Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 38.Hafta | Trabzonspor 4 - 2 Ankaragücü | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anadolu takımları bizi sevmiyor hocam.Konya hele hiç sevmez. Ankara bence ligde kalmalıydı. bize her yer Trabzon diye ankara sevircisi bağırınca insan baya bir üzülüyor.
    O konuda çıkıp açıklama yapılır ankara taraftarının yaptığı bizim için çok önemli bir durumdu. O tezahürattan sonra hatta bırakın maçı dedim ama işler duygusal olarak bizim dediğimiz şekilde yürümüyor. Hocanında yapabileceği bişey yok bu konuda yedek oyuncuları aldı aslında maça ama enis tek başına attı hepsini. Çok üzüldüm haklarını helal etsinler eniste sevinmedi zaten herkes gördü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Allahım sen bize emre belezoğlunun hüngür hüngür ağladığını izlettin.. çok şükür..

zokora rahat bir uyku çeker bu gece..

sırada daha çok kişi var. liste kabarık!!
      Zokora hesabı kapattı o şahısla. Karaktersiz insanların futbol camiasında olmaması dileğim

Yorum

• Daha önce yazmıştım, 2010-11 ve 2019-20'de şampiyonluğa giderken Ankaragücü bize 2 kere çelme takmıştı. Şimdi de bizim maçla küme düştü. Futbol böyle bir şey.

Yorum

• Vurup geçeceksin...
          Banane konyadan ankaradan...

Yine berbat noktan bir maç oldu...
          ***GeNÇ***

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çift forvet çok daha iyi oynadık.. bu maçtan çıkan bir sonuç da budur.. bunu bu sene denemeyen hoca da kendine hoca demesin bi zahmet!!
            Sezon basindan bu yana bu kadronun oynayip verim alabilecegi
            en iyi taktik dizilim 4 4 2 dir diyorum ama kime ne anlatiyoruz
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• .....
              En son Ekubanbambam tarafından düzenlendi; 26.05.2024, 22:07.

Yorum

• konyayı ankarayı bırakın abdullah avcı seneye devam ediyoruz çalışmalara başladık dedi. çok yazık.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• ...
                  En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 26.05.2024, 22:16.
                  Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ligde olmaması gereken 3-4 takım arasından Ankaragücü küme düştü.

Kaliteli bir lig için takım sayısı 16 olmalı.Bu sezon bunu daha net gösterdi.Takım sayısı azalırsa rahatlayacak takvim sayesinde Avrupa Kupaları'na verilen önem de artar.
                    Ligin kalite ve rekabet düzeyinin yükselöesi için;

* Stadyum ve diğer tesisler
                    * Sezonbaşı malî yapı raporu
                    * FIFA'daki açık dava dosyaları
                    * Kendi altyapısından oyuncu sayısı vb. kriterler getirilmeli.

Başka türlü Pendik, Tuzla, Ümraniyelerin önüne geçilmez.

Bir de şu Pro lisansı olmayan adamlara takım çalıştırma dalaveresi son bulmalı. Eğer böyle izin verilecekse, mevcut düzenleme ilga edilmeli.

Bir teknik direktör sezonda ikiden fazla takım çalıştırmamalı.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      https://www.flashscore.com.tr/mac/Kf...tatistikleri/0

istatistiğe bak

ag : 1.83 gol beklentisi

ts : 1.58
                      Bu sene avci ile gol beklentimiz rakipten fazla olan mac varmi acaba benim ilk aklima gelen deplasman antep maci baska varmi hatirlamiyorum inan oyle rezil bir sezon
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Sonunda bu berbat sezon bitti

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sonunda bu berbat sezon bitti
                          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Ankaragücü 2011'de Avni Akerde bizden 1 puan aldı kiralık verdiğimiz Gabricin golüyle, keza 2020'de Sörlothlu sezonda yine berabere kaldık iç sahada pandemi dönemi ama kimse bişey demedi çünkü kendi beceriksizliğimizden puan kaybettik. Bugün de onlar kendi beceriksizliği sebebiyle düştü bizle alakası yok konunun yapacak bişey de yok.
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• enis sanki milli olacak yani demek istediğim gerek yoktu bu maç değilde başka maçlarda kendini göstermesi lazımdı. aynen hocam üzücü bir durum. ben takıma kızdım ama bjk maçında otla bu maçta kanıtlamaya çalış saçma salak bir durum
                              İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O konuda çıkıp açıklama yapılır ankara taraftarının yaptığı bizim için çok önemli bir durumdu. O tezahürattan sonra hatta bırakın maçı dedim ama işler duygusal olarak bizim dediğimiz şekilde yürümüyor. Hocanında yapabileceği bişey yok bu konuda yedek oyuncuları aldı aslında maça ama enis tek başına attı hepsini. Çok üzüldüm haklarını helal etsinler eniste sevinmedi zaten herkes gördü

"Annuit cœptis"

Yorum

• enis destanın aldığı süreye bakılırsa çok fena bir istatistik yapmışa benziyor. çok düz oyuncu diye eleştirdik ama skor katkısı yapıyor mu yapıyor. bu çocuğu harcamasalar bari.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X