ile de kotaramaz.
                Ertuğrul Doğan'ın sadece futbol aklı değil, direkt aklı yetersiz genel itibariyle. Davranışlarına ve konuşmalarına bakarak IQ'sunun çift haneli olduğu çok net olarak anlaşılıyor. Ölçüm yapılsa 90 civari bir şey çıkar, artı eksi en fazla 5 puan oynar. Zeki olmamak ayıp bir şey değil elbette ama çift haneli IQ sahibi bir insan bırakın büyük kulüp başkanlığını, sınıf başkanlığı bile yapamaz.

Ahmet Ağaoğlu 3 haneli IQ sahibi zeki adamdı ve bunun meyvelerini topladık. IQ sonradan artırılabilen bir şey olmadığı için Ertuğrul Doğan ile bu işler asla olmaz. Yetkisini paylaşmak istemeyen kişi büyük ihtimalle Ertuğrul Doğan'dır zaten. Başkanlık hırsıyla Ahmet Ağaoğlu'na darbe yapmasından belli.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

konuşmak için şimdiyi mi buldun hasan. avcı döneminde bir tane kulübe eleştiri yok işimizden oluruz diye. zerre objektif değilsiniz. böyle gazetecilik mi olur yazık günah.

hele ki ikinci yaptığı açıklama fiyasko. hakem ne yaptı akşam. gayet güzel maç yönetti. hasan tuncel çok amatör. nerde ne konuşacağını bilmiyor. bundan en fazla youtuber ve twitter fenomeni olur.
                  Araştırmacı, sorgulayıcı gazetecilik!

Üç hafta önce sorsaymış bu soruları. Ha, pardon! Avcı'yı yağlamaktan sıra gelmemiş olabilir.

Muhabir mi, akil adam mı, insider mı?

"Sahibinin sesi" diyorum.

Eskiden emeklerine saygım vardı, ortada bir emek olmadığı için saygı da yok... Bunlar doğru soruları, doğru zamanda sormadıkları için Trabzonspor'a zarar veren asalaklar.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• AA yı aklama oyuncuları boklama etkinlikleri vol bilmemkaç başlamış dün itibari ile.

Takımın ayakta durmaya mecali yok bırakın koşmayı. Normal takımlar gibi çalışmaya başladıkça oyuncuların durumunu göreceğiz.Şu an için çok erken yorumlar.

Hocaya kızdığım tek konu batagov ve ali şahin gibi iki tane asıl mevkisi stoper olan adam varken meny stopere çekmesi. Mendy oraya geçince kayseri gibi vasat bir takıma dahi ortasahayı teslim ettik.Lunstram girdikten sonra dengeyi sağlayabildik.Dediklerimin arkasındayım.Skorer oyuncu eksiği var ama kadro kalitesi o kadar da yerlerde değil.Asıl sorun mental eksikler ve kondüsyon.

1-mendy-okay ikilisini kesinlikle bozmamalıyız.
                    2-orsic tutup trezeguet yollamak büyük aptallıktı.
                    3-bardhi,ozan,orsic şu an 11 oynayacak seviyede değiller.
                    4-waka en az 45 dakika kullanmalıyız.
                    5-Dargus santrafor değil.Kanat forvet olarak çok başarılı olacağına eminim.
                    6-Poyaz daha çok süre bulmalı.Oynadıkça kendini bulacak.Kesinlikle potansiyel var.
                    7-batagov mutlaka kullanılmalı.
                    8-savic galiba kronik sakat.
                    9-cham bir an evvel hazırlanmalı.
                    10-umut bozok artık 11 başlamalı. 2010-11 deki burak-brozek-umut 3 lüsü gibi 2 kanat forvetle oynayıp önde basmalı,hızlı top kazanıp atak tazelemeliyiz.Set hücumu şu an oynamamız zor.Bu sistemde kaos ile goller buluruz.Bu işin piri umut bozok. Banza burak yılmaz gibi çok rahat oynar.

-------------------ugurcan---------------------

pedro--------serdar----------denswil/batagov------------eren/barisic

---------mendy-----okay------cham------------

-------------banza---------umut bozok------------------dragus
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Avcı denen şark kurnazı ile devam edilmeliydi yani?
                      Bu kadroyu kuran, takımı fizik olarak bitiren bu adamla devam etmeliydik.

Ya bir gidin de küfürsüz gün geçirelim.
                      Edeple adapla şu akılsızlığa bir yere kadar!!!
                      Ben Hoca gitmemeliydi dedim mi?? Demedim ''Tamam Hoca gitti ve gitmesi gerekiyordu çünkü saha sonuçları gelmiyordu.

Cümlem aynen bu, Avcı gitsin de ne olursa olsun diye konuşanlar şimdi sadece futbolcu kalitesi konuşabilirler diyorum. Çünkü siz, Kötü oyunu hep hocaya yazıyordunuz.. Şimdi iyi futbol oynama zamanı, öyle değil mi. Daha erken bakacağız zamanımız var. Hoca göndermekle sorunlar çözülüyor mu çözülmüyor mu. Geçen sene aldığımız hoca 4 galibiyet 4 mağlubiyet ile başladık, yolladık. Bu sezonda , 4 beraberlikle başladık.. Sorunun kadro planlamasında olduğunu ısrarla söylemeye devam edeceğim.. Yönetim ve transferleri yapan her kim ise, bu kafayla daha çok hoca gönderir..
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        AA yı aklama oyuncuları boklama etkinlikleri vol bilmemkaç başlamış dün itibari ile.

Takımın ayakta durmaya mecali yok bırakın koşmayı. Normal takımlar gibi çalışmaya başladıkça oyuncuların durumunu göreceğiz.Şu an için çok erken yorumlar.

Hocaya kızdığım tek konu batagov ve ali şahin gibi iki tane asıl mevkisi stoper olan adam varken meny stopere çekmesi. Mendy oraya geçince kayseri gibi vasat bir takıma dahi ortasahayı teslim ettik.Lunstram girdikten sonra dengeyi sağlayabildik.Dediklerimin arkasındayım.Skorer oyuncu eksiği var ama kadro kalitesi o kadar da yerlerde değil.Asıl sorun mental eksikler ve kondüsyon.

1-mendy-okay ikilisini kesinlikle bozmamalıyız.
                        2-orsic tutup trezeguet yollamak büyük aptallıktı.
                        3-bardhi,ozan,orsic şu an 11 oynayacak seviyede değiller.
                        4-waka en az 45 dakika kullanmalıyız.
                        5-Dargus santrafor değil.Kanat forvet olarak çok başarılı olacağına eminim.
                        6-Poyaz daha çok süre bulmalı.Oynadıkça kendini bulacak.Kesinlikle potansiyel var.
                        7-batagov mutlaka kullanılmalı.
                        8-savic galiba kronik sakat.
                        9-cham bir an evvel hazırlanmalı.
                        10-umut bozok artık 11 başlamalı. 2010-11 deki burak-brozek-umut 3 lüsü gibi 2 kanat forvetle oynayıp önde basmalı,hızlı top kazanıp atak tazelemeliyiz.Set hücumu şu an oynamamız zor.Bu sistemde kaos ile goller buluruz.Bu işin piri umut bozok. Banza burak yılmaz gibi çok rahat oynar.

-------------------ugurcan---------------------

pedro--------serdar----------denswil/batagov------------eren/barisic

---------mendy-----okay------cham------------

-------------banza---------umut bozok------------------dragus
                        burada cham kanatta oyun kurucu gibi de oynayabilir. banza-umut çift forvet.
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Senin bu mentalitende taraftar olduğu sürece biter tabi, kabullenerek başlıyorsunuz bir defa. 32 maç 96 puan var önünde. Ne bitti, nereye bitti, Trabzonspor'u efsane yapanlar bu mentalitede olsaydı bu kadar şampiyonluk ve de bir o kadar engellenen şampiyonluk sezonu olmazdı. Ş.G. de şu an aslında tam olarak takımdaki bu mentaliteyi değiştirmeye çalışıyor, bu tutumla ona da takıma da fayda sağlamıyorsunuz. Daha 4 maç bitti 4. Kolay olmadığını herkes biliyor onun için de Ş.G. farkını bu noktada göstermeli.
                          Kabullenmek değil ki hocam bu takımın hali ortada realist olmak bu. 8 puan gitti şimdiden. 1 tane rakibe karşı bu fark kapanır dersin ama 3 tane rakibe karşı kapanması zor. Zaten bunu kapatacak bir takım ve kaza ile kaybedilmiş puanlar yok. Hatta 1-2 puanı kazayla biz aldık bile denilebilir.
                          Ey Türk Gençliği!
                          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben Hoca gitmemeliydi dedim mi?? Demedim ''Tamam Hoca gitti ve gitmesi gerekiyordu çünkü saha sonuçları gelmiyordu.

Cümlem aynen bu, Avcı gitsin de ne olursa olsun diye konuşanlar şimdi sadece futbolcu kalitesi konuşabilirler diyorum. Çünkü siz, Kötü oyunu hep hocaya yazıyordunuz.. Şimdi iyi futbol oynama zamanı, öyle değil mi. Daha erken bakacağız zamanımız var. Hoca göndermekle sorunlar çözülüyor mu çözülmüyor mu. Geçen sene aldığımız hoca 4 galibiyet 4 mağlubiyet ile başladık, yolladık. Bu sezonda , 4 beraberlikle başladık.. Sorunun kadro planlamasında olduğunu ısrarla söylemeye devam edeceğim.. Yönetim ve transferleri yapan her kim ise, bu kafayla daha çok hoca gönderir..
                            Geçen sene de yanlış yapıldı, AVcı denen madrabazı buraya geri getirmek için.
                            Başını yedikleri, teknik direktörlüğü ortalama olan o adamın yüklediği kondüsyon ile seneyi geçirdi o takım.
                            Yahu daha Hoca ile 4-5 gün birlikte idman yapmamış bu kadro.
                            Takımın sene başı kondüsyon yüklemesini yapmadığını daha Avcı buradayken bin kere tekrarladık, Hoca da eski hocayı incitmeden söylüyor.
                            Bütün bunlar ortada iken, eski madrabaza karşı sabır taşı rolüne bürünen arkadaşların mevcut hocaya 2. haftadan ince ince sallamaya, def edilen kımıl zararlısını aklama çalışmalarını yemiyoruz ama ibretle izliyoruz.

Maç sonları bütün camiayı alenen, gözümüze soka soka ahmak yerine koyan herifin yerine, benimle aynı şeyleri hisseden, yanlışa yanlış diyen, "bunlar trabzonspor'un mazisinde var" diyerek başarısızlığı olağan hale getirmeye çalışan muhterisin yerine, "bu maçı kaybettik sayarım" diyen bir adamla idare edilmeyi şeref sayarım.

Takımın kurulumunu da yapan ben veya Şenol Güneş değil.
                            Başkanın sözü ile, tüm transferlere onay veren zat-ı muhteremdir.
                            En azından yanlış kadro planlamasını yapan ana aktörlerden birinden kurtulduk...
                            En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 20.09.2024, 16:35.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gerçekten de gereksiz işlerle uğraşıyorsun renktaş.
                              AA ya sadece Orsiç i oynatmıyor diye eleştirmedik ki, sen niye oraya takılı kaldın, diyorsun ki Orsic Orsic diye adama demediğinizi bırakmadınız alın size Orsic, AA haklıymış dedin anladık, daha niye uzatırsın ki.
                              Ayrıca belki Orsic düzelecektir, senin dolaylı savunduğun adam iliğini sömürmüş kolay olmayacak toparlaması.
                              Sorun kişisel değil,
                              Kişisel olsa U.Bozok deriz bu sefer,
                              bak bunu da senin AA yiyip bitirmişti ama adam oyuna girdi 0-2 den 2-2 ye getirdi maçı.
                              AA takımın ruhunu emmiş, o kadar uyuz bi oyun yapısı vardı ve hala o kibiri, en çok ben bilirim havaları, dalga geçer gibi maç sonu demeçleri onu bitirdi.
                              Şimdilik Orsic de haklı olması devede kulak bile değil, o da şimdilik diyorum bak çünkü ŞG belki Orsic i uçuracak.
                              ertan abim ben böyle garip biriyim . Anonimliğin verdiği keyifle , internettekı sosyal platformları geçmişten beri böyle eğlencesine kullanırım.
                              kafayı taktım o söze "orsiç aslında gayet iyi ama abdullah avcı kendi aldırmadı diye kafayı taktı bu adama" bu lafı görünce kafayı yiyorum.
                              neyse bu muhabbetı burada bitiriyorum .
                              61

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kabullenmek değil ki hocam bu takımın hali ortada realist olmak bu. 8 puan gitti şimdiden. 1 tane rakibe karşı bu fark kapanır dersin ama 3 tane rakibe karşı kapanması zor. Zaten bunu kapatacak bir takım ve kaza ile kaybedilmiş puanlar yok. Hatta 1-2 puanı kazayla biz aldık bile denilebilir.
                                Geçmiş 4 maçtaki oyun ve skor üzerinden okuma yapacaksak ve alınan puan bile fazlaysa o zaman bu takım 36 puanı bile zor toplar, küme düşme adayı diyelim öyle mi, malûm maç başına 1 puan toplaması bile zor(!) kapatalım dükkânı gidelim, neden o kadar t.d., takım, yönetim, kadro planlaması, transfer tartışmaları yapıyoruz ki o zaman burada...

Kötü başladın diye kötü gitmek zorunda değil, şartlar mükemmel değil, sorunlar var, biliyoruz, konuşuyoruz, tartışıyoruz zaten ama realizm 5 maç bile bitmeden bu sezon bitti gitti demek değildir. Futbolun, ligin, Trabzonspor'un birtakım kendi "doğru"ları olduğu gibi her birinin kendine özel durumları da var. Futbolda ve bu ligde her zaman iyi oynayan kazanmıyor, üst üste belki iyi oynayarak belki tökezleye tökezleye kazanacağın 3 maçla yukarılara tırmanabilirsin, bu süre zarfında takımda da bazı alışkanlıklar oturmuş, bazı melekeler kazanılmış, motivasyon ve konsantrasyon üst düzeye çıkmış olur. Şu an takımın içinde bulunduğu aşama bu aşama, bu sezon kapandı bitti gitti demenin kimseye bir faydası yok, bu, takıma da tribünlere de sirayet eder, sonra da hakemlerden yakınmaya devam edersin. Şu an yapılması gereken önündeki ilk maçtan başlayarak takımın kazanma alışkanlığını sağlaması. G.Antep (D), Konya (E), Hatay (D). Bunları takip eden 2 hafta aradan sonra da Başakşehir'le içeride oynayacaksın. Şu 3 maçtan Trabzonspor'un 9 puan çıkarması imkânsız mı, G. Antep maçı ile yükselişe geçilemez mi ? Takımda kadro planlaması ve kondisyon sıkıntısı var bunu görüyoruz ama hepten tüm takımı da değersiz göstermenin, şu maçları kazanacak 11 çıkmaz demenin bir gerçekliği yok. Kimilerinin öve öve bitiremediği Başakşehir'i daha geçen gün Samsunspor yenmedi mi... G. Antep maçı bu açıdan önemli, ondan sonra sıkışık takvim biraz daha rahatlıyor, şu an için bitmiş gitmiş bir durum yok, buradan kazasız çıkmaya odaklanılmalı.
                                En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 20.09.2024, 17:05.
                                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim