Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Trabzonspor 4 - 2 Gaziantep FK | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mesele biraz da bu. takımların, taraftarların ve özellikle bizim gibi lokal kulüplerin karakteristik özellikleri vardır. bu özellikler bizi var eder, motive eder. yöresel olarak mücadeleci, coşkulu, inatçı insanlarız.
    Bu yorum ve @theo haklı, şartlar Şenol diyor, hala hakettiği bir SON ŞANSI var, bu leşleşmiş-şikeci sistemde 2 kızkardeş fb-gs örgütleriyle Avcı mücadele etmez/edemez…

Konuşulan adamlar Draguş, lundstram vb fb gs de yedek seviye, adamlar BİR MODELE GEÇTİ, gidip İcardi çek demiyorum ama Draguş da değil..

Şenolu getir, Uğurcan işini ya çöz ya sat

Kaleci

Menier Sidober Denswil Barisiç

Vişça Transfer Transfer Transfer Trezege

Onaçu/Sörloth/İhenacho gibi min 25 gol atacak adam, FORVETE ACIMA BAS PARAYI, yoksa ligde Enisle 3. Sün zaten
    Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak HasanTezel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu yorum ve @theo haklı, şartlar Şenol diyor, hala hakettiği bir SON ŞANSI var, bu leşleşmiş-şikeci sistemde 2 kızkardeş fb-gs örgütleriyle Avcı mücadele etmez/edemez…

Konuşulan adamlar Draguş, lundstram vb fb gs de yedek seviye, adamlar BİR MODELE GEÇTİ, gidip İcardi çek demiyorum ama Draguş da değil..

Şenolu getir, Uğurcan işini ya çöz ya sat

Kaleci

Menier Sidober Denswil Barisiç

Vişça Transfer Transfer Transfer Trezege

Onaçu/Sörloth/İhenacho gibi min 25 gol atacak adam, FORVETE ACIMA BAS PARAYI, yoksa ligde Enisle 3. Sün zaten
      Şenol gelebilir tabi stada
      Torunuyla maç izlemek için.

Bi bitmedi Şenol sevdaniz
      Bi bitmediniz.
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        benim merak ettiğim şey hezimet olarak nitelendirilebilecek maçların devre arası ve maç sonu konuşmalarından neden bir kolaj yapılmıyor.

o zaman kendini aklayacak suçu birilerine atacak cümleleri toparlamaya çalışıyordur muhtemelen.

yendiğin takım gaziantep be.

kasımpaşanın 10 kişi ile aynı skoru aldığı, rizenin 4 hafta önce ankaragücünün iki hafta önce 3-1 yendiği takımı sen taktik ve sistemsel beceriden ziyade bireysel çabalarla attığın 4 golle yeniyorsun ve devre arasındaki konuşmaları kırpıp biçip büyük hoca PRı yaptırıyorsun.

başka yerde hoca kim olursa olsun "birader hayırdır? sen ne ayaksın?" der hesap sorarlar ama bizde zorla alınmış basit bir galibiyet kulüp eliyle allanıp pullanarak efsanevi hale dönüştürülmeye çalışılıyor.
        Koca Kulüp sadece Avcının pr i için çalışıyor

Her zaman derim bizim mazimiz büyük
        Yoksa amatoroglu amatör küçük bir kulubuz
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• ne haddine sen kimsin ki bana bu yorumu yapma hakına sahip oluyorsun senin yaşın kadar yıldır ben Trabzonsporun peşinden ülkenin her yerine gittim emek verdim sizin işiniz hep trabzonspor kötü olsun da boş boş konuşalım bir kerede koşulsuz destek olun yetr ya düşün yakasından TRABZONSPORUN ne çektiyse bu külüp bu zihniyetten çekti
          Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hakikaten rezalet bir olay, yenildiği maçlardan sonra sıçışıda açıklasınlar o zaman, hangi kulüp şöyle rezil içerikler yapıyor? Rakibi yenmesi için ondan daha iyi bir kadroya sahip olması gereken bir hocayı övmek için gereksiz işlere giriyor kulüp.
            bizde avcıyı övmek moda oldu artık.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ne haddine sen kimsin ki bana bu yorumu yapma hakına sahip oluyorsun senin yaşın kadar yıldır ben Trabzonsporun peşinden ülkenin her yerine gittim emek verdim sizin işiniz hep trabzonspor kötü olsun da boş boş konuşalım bir kerede koşulsuz destek olun yetr ya düşün yakasından TRABZONSPORUN ne çektiyse bu külüp bu zihniyetten çekti
              Yaşınızın gerektirdiği olgunlukta ve bilgelikte mesajlar atmanız için küçük bir uyarı yaptım sadece.

