Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu | Trabzonspor 0 - 1 Rapid Wien | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takıma transfer istemiyorum, bu beceriksiz herif gitsin yeterli...
    Deli
    saçması bir oyun anlayışı yüzünden takım hücum dahi yapamıyor.
    Ozan Tufan ile ba
    sın toplantısına çıktığı gün içimden geçmiş olsun dedim.
    Herif kıçını çekip gidemiyor ama Ozan ı 10 numara oynuyor. Bardhi bile bundan iyi oynar.
    Bir önceki maçta Cihan 10 numara bölge
    sinde şahane işler yaptı ama tuttu çocuğu sola attı.
    Bu herif maç önce
    si oyunculara ne anlatıyor bilmiyorum ama futbolcular resmen kitleniyor.
    Bu herif yüzünden Trabzon
    spor maçlarını artık izlemek istemiyorum. O kadar kötü bir oyun oynatıyor.

Yorum

• Vallahi Avcıcı felan değilim ,tek derdim takım..hocayı günah keçisi yapmaya gerek yok,karşında oturmuş ve atletik takım var,sen ise milletin çerini çöpünü yaşlısını topladın ve ilk kez birarada oynayan oyuncular..
      .....

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hoca bilerek elenmek istiyor bundan emînim artık
        Yoksa dike dike yetiştirtirdi golcüyü bu eşleşmeye
        Vizyonsuz çapsız, "fb ile midik yarıştıralım yeterli" düşüncesinde olan yönetim ve hocanın bu saatten sonra canı cehenneme
        Abv çöp düşüncedeki eşşeklerin
        Liginizin taaa ..... eşşek herifler
        Utanmaz reziller
        Konferanstan da elenin lige odaklanın sanki bir fuşki yiyecekmişsiniz gibi
        Dikimdirik rapid viyana takımına içerde yenilen utanmaz rezil yönetim hoca ve bâzı isteksiz futbolcular, defolun gidin lan
        Sefer birak allah askina avci daha once milli takimda 8 tasda akbilde bizde avrupada ne yapmisda bilerek elenmek isteyecek kapasitesi vizyonu bu kadar iste bu adamin
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• dalga geçtiği ilk konuşması değil son da olmayacak
          aralıktaki seçime kadar devamke.. başkanı bırakmaz biricik hocasını
          10 tane adam almış onun için çöpe mi atsın

İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rapid'e elensede Avrupa'da devam edecekmişiz...Yemin ederim dalga geçiyor....Başkan bu adam kovulmak için ne desin daha....
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hala problemin oyuncularda olduğunu düşünenleri gördükçe ben üzülüyorum.
            Takımın başında bulunan egolu insan 3 farklı belki de 4 farklı oyuncu grubuyla takım kurup oynatmış ve günün sonunda 4 oyuncu grubundan oluşan takımın da oyun olarak bir birinden farkı olmamıştır.

Bu şu demektir.

Sahadaki futbolcular ne kadar sert oyuncular olursa olsun, hoca temassız futbolu istediği an oyuncular kırılgan görünmektedir.

Sene 2024 , futbolun temassız olarak oynandığını düşünen teknikdirektör’lerin futboldan ellerinin çektirilmesi gereklidir.

Draguşun ileride olmadığını göre göre tek forvet oynatması , cihanın 10 numaradaki performansının iyi olduğunu göre göre yerini değiştirmesi , ki cihanın oynadığı bölgede 3 farklı as kalitede futbolcu olmasına karşın böyle bişeyi tercih etmesi. Kendisinin ne kadar fantazi sever bir adam olduğunun göstergesidir. Bu zatı muhtereme değil 9 futbolcu , 39 futbolcu da alınsa bu takım bugün ki futboldan fazlasını ve re mez. Baştaki zihniyet aynı çünkü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            Kendi aldirdigi oyuncularla kurdurdugu takimla ayni oyunu oynatiyor artik bu avcinin takimi degil ya gibi bir bahaneleri kalmadi gecen sene oldugu gibi yeni bahaneleri ne olacak avcifanlarin cok merak ediyorum gerci avci gibi bunlarda da mazeret bahane bitmez bulurlar elbet birsey eminim..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• avcı nın bu sezonki ilk bahanesini dinlemiş olduk

avcıya özel bir konu başlığı açılması lazım,ibretlik olması için

avcı şikayet sezonu açıldı : ilk 11 in 6 sı yeni oyuncu

kopenhag maçından sonra NEM den şikayet etmişti
              TEKKEBALL

Yorum

• Avcının yeni prensi Ozan
                Takıntılı bir şekilde ozan dan vazgeçmeyecek sanırım. Ne gerek vardı bu maçta Ozan’a?
                Geçen maç olduğu gibi visca-cihan-trezegeut ile başlayıp arkalarında mendy-lundtram ile kendi sahanda başlayamaz mıydın?
                VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Takım sahada duramıyor. Topsuz oyunda bu kadar kötü olamazsın. Olamazsın ya. Hem plan yok, hem kondisyon yok. Twitter'da kesitler izledim, iyice çıldırdım. Sinirden evin içinde yürüyorum ya. Şu futbol üçüncü ligde oynanmaz. Hiç abartmıyorum.

Yorum

• millet 1 ayda sistem kurup gs yi 5 liyor aga

bjk van bronkhorst

gerçi gs rezalet bir takım durumunda ama genede 1 ayda sistem kurulabiliyor aga, onun içinde iyi bir teknik adama sahip olman lazım

süper ligde maalesef en kötü şey çoğu takım için geçerli bu : teknik adam yatırımı yapılmıyor aga, oyuncu yatırımı yapılıyor,statlar yapılıyor birçok şey yapılıyor,ama ne hikmetse teknik adamlar çok kötü aga

yerli teknik adamlar içinde en dikkat çeken isim fatih tekke,

okan buruk u görüyorsun, 2 sezondur gs nin başında, gram ilerleme yok futbol anlamında,avcı da benzer,kötü teknik adamlarda takımın geliştiğini göremiyorsun,bireysel oyuncu kaliteleri ile yol alıyorlar genelde,

fatih tekke alanyaspora geldi, 1 ayda sistem kurdu

van bronkhost bjk ye geldi, o da 1 ayda sistem kurdu ve ilk maçında gs yi 5 ledi,
                    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sefer birak allah askina avci daha once milli takimda 8 tasda akbilde bizde avrupada ne yapmisda bilerek elenmek isteyecek kapasitesi vizyonu bu kadar iste bu adamin
                      Oralarda da aynısını yapmıştır ztn
                      Elinden kaçırdığı sevilla eşleşmesi hâriç
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

adamın açıklamaya bak. gören de konferans liginde final oynayacak sanar. adam trabzonspor'u resmen başakşehir yapmış. hiç bir tepki yok. gazeteciler doğru düzgün soru soramıyor. yerel medya desen 2 gün önce burada paylaştık iç sahada kazandığı maçlar üzerinden algı yapıyor.
                        Şu skandal aciklama peşine Avcı yi kovmayacak yönetim ve başkan en ağır hakaretleri hak ediyor demektir!!!!!!!!!!!
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Şimdi size bir şey anlatacağım
                          Ister inanın ister inanmayın
                          3 gün önce kulubun içinde çalışan dan bilgi aldım
                          Genç futbolcuların hiç biri Avcı yi istemiyor
                          Enis olsun Poyraz olsun ve diğerleri sezon başında gitmek istedi,
                          yönetimde istediğimiz paraları getirin gidin dedi
                          Ayrıca takımda 30 futbolcu varsa 25 i Avciyi istemiyor
                          Sebebide kendi aldırdığı adamları torpille oynatıyor dedi
                          İki ay önce Onachu yu sorduğumda
                          Ne onachu su o ikinci planda,daha iyisini daha ucuza bulurlarsa alacaklar
                          Nwakeme transferini sorduğumda onu tamamen kombine satmak ve taraftarın gönlünü almak için aldılar oynatmak için degil
                          Arti adam kendi dedi bu seneki transferler geçen seneden daha kötü dedi
                          Bu sene hedef ne olur dediğimde ilk 4u başarı kabul ederlermis
                          Bu arada dragus ts nin forveti olamaz

Avcı giderse Fatih gelirmiş diye sordum
                          Ts istese de fatih gelmez dedi
                          Eski davasından dolayı,o dava hala daha bitmemiş
                          Yönetimin açıdan sonra hoca adayı yerli Çağdaş
                          En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 09.08.2024, 00:08.
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Başkan bu akşamdan tezi yok bu adamı Trabzon a dahi sokmamam gerekiyor. ama nerde ...

böyle taraftara böyle teknik direktör yakışır. İstifa etse kapısında yatarlar
                            Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D

Yorum

• sivas maçında tedavi edecekmiş

bundan sonra bu hoca olduğu sürece taktik falan konuşmak mantıksız adamın kafasında belli fantaziler var sürekli onun peşinde
                              bugünkü fantazisi ise cihanı sol kanatta kullanmak götünü çekemeyen ozanı da ortasahanın beyni yapmak oldu
                              hayırlısı olsun
                              şuan başkan deseki eldeki tüm topçuları gönderip 15 adam daha alalım yine çarık çürükleri toplayıp ruhsuz futbol oynatır boşa ümitlenmeyin

hoca gidene kadar boşa kendinizi sinir edip renktaşlarla burada tartışmayın değmez inşallah aralıktaki kongrede başkanla el ele defolup giderler..
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonda ki taraftar uyusturulmus degerlerinden giderek uzaklastirilmis durumda 2 tane gaysey formali maca girmisler videolar var ,statdan tepki gelince guvenlik disari cikarirken bir kisim andavalda birakin otursunlar ne olacak minvalinde guvenlige ve tepki verenlere cemkiriyorlar ruyamda gorsem inanmazdim.klubun takimin camianin ici bile isteye bosaltiliyor ,uzerimizde ki ölü topragini acilen atmamiz lazim bunun icinde bu hoca ve yonetimden kurtulmaktan baska caremiz yok..
                                Avrupa maçında 2 kadın taraftar başka takım formasıyla maç izlese ne olacak. Mağarada mi yaşıyorsunuz? Nerede fairplay nerede hoşgörü... 25 dakika sövdünüz 2 kadına elinize ne geçti?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim