Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 35.Hafta | Samsunspor 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Koca trabzonaporun gol beklentisi 0,10 fikra bu kadar basimizda hoca olmasa daha cok olur
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bu gerizekalı kupa maçın da da sıçar. Bu takıma 700tl verip maça gidecek aklıma sıçayım
      Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Hoca neden defans tandemini degistiriyorsun yani bu adamı anlamıyorum, samsun bir haftadır iştahla şu maca hazırlanıyor ben anlamıyorum bu hocayı mr.babetdarpaca
        Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
        Бургундия синий
        61

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          maçı istemek için 2 şey lazım

1- fizik kalite : avcı nın takımlarında olmayan bişey

2- fizik kalite olsa bile aynı zamanda taktik olarak pres oyunu oynayacaksın

avcı nın bu şekil hunharca pres oyunu oynattığını daha görmedik, kendisi teknik fiziği yener kafasında takılıyor, yıl olmuş 2024, millet avrupada 120 km koşu mesafesini yakalarken avcı nın koşu mesafesi tahminim 95-100 km falandır
          Mental olarak bitik takım bu maç. Geçen haftaki maç da aynıydı ikinci yarı ne olduysa hem değişiklikler hem de top oynama isteği ile toparladılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk golde uğurcan verdi diğerini Fernandes.
            Pepe mendy hiç yoklar.
            Rakipte bi numara yok ama bizimde takım kayıp hoca etki edebilecek mi görecez.

Yorum

• mesele kadro değil aga

rakip

rakip samsunspor, hunharca pres yapıyor
              TEKKEBALL

Yorum

• Bu maçı alamayız Net. Ama takımı özellikle de Avcıya protesto etmeyen Taraftarlara da bu hak.

Karadeniz takımların diline düşürdünüz bizi yazıklar olsun
                Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Mendy orta sahada tam bir çöp her hareketi zarar.

Kalecimiz , savunmamız komple berbat leş bir takım ya topu ceza sahasına yaklaştıramadık bile bu ne biçim takım rezalet ya.
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Düşmemek için oynayan Türkiye kupası umurunda olmayan karagümrükten çekinip rotasyon yapıyorsun. Sen tam tersini yapman lazım. Bu maçları kazanıp kupa finaline daha rahat çıka bilirdin. Farz et ki ligi 3. bitirdin ya da kupayı aldın. Avrupa liginde bu futbolla ne yapa bilirsin?

Yorum

• Asam inadına ilk yarı oyuncu değiştirmedi, bu kadar takıntılı kendini beğenmiş bir adam görmedim, duran top hariç akan oyunda bir tane atağımız yok, ceza sahasına giremedik bile aynı boku fener maçında da yedi, bu asam kritik maçlarda takıma ihanet ediyor, artık yeteneklerinden ziyade niyetinden de şüphe etmeye başladım.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Pepe hala oyunda

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mental olarak bitik takım bu maç. Geçen haftaki maç da aynıydı ikinci yarı ne olduysa hem değişiklikler hem de top oynama isteği ile toparladılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          geçen hafta rakip az pres yapan gaziantep idi

avcı nın en çok isteyeceği türden bir rakip, avcı hocam ağır ağır yana pas futbolu oynarken rakibinde pres yapmadan ağır ağır alan savunması yapmasını ister yada işine gelir

şampiyonluk maçını hatırla, nuri şahinli antalyaspor, gene alman ekolü,noldu ? adamlar futbol olarak ezdi bizi pres yaparak, o kadar ezildik ki maç bitmek bilmedi ve taraftar maç bitmeden sahaya daldı
                          TEKKEBALL

Yorum

• hem top cikaramiyoruz hem samsun onde felaket basiyor.donmesi zor umarim fark acilmaz

Yorum

• Avci acayip toksik bir adam. Pepe ni al da git Allahini seversen, suratini gormeyeyim bana yeter

Yorum

• Umut Güneş adlı çöpe milyon euroları veren beyinlere koyayım..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X