çok önemli geleceğimiz için bu kupa ALACAĞIZ
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ZTK Final | Beşiktaş 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak mavidere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç için bilet devri yapılmıyor diyorlar doğru mu acaba? Birinden bilet devralmak istiyorum boşuna paramız gitmesin. Bilgisi olan bir arkadaş var mı acaba?İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaktarım var sıkıntı yok yeterki karşı taraf cezalı vs olmasın
Beşiktaş A.Ş. - Trabzonspor A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası Final 2024 karşılaşmasının biletleri 17.05. 2024 Cuma saat: 16.00'da www.passo.com.tr , Passo Mobil App ve belirtilen satış noktalarında satışa sunulacaktır.
Karşılaşma da sadece E-Bilet uygulaması ile bilet satışı yapılacaktır.
Maç biletleri transfere kapalı olacaktır.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcayip bir maç olacak acayipŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Normal şartlarda bjk’nin bence hiç şansı yok ama duran top bilmem ne şansa mansa atarlarsa ancak bir şey yapabilirler.
Adamların hocası yok, sistemi yok, oyun planı yok buna karşın biz çok ağır basıyoruz bence. Biletimizi aldık hazırız ve heyecanlıyız haydi bakalım.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Aynı kişinin aynı etkinlikte birden fazla bileti olamaz." İlk bileti almaya çalışıyorum ama sürekli bu uyarıyı veriyor. Nasıl aşıldığını bilen var mı? Yarı final maçlarında sorun çıkmamıştı. Rahatça almıştım.
Devam edin sürekli. Ben alırken sepette bilet yok, size çıkan uyarı ve başka uyarılar çıktı devam ettim sürekli. Ödeme sayfasında 5-6 kez attı başa döndürdü.
Ödemeyi başka kart ile yapınca problem oluyor diyorlar bir de isterseniz passokarta para yükleyip deneyebilirsiniz."Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Aynı kişinin aynı etkinlikte birden fazla bileti olamaz." İlk bileti almaya çalışıyorum ama sürekli bu uyarıyı veriyor. Nasıl aşıldığını bilen var mı? Yarı final maçlarında sorun çıkmamıştı. Rahatça almıştım.
Yorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle205-206-207 alabilen oldu muEn son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 18.05.2024, 15:54.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle208'den alabildim önce çıkmıyordu sonra boşa çıktı denk geldi galiba. Ama ben açıldıktan 1 saat sonra falan girdim almaya. ilk başta girsem çıkardı oralar kesin.You Will Never Walk AloneLiverpool F.C
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum