Trezeguet'nin oynaması lazım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ZTK Final | Beşiktaş 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
bilet alamadım iyi mi.. tff logolu karta açmadılar, ts logolu da çıkaramadım kısıtlı zamanda..
sponsor bileti bulma şansımız olur mu acaba?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
BJK yorumcuları Trabzonspor nasıl olsa Avrupa'yı garantiledi ama BJK'nin Avrupa'ya gitmeme tehiikesi var bu da hem oyuncuları hem de yönetimi inanılmaz etkiler o yüzden final maçına çok yüksek konsantrasyonla çıkacaklarını söylüyor. Doğruluk payı var elbette ama her şey bizim elimizde. Umarım bir kaza yaşamayız ve Olimpiyat'taki kupa kaldırma serimiz devam eder...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBJK yorumcuları Trabzonspor nasıl olsa Avrupa'yı garantiledi ama BJK'nin Avrupa'ya gitmeme tehiikesi var bu da hem oyuncuları hem de yönetimi inanılmaz etkiler o yüzden final maçına çok yüksek konsantrasyonla çıkacaklarını söylüyor. Doğruluk payı var elbette ama her şey bizim elimizde. Umarım bir kaza yaşamayız ve Olimpiyat'taki kupa kaldırma serimiz devam eder...
SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBJK yorumcuları Trabzonspor nasıl olsa Avrupa'yı garantiledi ama BJK'nin Avrupa'ya gitmeme tehiikesi var bu da hem oyuncuları hem de yönetimi inanılmaz etkiler o yüzden final maçına çok yüksek konsantrasyonla çıkacaklarını söylüyor. Doğruluk payı var elbette ama her şey bizim elimizde. Umarım bir kaza yaşamayız ve Olimpiyat'taki kupa kaldırma serimiz devam eder...
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu işler lafla olsaydı.... Şu beşiktaş'a eğer finali kaybedersek ben hocayla yolları ayırırım o kadar net söylüyorum.
Nwakaeme
djaniny
Bakasetas
Ömür tasfiyeleri
Kurbelis
Tekliç
Diabate tuhaflıkları unutulmadıTrabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
Şu an TV 'de ağlıyorlar.
Adeta istediğimiz hakemi getirin diyorlar. "bu kez adil olun" bizi Trabzonspor'un insafına bırakmayın manasında yalvarma seansı, komik adamlar şu an TV'de CANLI...
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum