Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK Final | Beşiktaş 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trezeguet'nin oynaması lazım

Yorum

• eveeet. artık bu maça fokuslanabiliriz.
      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Şu maçı alalım bu sene biraz mutlu olalım. İnşallah kazanırız
        TRABZONSPOR
        iyi ki varsın Eren Bülbül...
        İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• bilet alamadım iyi mi.. tff logolu karta açmadılar, ts logolu da çıkaramadım kısıtlı zamanda..

sponsor bileti bulma şansımız olur mu acaba?
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• BJK yorumcuları Trabzonspor nasıl olsa Avrupa'yı garantiledi ama BJK'nin Avrupa'ya gitmeme tehiikesi var bu da hem oyuncuları hem de yönetimi inanılmaz etkiler o yüzden final maçına çok yüksek konsantrasyonla çıkacaklarını söylüyor. Doğruluk payı var elbette ama her şey bizim elimizde. Umarım bir kaza yaşamayız ve Olimpiyat'taki kupa kaldırma serimiz devam eder...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              BJK yorumcuları Trabzonspor nasıl olsa Avrupa'yı garantiledi ama BJK'nin Avrupa'ya gitmeme tehiikesi var bu da hem oyuncuları hem de yönetimi inanılmaz etkiler o yüzden final maçına çok yüksek konsantrasyonla çıkacaklarını söylüyor. Doğruluk payı var elbette ama her şey bizim elimizde. Umarım bir kaza yaşamayız ve Olimpiyat'taki kupa kaldırma serimiz devam eder...
              Lig maçı olsa yani puan olsa biz garantiledik eyvallah kesin yenerlerdi. Ama bunun ucunda kupa var. İllaki motive olunacak. Sezonu erken açma, konferansı garantilemek vs ciddi paralar var. Onlardan düşük olmaması lazım konsantrasyon. Aksine onları bu durum strese sokmasi lazım. Gitsin yenebiliyorsa kasimpasayi yensinler.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen Sevinç Bazen Keder
              YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Bu işler lafla olsaydı.... Şu beşiktaş'a eğer finali kaybedersek ben hocayla yolları ayırırım o kadar net söylüyorum.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  BJK yorumcuları Trabzonspor nasıl olsa Avrupa'yı garantiledi ama BJK'nin Avrupa'ya gitmeme tehiikesi var bu da hem oyuncuları hem de yönetimi inanılmaz etkiler o yüzden final maçına çok yüksek konsantrasyonla çıkacaklarını söylüyor. Doğruluk payı var elbette ama her şey bizim elimizde. Umarım bir kaza yaşamayız ve Olimpiyat'taki kupa kaldırma serimiz devam eder...
                  Onlar kendilerine yarayan yorumu yapmışlar. Takımların durumu tam tersi de olsaydı maçın konsantrasyonunda bir eksilme olmazdı. Tek maç oynayıp kupa kaldıracaksın sonuçta. İki takım da motive olacaktır ama kupayı daha iyi olan kazanır. Bence biz daha iyi bir takımız. %51 ile öndeyiz, yeter ki birisi salakça bir şey yapmasın sahada.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu işler lafla olsaydı.... Şu beşiktaş'a eğer finali kaybedersek ben hocayla yolları ayırırım o kadar net söylüyorum.
                    Eğer EN UFAK CİDDİYETİ olan bir yönetim, kupa alınamazsa Avcıyı kovmakla kalmamalı, kendi de gitmeli, yaptıkları sebebiyle ŞEHRE DAHA ALINMAMALI

Nwakaeme
                    djaniny
                    Bakasetas
                    Ömür tasfiyeleri

Kurbelis
                    Tekliç
                    Diabate tuhaflıkları unutulmadı
                    Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• Of, ne ağladılar be... Şehirlerinde oynuyoruz. Hakemi de onlar seçsin. Gerekirse Mete Kalkavan'ı döndürsünler hakemliğe. Bunlar kadar boş bir camia yok.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Sekiztaşlar basın açıklaması yapıyorlar. TFF yi ve hakemleri baskı altına almaya çalışıyorlar. Bu taktiği lig maçından öncede yaptılar ve bizim buz gibi penaltımızı vermediler.

Yorum

• Şu sekiztaşa öyle bir çakmak lazım sesleri solukları kesilsin!!!!

Yorum

• Şu an TV 'de ağlıyorlar.

Adeta istediğimiz hakemi getirin diyorlar. "bu kez adil olun" bizi Trabzonspor'un insafına bırakmayın manasında yalvarma seansı, komik adamlar şu an TV'de CANLI...

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Bizim takımın en iyi oynayacağı ve en rahat olacağımız maç olacak bence.
                              Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                              Бургундия синий
                              61

Yorum

• Yuh
                                Bu kadar da aglanmaz ki
                                Bir kişi degil 3 kişi sirayla cikip farkli notalarda agladilar

Buyuk takima bak sen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X