Adamlar 70 metre pas atiyor sag kanada ve adam bombos. Cidden bunlar futbolcu mu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 3.Hafta Erteleme Maçı | Trabzonspor 2 - 2 Kayserispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Haydi Bardhi yetersiz, hoca neden oynatıyor? Sebebi bjk maçında asist yapmış olması mı? Eren'in oynama sebebi 10 yılda bir milli maçta iyi oynadı diye mi? Böyle saçma sebeplerle oyuncu seçimi olmaz.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Gol atsa sevinmem o derece, tipini gotmek bile kalayi basmama yetiyorİlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu bardi’ye ben mi ekstra kuruldum acaba? Her yaptığı batıyor adamın.
Yorum
-
Hocam 7 yıldır romenlerle çalışıyorum. Böyle nalet, baş belası millet kolay kolay göremezsin. Geneli için demiyorum ama büyük çoğunluğu para için, menfaat için her bi pisliği yapar.İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledraguş yanlışlıkla futbolcu olmuş gibi bir tane doğru hareketi yokBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Bu maçı vermeyiz diye düşünüyorum.
Yorum