Bu sene maksimum 4 cu oluruz ama önemli olan cham mendy dragus cihan poyraz pedro gibi genç oyuncuları patlatıp yüksek fiyata satmak .. kayseri maçına gelince kazanmaktan başka çaremiz yok... Uğurcan pedro savic denswil eren .. Okay mendy dragus ... umut Tony cihan şu an orsic çok formsuz ama Tony iyilesmezse mecbur orsic olucak
Vallahi ben ne GS nın ne de bjk nin kadro derinliği olarak Avrupa ve ligi kaldırabileceğini sanmıyorum.
Bizim sıkıntımız kondüsyon...
Bu sorunu çözebilirsek biz ilk 3 ü zorlarız.
Eveett şimdi bu maçları almaya başlamak lazım dün hocanın etkisini gördük takımda kazasız hücum futboluyla presle diğerleri bu sezon avrupa maçlaro yapacak daha çok yorulacaklar değerlendirmek lazım
Cihan ve Bardhi birbirinin aynısı tüy siklet topçular ikisinide görmek istemiyorum Abdurrahman kardeşimiz oynasın 10 numara Ozan'a bile razıyım
Su an ne Abdurrahman ne poyraz 11 oynayamaz 3 maçta totalde 1 golümüz var mutlak kazanmak gerekiyor hücum hattı Abdurrahman poyraz orsic .. kayseri rahat rahat puanını alır.. Abdurrahman İnegöl e veriliyordu iyi kötü yatırım yaptığımız cihan dragus var ama biz profesyonel tek mavi olmayan Abdurrahman totalde 60 dakika oynamayan poyraz la başlıyoruz hiç sanmıyorum çocuklarına kaybederiz
Su an ne Abdurrahman ne poyraz 11 oynayamaz 3 maçta totalde 1 golümüz var mutlak kazanmak gerekiyor hücum hattı Abdurrahman poyraz orsic .. kayseri rahat rahat puanını alır.. Abdurrahman İnegöl e veriliyordu iyi kötü yatırım yaptığımız cihan dragus var ama biz profesyonel tek mavi olmayan Abdurrahman totalde 60 dakika oynamayan poyraz la başlıyoruz hiç sanmıyorum çocuklarına kaybederiz
cihan ve bardhi'nin bi fark yaratacağını düşünmüyorum umarım yanılırım
zor bir maç. şenol hoca da kadrodaki bazı isimlerin durumunun vahim olduğunu bjk maçında net olarak gördü. bakalım bu maça nasıl bir ilk onbir çıkaracak. kadro kurmak biraz sıkıntı. visca'nın kırmızı kart görmesi kötü oldu. bir de trezeguet'in şenol hoca ile çalışmasını isterdim. mendy-okay ikilisi fena değil gibi ama kanatlar ve forvet gerçekten sıkıntılı.
wakeyeme iyileştiyse kesin oynar yaşınıda düşünürsek kanat oyuncusu olarak çok fayda etmez artık ilerde top saklamak için daha iyi bir seçenek yok ben olsam şöyle çıkardım
Yorum