Dragus kanat forvet gibi oynuyor golu kim atacak arkadas iceri orta yapiyor birde yalandan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 3.Hafta Erteleme Maçı | Trabzonspor 2 - 2 Kayserispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
klup tarihine mendy satilana kadar stoper oynayamaz maddesi konmalı yoksa gelen herkes eninde sonunda bu herifi stopere koyuyor orda olmadigi bu kadar belliyken ustelik..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Şenol Hoca, iyidir hoştur, hücum oynatır vs. ama şu an takımdaki defans elemanları ile ekstra koşuyor takım geriye. Peki nereye kadar? Önde baskılı oyun için geride hızlı defans lazım ilk toplara basacak, bizde bunu yapacak eleman olmadığı için topu sol bek bölgesine atıp uzun uzun köşe direğine kadar iniyor rakip ve tüm takım olarak biz de...
Şenol Hoca bence geçiş döneminde farklı bir sistem denemeli, yoksa gidişat iyi değil ki iç sahada oynarken.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
bende nefret etmeye başladım hocam rezilleri oynamasına rağğmen bu adam sürekli 11 başlıyorİlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu bardi’ye ben mi ekstra kuruldum acaba? Her yaptığı batıyor adamın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum