Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 3.Hafta Erteleme Maçı | Trabzonspor 2 - 2 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamlar 70 metre pas atiyor sag kanada ve adam bombos. Cidden bunlar futbolcu mu

Yorum

• Haydi Bardhi yetersiz, hoca neden oynatıyor? Sebebi bjk maçında asist yapmış olması mı? Eren'in oynama sebebi 10 yılda bir milli maçta iyi oynadı diye mi? Böyle saçma sebeplerle oyuncu seçimi olmaz.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Çok adamla giriyoruz adamların ceza sahasına da santrafırda Ozan bekliyor Bu maçı vermeyiz diye düşünüyorum.
        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu bardi’ye ben mi ekstra kuruldum acaba? Her yaptığı batıyor adamın.
          Gol atsa sevinmem o derece, tipini gotmek bile kalayi basmama yetiyor

Yorum

• Bıktım bu takımdan ya yemin ederim. Orta kesmek dışında bir becerisi olmayan bir ileri hattımız var. Ciddi olarak dünyanın en sıkıcı ve tahmin edilebilir takımıyız. Allah yardım etmezse gol falan atamayız.

Yorum

• Trezege gibi adam gönderildi, Orsiç gibi bi çöp kadroda tutuldu. En azından Trezege bişeyler yapıyordu.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• draguş yanlışlıkla futbolcu olmuş gibi bir tane doğru hareketi yok

Yorum

• Malheiro varken niye Eren'i yolluyoruz ileri anlamıyorum. Hem adam ayaksız olduğu için ilerde işe yaramıyor hem de rakip full sağdan hücum edip mal ediyor adamı. İki yönde de biz zararlı çıkıyoruz olaydan

Yorum

• Bardi ağır çöp
                    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Bu sene ligden düşmezsek başarı yemin ederim. Kafamda bu takımın gol attığını hayal edemiyorum.

Yorum

• Sahadaki oyuncular çok vasat bu kadro ilk 5e giremez.

RMX3710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• wakeyeme çözerse çözer yok imkansız bu maç dönmez

Yorum

• İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            draguş yanlışlıkla futbolcu olmuş gibi bir tane doğru hareketi yok
                            Hocam 7 yıldır romenlerle çalışıyorum. Böyle nalet, baş belası millet kolay kolay göremezsin. Geneli için demiyorum ama büyük çoğunluğu para için, menfaat için her bi pisliği yapar.

Yorum

• Şu kalecinin yaptığını Uğurcan yapsa çift sarı karttan atar bu hakemler.

Bu klübün zaten planlaması yönetimi berbat ama masada da tarihinin en güçsüz dönemini yaşıyor.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• kayseri o kadar rahat pozisyona giriyorki 3 4 farkla kaybetsek şaşırmam

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim