Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ZTK Final | Beşiktaş 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok önemli geleceğimiz için bu kupa ALACAĞIZ
    Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İlk olarak mavidere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu maç için bilet devri yapılmıyor diyorlar doğru mu acaba? Birinden bilet devralmak istiyorum boşuna paramız gitmesin. Bilgisi olan bir arkadaş var mı acaba?
      İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aktarım var sıkıntı yok yeterki karşı taraf cezalı vs olmasın

Beşiktaş A.Ş. - Trabzonspor A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası Final 2024 karşılaşmasının biletleri 17.05. 2024 Cuma saat: 16.00'da www.passo.com.tr , Passo Mobil App ve belirtilen satış noktalarında satışa sunulacaktır.

Karşılaşma da sadece E-Bilet uygulaması ile bilet satışı yapılacaktır.

Maç biletleri transfere kapalı olacaktır.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Acayip bir maç olacak acayip
        Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• 205-206-207 alabilen oldu mu
          You Will Never Walk Alone
          Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Acayip bir maç olacak acayip
            Hasanım Habibim en çok ta sana güveniyorum renktaşım, sendeki umut azcık umutlandırıyor beni. Acayip geçen bu seneden acayip bi kupa çıkarabilirsek ne mutlu bize, şampiyonluk kadar sevineceğim.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Normal şartlarda bjk’nin bence hiç şansı yok ama duran top bilmem ne şansa mansa atarlarsa ancak bir şey yapabilirler.

Adamların hocası yok, sistemi yok, oyun planı yok buna karşın biz çok ağır basıyoruz bence. Biletimizi aldık hazırız ve heyecanlıyız haydi bakalım.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• konuyla alakasız ama bugün 1461 trabzon maçını izledim de 1461in forması bizim formalara 5 çeker ya. ne kadar güzel desen ve renk tonu kullanmışlar

bu arada maça gelecek olursak kartalı kargaya çevireceğiz
                Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• "Aynı kişinin aynı etkinlikte birden fazla bileti olamaz." İlk bileti almaya çalışıyorum ama sürekli bu uyarıyı veriyor. Nasıl aşıldığını bilen var mı? Yarı final maçlarında sorun çıkmamıştı. Rahatça almıştım.

Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "Aynı kişinin aynı etkinlikte birden fazla bileti olamaz." İlk bileti almaya çalışıyorum ama sürekli bu uyarıyı veriyor. Nasıl aşıldığını bilen var mı? Yarı final maçlarında sorun çıkmamıştı. Rahatça almıştım.
                    Çıkan uyarıları dikkate almayın bence.

Devam edin sürekli. Ben alırken sepette bilet yok, size çıkan uyarı ve başka uyarılar çıktı devam ettim sürekli. Ödeme sayfasında 5-6 kez attı başa döndürdü.

Ödemeyi başka kart ile yapınca problem oluyor diyorlar bir de isterseniz passokarta para yükleyip deneyebilirsiniz.
                    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Aynı kişinin aynı etkinlikte birden fazla bileti olamaz." İlk bileti almaya çalışıyorum ama sürekli bu uyarıyı veriyor. Nasıl aşıldığını bilen var mı? Yarı final maçlarında sorun çıkmamıştı. Rahatça almıştım.
                      Sürekli denediğimiz için sepette gözükmüyor ama tc üzerine başka bilette tanımlanmış oluyor tamamen hatalı sistem dakika sınırı olması bozuyor. O süreyi geçirtmek lazım aynı tc için tekrar bilet almayı denerken sepette görünmese dahi

Yorum

• Yenikapı-Trabzon halini bekliyoruz

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Ben de öyle düşündüm. Gece yarısı denedim. Başka tc girince ilerledi, benim tc girince yine aynı uyarıyı verdi. Bileti zaten alamadık ama nedenini merak ediyorum. Onu öğrenmeye çalışıyorum.
                          Bordo Mavi

Yorum

• Bursa'dan bir organizasyon yapılacak mı otobüs kaldırma falan?
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              205-206-207 alabilen oldu mu
                              208'den alabildim önce çıkmıyordu sonra boşa çıktı denk geldi galiba. Ama ben açıldıktan 1 saat sonra falan girdim almaya. ilk başta girsem çıkardı oralar kesin.
                              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 18.05.2024, 15:54.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                208'den alabildim önce çıkmıyordu sonra boşa çıktı denk geldi galiba. Ama ben açıldıktan 1 saat sonra falan girdim almaya. ilk başta girsem çıkardı oralar kesin.
                                Tam 16:00'da girdim hiçibiri yoktu.
                                You Will Never Walk Alone
                                Liverpool F.C

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X