Geriye dönüp mesajlarınıza bir bakın isterseniz 15 yaşındaki çocuk derinliğinde
              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• Sosyal medyadan takım mı hoca mı gömülsün? Avcı pr diyorsunuz adamlar maç sonunda tüm oyuncuları tek tek fotosunu attı. Tüm takımın PR'ını yapıyorlar, işleri de bu zaten. Bizim gibi onu bunu sosyal medya üzerinden gömecek halleri yok. Kurumsal olarak ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyor adamlar. Taraftarlar hocaya kıl diye gözüne batıyor bazı şeyler hepsi bundan ibaret.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sosyal medyadan takım mı hoca mı gömülsün? Avcı pr diyorsunuz adamlar maç sonunda tüm oyuncuları tek tek fotosunu attı. Tüm takımın PR'ını yapıyorlar, işleri de bu zaten. Bizim gibi onu bunu sosyal medya üzerinden gömecek halleri yok. Kurumsal olarak ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyor adamlar. Taraftarlar hocaya kıl diye gözüne batıyor bazı şeyler hepsi bundan ibaret.
                  Alakası yok,
                  Sosyal medyanın çok iyi kullanılmaya başlandığı usta döneminde sadece hoca üzerinden kurgulanmiyordu paylaşımlar.
                  Son iki yılda bariz bir şekilde teknik direktör üzerinden inşa olunuyor paylasimlar, bu da doğal olarak göze çarpıyor eleştiriliyor

Dengeyi tutturamayan kulüp taraftar değil.
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alakası yok,
                    Sosyal medyanın çok iyi kullanılmaya başlandığı usta döneminde sadece hoca üzerinden kurgulanmiyordu paylaşımlar.
                    Son iki yılda bariz bir şekilde teknik direktör üzerinden inşa olunuyor paylasimlar, bu da doğal olarak göze çarpıyor eleştiriliyor

Dengeyi tutturamayan kulüp taraftar değil.
                    Senin için üşenmedim saydım. Son 36 videonun 3 4 tanesi hoca ile alakalı. Çok mu ki?
                    En son iyattara tarafından düzenlendi; 30.04.2024, 18:26.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Senin için üşenmedim saydım. Son 36 videonun 3 4 tanesi hoca ile alakalı. Çok mu ki?
                      Sanırım daha fazla ya o kadar az olmamalı
                      Eğer öyleyse bizim gozumuze geliyor gibi

Ancak kendisi tarafından kandırıldığımizi düşünüyorum.

Ve genel olarak bir iki yüzlülük seziyorum
                      Neden bjelica ya aynı tahammül gösterilmedi mesela saik nedir
                      Aynı maçlar göz önüne alındığında avcı da en az onun kadar başarısız idi.

Bu beni rahatsız ediyor.
                      Umarım başarılı olur sonuçta onun başarısı TS nin başarısı ancak umudum yok.
                      Keşke olsa..
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• iki sıfırken kapattım teli
                        sonrası malum
                        tebrikler

(UEFA)

Yorum

• Bu maçta skora aldanıp top oynadık sananlara Samsun maçı güzel bir cevap oldu. Antep fizik gücü + tempolu oyunu bize karşı 45 dakika oynayabilmiş ve 2 gol atmıştı daha sonra pilleri bittiği için + Onuachu'nun ekstralarıyla bu maçı çevirebildik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X