Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 3.Hafta Erteleme Maçı | Trabzonspor 2 - 2 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu sene maksimum 4 cu oluruz ama önemli olan cham mendy dragus cihan poyraz pedro gibi genç oyuncuları patlatıp yüksek fiyata satmak .. kayseri maçına gelince kazanmaktan başka çaremiz yok... Uğurcan pedro savic denswil eren .. Okay mendy dragus ... umut Tony cihan şu an orsic çok formsuz ama Tony iyilesmezse mecbur orsic olucak
    Vallahi ben ne GS nın ne de bjk nin kadro derinliği olarak Avrupa ve ligi kaldırabileceğini sanmıyorum.
    Bizim sıkıntımız kondüsyon...
    Bu sorunu çözebilirsek biz ilk 3 ü zorlarız.

İlk 2 çok zor buna katılıyorum.

Yorum

Bence böyle olabilir:

Pedro - Savic - Denswil - Eren
      --------Mendy - Okay----------
      ----Cihan -- Bardhi -- Orsic
      ------------Pojraz Efe--------------

Dragus dün aksam yine gösterdi.
      O bu takima katki saglamayacak.
      O yüzden Pojraz´i yada umut´u...

Chamí daha cözemedim...

Yorum

fenerbahçe maçına kadar fikstüre baktım da seri yapmamak için hiç bir sebep yok. anadolu takımları çok vasat.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Cihan ve Bardhi birbirinin aynısı tüy siklet topçular ikisinide görmek istemiyorum Abdurrahman kardeşimiz oynasın 10 numara Ozan'a bile razıyım

Yorum

Eveett şimdi bu maçları almaya başlamak lazım dün hocanın etkisini gördük takımda kazasız hücum futboluyla presle diğerleri bu sezon avrupa maçlaro yapacak daha çok yorulacaklar değerlendirmek lazım
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cihan ve Bardhi birbirinin aynısı tüy siklet topçular ikisinide görmek istemiyorum Abdurrahman kardeşimiz oynasın 10 numara Ozan'a bile razıyım
              Su an ne Abdurrahman ne poyraz 11 oynayamaz 3 maçta totalde 1 golümüz var mutlak kazanmak gerekiyor hücum hattı Abdurrahman poyraz orsic .. kayseri rahat rahat puanını alır.. Abdurrahman İnegöl e veriliyordu iyi kötü yatırım yaptığımız cihan dragus var ama biz profesyonel tek mavi olmayan Abdurrahman totalde 60 dakika oynamayan poyraz la başlıyoruz hiç sanmıyorum çocuklarına kaybederiz

Yorum

İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Su an ne Abdurrahman ne poyraz 11 oynayamaz 3 maçta totalde 1 golümüz var mutlak kazanmak gerekiyor hücum hattı Abdurrahman poyraz orsic .. kayseri rahat rahat puanını alır.. Abdurrahman İnegöl e veriliyordu iyi kötü yatırım yaptığımız cihan dragus var ama biz profesyonel tek mavi olmayan Abdurrahman totalde 60 dakika oynamayan poyraz la başlıyoruz hiç sanmıyorum çocuklarına kaybederiz
                cihan ve bardhi'nin bi fark yaratacağını düşünmüyorum umarım yanılırım

Yorum

Cihan Çanakı statta izledim bu çocuk sahada nereye koşacağını ne yapacağını bilmiyor.Bunun bu haliyle bizde ilk 11 oynaması imkansız.

Yorum

zor bir maç. şenol hoca da kadrodaki bazı isimlerin durumunun vahim olduğunu bjk maçında net olarak gördü. bakalım bu maça nasıl bir ilk onbir çıkaracak. kadro kurmak biraz sıkıntı. visca'nın kırmızı kart görmesi kötü oldu. bir de trezeguet'in şenol hoca ile çalışmasını isterdim. mendy-okay ikilisi fena değil gibi ama kanatlar ve forvet gerçekten sıkıntılı.

Yorum

Batagov'a şans verecek mi bakalım? Uşağı göremedik.
                      Barısıc da Eren'in milli takımdaki ve dünkü maçtaki formundan sonra zor formayı kapar gibi
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

Uğurcan
                        Pedro-Saviç-Batagov-Eren
                        Okay- Mendy
                        Cham
                        Dragus-Orsic
                        Simon

İŞTE BENİM BU MAÇTAKİ 11'İM
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uğurcan
                          Pedro-Saviç-Batagov-Eren
                          Okay- Mendy
                          Cham
                          Dragus-Orsic
                          Simon

İŞTE BENİM BU MAÇTAKİ 11'İM
                          yeni transferler oynayamayacaklar erteleme maçı olduğu için

İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maç takvimde 19.09.2024 tarihinde saat 20:00'de görünüyor. Başlığın düzeltilmesini rica ederim. İyi forumlar dilerim.
                          başlık öyle değil mi zaten yanlış mı görüyorum?
                          En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 16.09.2024, 12:29.

Yorum

Maç takvimde 19.09.2024 tarihinde saat 20:00'de görünüyor. Başlığın düzeltilmesini rica ederim. İyi forumlar dilerim.

(UEFA)

Yorum

wakeyeme iyileştiyse kesin oynar yaşınıda düşünürsek kanat oyuncusu olarak çok fayda etmez artık ilerde top saklamak için daha iyi bir seçenek yok ben olsam şöyle çıkardım

Uğurcan
                              Malherio----Savic---Denswil---Eren
                              Ozan-------Okay------Mendy------
                              Abdurrahman-Nwaekeme-Orsiç

Cham olsa 10'a yazarım bu maç oynayamıyor bardhi ve cihan yetersiz oyuncular
                              En son pablosantos tarafından düzenlendi; 16.09.2024, 12:57.

Yorum

İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yeni transferler oynayamayacaklar erteleme maçı olduğu için

başlık öyle değil mi zaten yanlış mı görüyorum?
                                Saat - tarih görünmüyordu ya da ben ihtiyarladım iyice
                                Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim