Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 35.Hafta | Samsunspor 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    takımın tamamen değiştirsek bile ağustos ayı geldiğinde yine aynı yorumlar yapılacak kardeşim. ligdeki ilk 10 takıma karşı galibiyeti yok ikinci yarı
    Gelen oyuncuyu bile bozuyor bu adam kardeşim nasıl bir kafa yapın var abi ya senin biraz da bize versene, Meunier'i bitirdi ya la adam helal olsun cidden pes.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geldim işte dostum yüzün gülsün beh
      Yaralarımız ağır varsın olsun be
      En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 05.05.2024, 00:11.
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlk gol tamamen onun salakligi, o topa cikiyorsan alacaksin, rakibin onune indirmeyeceksi , olmayan pozisyondan penaltiya uzandi olay
        Topa çıktı ve adama sınırlı da olsa bir temas var. Boşa çıkmadı. Burada kaleciye kabahat bulamam. Kaldı ki pozisyon bence penaltı değil. Net bir ofsayt var ancak VAR'da çizgilerle oynayarak bile oyuncuları aynı hizaya getirebildiler. Pozisyon net ofsayt. Ayrıca Umut'un hareketinde penaltı ağır bir karardır. Rakip oyuncu kendini yere attı.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen şaka mısın ???
          Nasıl ne yaptı attıkları ilk penaltı golünü bir izle bakalım.
          Topa çıktı ve adama sınırlı da olsa bir temas var. Boşa çıkmadı. Burada kaleciye kabahat bulamam. Kaldı ki pozisyon bence penaltı değil. Net bir ofsayt var ancak VAR'da çizgilerle oynayarak bile oyuncuları aynı hizaya getirebildiler. Pozisyon net ofsayt. Ayrıca Umut'un hareketinde penaltı ağır bir karardır. Rakip oyuncu kendini yere attı. Şimdi ben sana sorarım. Şaka mısın?

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geldim işte dostum yüzün gülsün beh
            Ojgeldin Onur. Akyüz. Aydın mıydı Çetin miydi diye ikilemde kalmıştım

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Topa çıktı ve adama sınırlı da olsa bir temas var. Boşa çıkmadı. Burada kaleciye kabahat bulamam. Kaldı ki pozisyon bence penaltı değil. Net bir ofsayt var ancak VAR'da çizgilerle oynayarak bile oyuncuları aynı hizaya getirebildiler. Pozisyon net ofsayt. Ayrıca Umut'un hareketinde penaltı ağır bir karardır. Rakip oyuncu kendini yere attı. Şimdi ben sana sorarım. Şaka mısın?
              Adama temas felan yok orda o topa çıkıyorsan o topu alacaksın, baktın olmuyor yumruklayacaksın sözde birde ayak yapıyor bana faul var diye, hiçbir şey yok tertemiz pozisyon, penaltı olmayabilir, ofsaytta olabilir eee ne değişecek şimdi öyle olsa bu maçı alabilecekmiydik yani?? Yok gayet ciddiyim...
              S.V.A.K.O
              FATİH TEKKE

Yorum

• Abdullah Avcı ile Ünal Karaman kıyaslanamaz. Abdullah Avcı çok daha iyi hoca. Fatih Tekke'den de daha tecrübeli. Avcı bizi şampiyon yaptı ne olursa olsun kolay iş değil. Ligde belli bir sistemi olan, futbolu bilen nadir yerlilerden. Fakat misyonunu tamamladı. Yanlış transferler yaptırdı. Oynattığı futbolu da beğenmiyorum. Yollar ayrılmalı. Fatih Tekke de gayet sistemli oynatıyor. Oynattığı oyunu da beğeniyorum. Trabzon ve Trabzonspor'un sembollerinden ve genç birisi. Kesinlikle seneye kendisi ile anlaşmalıyız. Abdullah hocanın oynattığı topu beğenmesem de transferlerini eleştirsem de hocalığına laf söylemeye gerek yok. Bizi bu sistemde şampiyon yapması başlı başına başarı. Ayrıca bu yıl her şeye rağmen GS ve Fb'nin uçtuğu sezonda 3. olma yolunda en büyük adayız. Kupada da iddialıyız. Fakat dediğim gibi misyonunu doldurdu seneye Tekke ile devam etmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mükemmel bir istatistik bu ne la böyle gözlerim kanadı cidden.

Pöyük topçu kendisi.

Oynama garantisi varmış bu şahsın hadi lan ordan, kim ki bu???
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim gibi bir fanatik taraftarın maçtan haberi yoktu... TV de kanallar arasında gezerken yanlışlıkla TRT sporda özete denk geldim...
                      Bardhi nin uzaktan şutları dışında bir trezeguet kontra pozisyonu var. 0.3 gol beklentisi de o...
                      Umarım kupa maçı sebepli konsantrasyon eksikliğidir.

Yoksa gerçekten rezillik yani...
                      Beki Zeki Yavru olan bir takıma karşı şu kepazelik...

Bu herife sonraki sezonu dizayn ettirecekler.
                      İçim daralıyor.

Fena kökleyecek bizi

Yorum

• Afrika kupası yok, sakat yok, cezalı yok.
                        Full + full tam kadroyuz ama adamakıllı şutu geçtim son bölümlerde resmen ortasahayı geçemedik yahu.
                        Ve bu yüzsüz hala Samsun futbol şehri vs diye rakibe yalakalık yapma derdinde.
                        Hocalığı gibi karakteri de sıkıntılı.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

Hocaya sert bir eleştirim olmuştu gözünden kaçmış hem de -lanlı -lunlu

Kaliteli mizaha saygım sonsuz hadi Pepe’yi göm hocaya bir şey söyleme, demeye getiriyorsun ancak sen de aynı şeyi galip gelince yapıyorsun. O zaman da maçı topçular kazandı diyorsun ne yapalım bu işin içinden çıkamayacağız sanırım .

Ancak benim görüşüm Tekke şu an için erken ama mutlaka ileride hocamızdır bunun kaçarı yok. Bjk’ye gitmekle bendeki yeri zedelenmiş olsa da efsanemizdir, bu nedenle yarın takımın başını gelirse bundan memnun olurum net.

Bunun dışında yabancı hoca bilmem ne bana hiçbir şekilde mantıklı gelmiyor. FT9 olmasa, ne kadar şu an nefret etsem de ŞG1 tercihine olumlu bakabilirim. Bunun dışında yerli hoca adayı göremiyorum.

Yabancı hoca da bizde tutmadığına göre bu şekilde devam etmek bana mantıksız gelmiyor. Bu tabi avcı fanı olduğum sonucu doğurmamalı çünkü değilim.
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Geçen hafta yaptığı halı saha istatistiği var mı? Orada daha iyiydi sanki.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• samsunsporla başlamak lazım.Bu eziklikleri nereden geliyor bilemiyorum.İstanbul takımlarına karşı pamuk şeker gibi olan takım ve taraftar bize karşı ölüm kalım maçına çıkıyor.Ama önümüzdeki sene her iki maçta bunları pamuk prensen yapmak boynumuzun borcu olsun.Bu sene kurtarsada muhtemelen seneye düşerler.

Gelelim uğurcan efendiye.Başımızda adil bir hoca olsa uğurcan çoktan yedek kalmıştı.Ama takımı kendi çiftliği gibi görüyor.Son zamanlarda takımda izlediğim en disiplinsiz,en vurdumduymaz adam.Bir an evvel takımdan ayrılması en büyük temennim.

Hocanın bu sezonu tamamlayamayacağını söylemiştim.Başkanın kankası olmasa ve rakiplerin leş performansı olmasa sezonu tamamlayamazdı.Takım oyununa ve oyuncu performanslarına zerre miktar katkısı yok.Ben hocanın oyuna kafa yorduğuna zerre inanmıyorum.Herhangi bir oyun şablonu,formasyonu,hücum organizasyonlarının zerresi yok.Tek bildiği garanti pas.Elinde ki kadroda bulunan oyuncuların bireysel becerileri nispetinde çalıştığı takımlar başarılı oluyor.Mesela orta sıra takımlarında görev alsa çok büyük ihtimalle takım düşer.

Sezon başı mutlaka ama mutlaka Fatih Tekke ile anlaşmak zorundayız.Zaten eğer abdullah hoca sezona başlarsa muhtemelen devre arasını görmez.
                                En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 05.05.2024, 00:48.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X