2 farkla kazanırsak rövanş turistik seyahate döner. Okay ve Saviç kadroda olur. Eğer hafta içi yeni orta saha ve forvet transferi olursa kadroya yazılsa bile hoca oynatmaz diye düşünüyorum. mevcut kadro ile rahat eleriz panik yapmaya gerek yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu | Trabzonspor 0 - 1 Rapid Wien | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
avantajlı skoru bulmak zorundayız, bu oyunla zorEn son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 02.08.2024, 15:01.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
-
Futbol mucizesi olmazsa bu turu geçemeyiz.. forvetsiz ve stopersiz avrupa nın orta seviye diyebileceğimiz takımını eleme şansımız yok .. çok agresif, temaslı , presli oynayan bir takım wien.. tabii ki bu kupanın en iyi takımı değil.. ama iyi bir 'takım'.. ve maalesef bizden çok daha iyi bir takım..
dün hocanın "saviç ve okay önümzdeki maç bizimle olacak mı bakacağız" açıklamaları da ümidimi daha da azalttı.. stoper yine mendy -denswill olacaksa rövanş en fazla turistik gezi olur..
mutlaka olması gereken transferlerin hala olmaması hedefin konferans play off u olduğu imajı çiziyor bana.. umarım orada eleyebileceğimiz bir takım gelir..
Rapid maçında da Allah hepimize sabır versin..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
Geçtiğimiz turdan çok daha fazlasını yapmamız gerekiyor.
Hem milli takımı hem kulüp takımlarıyla seviye yükseltmiş bir Avusturya gerçeği var.
Ancak neolursa olsun burası da Trabzonspor ! Korkmaz, vazgeçmez, uslanmaz...
Başarılar fırtınam
Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:
Yorum
-
-
Rapid Wien bir dönemlerin ŞL gediklisiydi, grupların en önemli 3.lük adayı olarak hatırlarım hep, bizim takımlar için çantada keklik olarak görülürdü.
Elediği takım 2. lig takımı. Orda bile aşağı sıralarda.
Ruh emici defans hattı konusunda inadından vazgeçmezse sıkıntı yaşayacağımız bir gerçek fakat bizim de hücum hattımız gayet iyi oldu. 2-0 alır deplasmana rahat gideriz diye düşünüyorum.
Ayrıca bu maçta tribünde olacağım inşallah, 1 aydır iple çekiyorum.Özkan SÜMER
Yorum
-
Ön elemeli tur maçların da pek şansımız olmadığı için bu eşleşme hiç hoşuma gitmedi.
Formda bir kaleciye sahibiz. Yeni oyuncularımız da uyumlu ve güçlü bir şekilde kadromuza dahil olursa ve takım iyi hazırlanırsa inşallah turu geçeriz.
Yorum
-
rozemborok maçı taktiği ile oynarsak çok rahat tur atlarız, kalite bizde,ve an itibariyle sistem işliyor,oyuncular hareketli
eğer kaliten varsa ve statik değilsen çok rahat pozisyona giriyorsun
rapid çaylak bir takım, avusturya ligi 4. sü, abartmaya gerek yok
eğer oyuncular statik olsaydı bizde yani boş koşular atmasaydı sıkıntılı bir maç olma ihtimali olabilirdi,öyle değil
kopenhag maçını biliyoruz, herkes topu ayağına istiyor,koşu atan yok,topu çevirdik durduk ,rakip ceza alanına gidermiyorsun bu şekil oynarsan
şimdi ise solda direzege yardırıyor sağda visca yardırıyor, bekler koşu atıyor,ceza alanı içinde çoğalıyoruz, direzegenin pas vermediği posizyonda(44. dakika) kaç oyuncu ile saldırdık aga, sanırım 4-5 oyuncu vardıTEKKEBALL
Yorum
-
Okay ve Savic niye bizimle olmasın ki ? Bu adamlar kamptan gelmediler mi ?İlk olarak Trabzon34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol mucizesi olmazsa bu turu geçemeyiz.. forvetsiz ve stopersiz avrupa nın orta seviye diyebileceğimiz takımını eleme şansımız yok .. çok agresif, temaslı , presli oynayan bir takım wien.. tabii ki bu kupanın en iyi takımı değil.. ama iyi bir 'takım'.. ve maalesef bizden çok daha iyi bir takım..
dün hocanın "saviç ve okay önümzdeki maç bizimle olacak mı bakacağız" açıklamaları da ümidimi daha da azalttı.. stoper yine mendy -denswill olacaksa rövanş en fazla turistik gezi olur..
mutlaka olması gereken transferlerin hala olmaması hedefin konferans play off u olduğu imajı çiziyor bana.. umarım orada eleyebileceğimiz bir takım gelir..
Rapid maçında da Allah hepimize sabır versin..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum