Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1.Hafta | Sivasspor 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hırvat köylüsü sağlam idman yaptırmış takıma kondisyonumuz sezon başı iyiydi ama şimdi bakıyorum ben hayatımda böyle rezillik görmedim, koskoca Trabzonspor yaz kampını yatarak geçirmiş, ve bunun hesabını soran kimse yok.
    Bize gelmeden önce kendi liginin sert oyuncuları olan Ludstram, Mendy gibi adamlar pamuğa döndü pamuğa...
    Bu takım kendi evinde Rapid Wien'e karşı o kadar temassız, mücadelesiz oynadı ki 4 faul yapmış.

Böyle bir rezilliği ne takımın yeni kurulması ile, ne de takımın kalitesi ile açıklayamaz hiç kimse.
    Uğurcan ekstra sene başı performansı göstermese 4 maçta da rezil olacaktık.
    Bu kadar kötü durumda bir fizik-kondüsyona sahip olabilmek için takımı sabote etmek lazım.

Yönetimde ihanet ve liyakatsizlik aynı kapıya çıkar...

Yeter...
    Defolup gitmesi lazım!

Yorum

• eldeki malzeme ayağa pas oynayamıyor bu çok net o zaman başka birşey oynat.

Savic gibi tecrübeli adam almışsın yanına baniya gibi çabuk adamı koy mendy ye işkence yapacağına

okay hem tekniği hem fiziği ile ben 11 oynarım diyor.Koy yanına mendy yi dönen topları toplasınlar.

draguş tek forvet oynamam ama yardımcı forvet olarak iş yaparım diyor o zaman koy yanına enisi.

visca yaşının verdiği dezavantajla maç içerisinde kayboluyor o zaman cihan sağ taraf çek ters ayakla şut atsın.

tre ile başla ama eğer maç içinde kötüyse orsic ile devam et.Ya da şu adama 11 de bir kere şans ver.

-------------ugurcan--------------

pedro------baniya-------savic---------barisic

cihan-------mendy------okay--------orsic*tre

--------enis-------------dragus--------------

bak bu kadro ile tempo da yaprsın önde de basarsın.

60 dan sonra visca ve waka yı at kanatlara eğer o dakikaya kadar skor üretemediysen,oyun kitlendiyse yorulan rakibin karşısına.

bekleme önde bas. Rakibi hataya zorla. Gölge pres değil gerçek pres yap.Rakibi yönlendirmeyi bırak.

Top oyna.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak
        Kursağımızda kalıyor
        Söylesene Apo hoca
        Takım niye oynamıyor !!!

Şu sözlere alınmış heralde küstü bi ara kulübeye oturdu. Daha bu taraftar ne kadar kibar olabilir. Maç sonu saçma sapan konuşuyor.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bize gelmeden önce kendi liginin sert oyuncuları olan Ludstram, Mendy gibi adamlar pamuğa döndü pamuğa...
          Bu takım kendi evinde Rapid Wien'e karşı o kadar temassız, mücadelesiz oynadı ki 4 faul yapmış.

Böyle bir rezilliği ne takımın yeni kurulması ile, ne de takımın kalitesi ile açıklayamaz hiç kimse.
          Bu kadar kötü durumda bir fizik-kondüsyona sahip olabilmek için takımı sabote etmek lazım.

Yeter...
          Defolup gitmesi lazım!
          Lundstram bir önceki turda "Ben basıyorum siz geri kaçıyorsunuz" diye stoperlere kızıyordu. Önde pres yok, orta blokta alan kapatma yok, sadece yaslanma var.

Pres yapmak için ilk önce iyi pozisyon alman lazım. Biz bunu öyle kötü yapıyoruz ki pres yapınca dünyanın en kolay çalım yiyen takımı oluyoruz. Mecburen geri geri kaçıp yaslanıyoruz.

Yaslanınca topu kazansak bile tüm oyuncular geride olduğu için rakip basıyor ve bocalıyoruz. İleride uzun adam veya kontra yapacak fırsatımız olmayınca oyun iyice çıkmaza giriyor.

Mendy ise hiçbir zaman ısıran bir oyuncu değil. Sadece kontrolsüz hareketleri olunca sert gözüküyor. Tüm numarası o boya rağmen çok iyi top sürmesi. Dün bir kere öne çıktı, o ana kadar kimsenin yapamadığı hareketleri yaptı.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hırvat köylüsü sağlam idman yaptırmış takıma kondisyonumuz sezon başı iyiydi ama şimdi bakıyorum ben hayatımda böyle rezillik görmedim, koskoca Trabzonspor yaz kampını yatarak geçirmiş, ve bunun hesabını soran kimse yok.
            Hakkını yiyorsunuz hocanın . İnanılmaz iyi takımlarla koskoca 2 tane hazırlık maçı yaptık .

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yeter...
              Defolup gitmesi lazım!
              Ben takımın kötü olduğuna inanmıyorum eve it bariz bir 8-10 ve santrafor problemimiz var ama bu takım bu kadar kötü asla oynayamaz, takımda Hoca yok, Hoca ya hesap sorabilecek ne Başkan var ne de Yönetim, Mendy geçen sene başında gördük adam yiyordu şimdi helvaya dönmüş, millet diyor ki ulan hoca haklı bu adam orta saha da temassız oynuyor o yüzden stoper de oynatıyor ulan stoperdeki adam da mı temassiz oynamalı ? Stoper dediğin adam yapışacak omu omuzda verecek ikili mücadeleye girecek, herif bildiğin dalga geçiyor bizimle, ben başkanı şu yönde az da olsa takdir ediyorum en azından Avcı kimi istiyorsa alıyor, başımızda adam gibi bir Hoca olsa bu sene kafaya oynardık, Avrupa da da Uefa da gruplardan çıkardık, hala ısrarla takım kalitesinin kötü olduğunu düşünmüyorum.
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Şenol Güneş dolaşıp duruyor Trabzon'da...

Hadi olsun şu iş
                Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şenol Güneş dolaşıp duruyor Trabzon'da...

Hadi olsun şu iş
                  Denize düşen yılana sarılır misali, ben tüm sistemin değişmesinden yanayım, başkan başta olmak üzere yönetim sonra personelin büyük bir bölümü yeni scout ekibi, daha sonra Fatih Tekke ve 3-4 30 yaş üstü oyuncu ile arkalarında full genç hayatları futbol olan oyuncular. Fernandes, Umut Güneş gibi zarar transferlerin bonservisleri kadar alt yapıya yatırım. Gerisi 3-4 yıl zaman, başta az meyve alırız sistem oyurunca bolluk bereket yaşarız.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Su Hoca müsfeddesini birakin, Yönetim katinda da yüzsüzlük tavan yapmis...arti sesini cikarmayan, 3 kurus para icin susanlarda cabasi,

Ya bu capsiz icin her türlü ortam yine olusmustu, adam Seytanla kardes olmus. Avrupa Kupasinda karsinda bir Köy takimi, ligte ise hic bir resmi maci olmayan, hatta transferlerini bile yeni yapmis Sivasspor ve sen onunla deplasmanda kirici soguk yerine, mükemmel bir havada oynuyorsun.

Elin Hocalari kazma Aytac Kara´dan skorer Ortasaha yapiyor, seninki Oyuncularina futbolu unutturuyor!!
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      eldeki malzeme ayağa pas oynayamıyor bu çok net o zaman başka birşey oynat.

Savic gibi tecrübeli adam almışsın yanına baniya gibi çabuk adamı koy mendy ye işkence yapacağına

okay hem tekniği hem fiziği ile ben 11 oynarım diyor.Koy yanına mendy yi dönen topları toplasınlar.

draguş tek forvet oynamam ama yardımcı forvet olarak iş yaparım diyor o zaman koy yanına enisi.

visca yaşının verdiği dezavantajla maç içerisinde kayboluyor o zaman cihan sağ taraf çek ters ayakla şut atsın.

tre ile başla ama eğer maç içinde kötüyse orsic ile devam et.Ya da şu adama 11 de bir kere şans ver.

-------------ugurcan--------------

pedro------baniya-------savic---------barisic

cihan-------mendy------okay--------orsic*tre

--------enis-------------dragus--------------

bak bu kadro ile tempo da yaprsın önde de basarsın.

60 dan sonra visca ve waka yı at kanatlara eğer o dakikaya kadar skor üretemediysen,oyun kitlendiyse yorulan rakibin karşısına.

bekleme önde bas. Rakibi hataya zorla. Gölge pres değil gerçek pres yap.Rakibi yönlendirmeyi bırak.

Top oyna.
                      Aynen

Yorum

• Eylül'ü bekleyince ne olacak? 15 puan fark yiyip takım düzelince şampiyonluğa mı oynayacak?

Sen Kasıma kadar bu takımn başında dur ben başarı sayacağım

Maçları rezil oynuyoruz. Uğurcan formunda olmasa 4 maçta tarihi rezillik çıkacak. bunu bile göremiyorsun halen utanmadan yüzsüzce çıkmış süre istiyorsun.

yeter artık olmuyor git işte bırak Trabzonun yakasını. bu kadar kibir yeter

Bu durumda olmamızın bir sebebi de sana tek bir kelime etmeyen yönetimde..

umarım hatalarını farkına varırlar ama onların da dertleri Trabzonspor değil eminim

Seni ipe sadece taraftar götürür onların yarısı da satılmış malesef

hiç bir umudum yok hiç bir beklentim yok. Yazıklar olsun. Takımdan da maçlardan da kendinden de soğuttun ya.. En büyük başarın bu oldu.

AVCI İSTİFAAAA
                        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Avcı ile bu iş yürümez.
                          Yazık bu cefakar taraftara
                          Başkan da bu adamı göndermek için daha ne kadar bekleyecek?
                          Maç başladığında bile stresle doluyorum yeminle, çünkü ışık yok takımda
                          Samsun'a bakın. Alanya'ya bakın. Hatay'a bakın. Ne mücadele ediyorlar be, helal olsun.
                          Bi de 10 transfer yapmış adamın oynattığı oyuna bakın hele.
                          Sivas kim ya, yenemiyoruz.

Bazı taraftarlar 5.haftadaki TS-BJK maçında AA gider diye yazmışlardı da peki Kayseri maçı garanti mi?
                          En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 16:32.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Arkadaslar birakin siu senol günes sacmalini..
                            Senol günes bu kulübü kendi ciftligi gibi görüyor onun orda havasindan gecilmez..

Artik yeni genc teknik direktörlere bakmamiz lazim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaslar birakin siu senol günes sacmalini..
                              Senol günes bu kulübü kendi ciftligi gibi görüyor onun orda havasindan gecilmez..

Artik yeni genc teknik direktörlere bakmamiz lazim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                              ŞG paracıdır.
                              Yeter artık dinlensin.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Ligde ilk hafta bütün maçları izledik en kötü takım trabzonspor. üstelik 10 tane transfer yaptığı halde. Bu lavuğun kulüpten aldığı 1 kuruş bile haramdır.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X