Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | Sivasspor 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sene 1 maç bile izlemedim. İçimden gelmiyor.

Şampiyon olduğumuz sene Beşiktaş ve Antalyaspor maçlarını İzmir'den gelip Trabzon'da izlemiştim. O sezon bile Avcı'nın pısırık oyunu yüzünden kanser ola ola maç izledik. Antalyaspor maçında beraberlik yetiyor, Yediğimiz baskının haddi hesabı yok. Stresle maç izlemiştik. Şampiyon olduk da unutuldu gibi görülmesin. Ertesi gün bütün konuştuğumuz, sezonun başında Nwakaeme, Uğurcan ve Cornelious, ikinci yarısında ise Visca'nın olağan dışı performansları sayesinde puan farkını arşa çıkarmamızın ne kadar büyük bir şans olduğuydu. Yoksa bu adam o şampiyonluğu bile vermeyi başarırdı.

Ben izlemiyorum. Takımı yönettiği sürece başkaları takip etmek istiyorsa kendileri bilir. Bana göre abartılmış, pozitif futbol oynamaya çalışan bütün futbolcuları körelten, berbat bir sistemi var. Futbola benzer şeyi izleyip kanser olmaya gerek yok.
    En son Yusuf BALCI tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 22:15.

Yorum

• Draguş'u tek forvet olarak sahaya sürenden teknik direktör oluyorsa eşşekten de teknik direktör olur.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• teknik direktörü abdullah avcı, başkanı ertuğrul doğan olan takıma yakışır bir puan durumu.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sivas deplasmanında 1 puan iyidir diyenlere bir soru. Sivas ilk 10'a girermi lig bittiğinde?
          Kışın ortasında olsa neyse diyeceğim. Yapmayın ya bu kadarda düşmeyin.
          Vallahi takımlar arasında uçurumlar var, yoksa ilk 7'ye giremeyiz derdim.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Ne Şenol'u ya Tekke gelsin 2 sezon şans verelim ona.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne Şenol'u ya Tekke gelsin 2 sezon şans verelim ona.
                alanya salmaz üstat

(UEFA)

Yorum

• ŞG muhabbetini artık tamamen bırakmamız lazım kardeşlerim. O sayfa kapandı.

Fatih Sultan TEKKE olabilir ama Alanya'dan ayrılabilir mi erkenden bilemedim.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X