Bu hafta bayağı kritik olacak gibi gözüküyor. Beşiktaş-Çaykur Rizespor, Başakşehir-Kasımpaşa maçları var. Rakipler birbiriyle oynarken biz samsunspor maçını kazanıp aradan sıyrılırız ve resmi olmasa da üçüncü bitirmeyi büyük oranda garantileriz. Başakşehir'in fikstürü inanılmaz zor kalan maçlarda galibiyet çıkaramaması sürpriz olmaz. Bizim ne yapıp edip bu maçı kazanmamız lazım. Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının sonucu da bize yarayacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 35.Hafta | Samsunspor 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hocanın kadro ve 11 tercihlerini sağlıklı bulmadığım için maçla alakalı emin olamıyorum. Normalde zaten ciddi kalibre farkı var, üstüne bir de Samsun'un iki oyuncusu cezalı. Net skoru zorlanmadan almamız lazım ama hiç böyle olmuyor maalesef.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Samsuna yenilmek can sıkar tabi ama ben olsam tüm planlarımı kupa üzerine yapardım,
Önemli oyuncuları hem soğumasın, hem hazır olsun diye uygun zamanlarda oyundan alıp,
Yavru şikecilerle finali tam kadro oynamak lazım.
Yani imkan varsa yıpranmadan,sakatlık yaşamadan bi beraberliğe razıyım ben.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunlar kendini ne zannediyor ya utanmazlarNe Mutlu TÜRKÜM Diyene
Yorum
-
arada 2 saatlik yol var akıllarınca hamsi laz rum vs dalga geçiyorlar
hala düşme hattındalar derbicilik oynuyorlar
la bi yürüyün gidin
hafta sonu yenin de sonra bizi düşürdünüz diye afkurup durmayın
zort of the nortlar
ligde kalsın bunlar ya
istanbul takımları da azcık yol yapsın
asansörün puan alacak gücü yok da
bari yol yapsınlar
3 maçımız kaldı
istanbulspor ve başakşehir maçları 3.lük yolunda önemli olan.
bir de gümrük rövanş maçı
*bizden sonra Konyaya gidiyorlar
bizi yenemezse düşer bu malaklarEn son Tahir61 tarafından düzenlendi; 29.04.2024, 22:01.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Emeğimizin karşılığını almaya çok yaklaştığımız haftalardayız.Bu hafta da 4.ile 6. Ve 5. İle 7. oynayacak.Bir 3 puan daha hanemize yazdırdığımızda ilk dörtte kalmayı garantileyecek bir durum ortaya çıkabilir.Hafta sonuna kadar iyi dinlenip tam konsantrasyon ile bu maça çıkmalıyız.
karadeniz takımlarının ligde artması bizim için iyi bir durum hava koşulları ve yükseklik konusunda Trabzon’a göre çok değişim olmadığı için oyuncu performanslarımızda daha az etkileniyor.
samsunspor uzun zamandır derli toplu görüntü veriyor.Başlarındaki yabancı hoca takımı bayağa ritim kazandırdı.Zor maç olacak ama biz kendi oyunumuzu oynarsak kazanmaya yakın olan tarafız.
Onuachunun moralli olması,trezeguetin dönmesi son maçtan gelen artılarımız.Bireysel hata konusunda dikkatli olursak herşey istediğimiz gibi gider.
Yorum
-
Samsun , fenerle kadikoyde oynadığı maçta neyi denediyse onu deneyecektir. Bizim ileride ortalığı karıştıracak yerleşik savunma düzenini yerinden oynatıp alan açacak adamlarımız var (tabii hoca oynatirsa) ayrıca çizgiye inmeye gerek kalmadan 18 içine yollanacak her ortanın gol/tehlike olması yüksek. Onlara ilk golü bulma fırsatı vermeden vurmak lazım 60.dk kadar skor üstünlüğünü tutabilirsek hiç birimizin beklemediği rahat ve farklı bir galibiyet alabiliriz.
Doğru bir 11 ve yüksek motivasyonla da bunu başarabileceğimizi düşünüyorum.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Ciddi kalite farkı var özellikle Onuachu devreye girmesiyle ibre bize dönük. Mahmud da geldi. Vişça-Bardhi çok formda yani hücum olarak hiç sorun yaşamayız.
Tek endişem atmosferde erken gol yememiz bu kötü olur. Kalecimiz çok formsuz, kurtarışı %65’lerde bu da sadece üzerine gelen topları kurtarıyor gibi bir sonuç ortaya koyuyor. Zaten de öyle köşelere filan hiç zahmet etmiyor, uçmuyor bile. Üzerine ve 1m yanına gelirse hamle yapıyor.
Bu sezon gelen ilk şutların da çoğunu yediğine göre benzer bir şey olabilir o zaman zorlanırız.
Çok düşük bir ihtimal de olsa yenilmeyi en son isteyeceğim takımlardan birisi samsun. En kötü beraberlik alırız ama galibiyet ihtimalimiz %70 filan diye düşünüyorum.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum