arkadaşlar biz kendimize bakalım bize ne
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 38.Hafta | Trabzonspor 4 - 2 Ankaragücü | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
takımdan bıktım cidden. bir şeyler eksik ve ruh eksik senelerdir. bırakıcam bu takımı beşiktaşı tutucam en sonunda. öyle görünüyor.
zaten bu ankaragücü maçında midem bulandı iyice sanki milli oluyor gibi bir hareket yapmaları.
biz mükemmel gibi davranıyormuşuz gibi saçma sapan maç performanslarından bıktım.
onur ve şereften bahsederken saçmaladığımız zamanlar da çok oldu.
her zaman dik durduğumuzu düşünmüyorum. Türk futbolu son senelerde iyice genel anlamda saçma bir hal aldı.
takımlar arası sürtüşmelere dahil olmamız da mide bulandırıcı. galatasarayın avukatı gibi fenere laf çakmak. saçma. ulan galatasaray maçına asılmadık ankaraya asıldık.
böyle bir saçma takım olduk.
ben takımın samimiyetine inanmıyorum artık.En son erenslash tarafından düzenlendi; 28.05.2024, 00:06."Annuit cœptis"
Yorum
-
Maçı 1-2 iken açabildim. Akabinde de gol geldi zaten. Ama o birkaç dakikalık sürede önde olan Ankaragücü, sanki küme düşme maçı değil de ilk haftalarda sıradan bir lig maçı yapıyor gibiydi. Ölüm kalım maçında da dakika 88'de böyle savunma yapıp Trabzonspor gibi zaten üretme problemi olan bir takımı dar alana sıkıştırmazsan, bir anda 3 tane yersin. Emre Belözoğlu cidden berbat bir teknik direktör.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum