Bu arada Draguş çöp.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 34.Hafta | Trabzonspor 4 - 2 Gaziantep FK | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Benim bunu söylemem hoş değil ama trübünde seyircimizin olmasını, selçuk yavşağına bişiler söylemesini çok isterdim.
Tarihimizin en nefret ettiğim oyuncularındandır,
2011 şampiyonluğunda çok emeği olsa da.
Avrupaya gideceğim, başka yerde oynamam, he hı deyip bedavaya gs ye imza atan karaktersiz kişiliksiz adam!
Herif gibi ben sözleşme uzatmayacağım ve kalmayacağım desen bişi yok ama bunu diyecek adamlığın yokmuş.
İnşallah düşer takımın.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Draguş çöp.
Bizde bu tip oyuncu eksiği var ama düşündüğümüz gibi ucuza malolmaz, artı 12 yabancı kuralı derken gerek yok gibi.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Skills videosu gelmis devre arasi apo hocamin yine hahaha ,koca klubu oyuncagi yapti resmen adam kendi pr ni yapip duruyor uzerimizden hicbir buyuk buna izin vermez bizden baska1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Draguş çöp.)
Özkan SÜMER
Yorum
-
Süper Lig 34.Hafta | Trabzonspor - Gaziantep FK | 28.04.24 Pazar - 19:00
Çok güzel geri dönüş ve önemli galibiyet. Lakin hocayı sezon sonu kesinlikle kovmalıyız. Hiç sebepleri sıralamadan direkt diyorum. Bu adam takıntılı bu adam bizi uçuruma sürükleyecek. Trabzonspor bu adamın umrunda değil. Kendi prını yapma peşinde. Niyet okumak istemem ama çok bariz duruyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Güzel geri dönüş yaptık.
Yorum
-
uzun süredir yazmıyordum.
böyle kritik bir galibiyete rağmen hocanın gitmesi şarttır.
bu adama güvenerek bu adamın belirsizliklerine göz yumarak ve son yaptığı açıklamada özellikle temassız oyun oynadığımızı belirterek aklımızla dalga geçmesine izin vererek önümüzdeki sezonu riske atamayız.
bu adam yerine daha hırslı ve futbolu bilen bir hoca lazım.
bu taraftar hırslı, mücadeleci, savaşan bir takım istiyor ve seyir zevki olan bir takımı hak ediyor.
Yorum
-
Süper galibiyet ve en memnun olduğum gollerin güzelliği. Çok güzel çizilmiş hücumlar sonucu gelen golleri izlemek ayrı keyif veriyor.
Maçın adamı Onuachu ama gizli kahraman bence Bardhi. Attığı golün dışında İlk golde Vişça’ya attığı ara pası ve yine 3.golde Vişça’ya attığı top çok iyiydi. Asistlerin pasını yaptı.
Mahmud ve Vişça da çok etkiliydi.
Berat’ın kalmasını isteyen biri olarak bu akşam fikrimden vazgeçtim zaten kupa maçı sonrası hocanın açıklamalarından da Berat’ı düşünmediğini anlayabiliyorum, isabet olacaktır resmen el freni görevi yapıyor.
Sırada samsun deplasmanı var orada zor bir atmosfer olacaktır beraberlik yeterli olur çok zorlamaya gerek yok bunlara yenilmeyelim yeter.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın adamı Onuachu ama gizli kahraman bence Bardhi. Attığı golün dışında İlk golde Vişça’ya attığı ara pası ve yine 3.golde Vişça’ya attığı top çok iyiydi. Asistlerin pasını yaptı.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Avcı'nın açıklamaları artık güven vermiyor güvenemiyorum
Hastalıklı inadından vazgeçmiyor. Kendinden soğutuyor
Stoperler yedek otururken mendy stoper oynuyor
Bunun izahı hastalıklı kafadır
Benkovic nerede belli değil
Avcı'nın fantazileri yüzünden gelecek sezonu da kaybetmeyin
Yorum
-
Kayseri ve Antep iki berbat takım. Bunlara puan kaybetsek çok üzülürdüm.
Topsuz oyunda inanılmaz kötüyüz.
Eleştiri tiplemeleri var ya yan pas geri pas, mıymıy futbol falan. Yok abi. Eleştirilecek tek şey topsuz oyun. Bir takım topu kaybedince bu kadar kötü olamaz, yumuşak olamaz.
Öyle uçup kaçmaya gerek yok. 10/10'luk değil, 5/10'lik seviyeye bile gelsek yiyeceğimiz gollerin yarısını yemeyiz.
İlk yarıda topa baskı yapmayı denediğimiz her pozisyonda kısa ve uzun pasla, çalımla baskımız kırıldı ve hücum yedik.
Umarım gelecek sezon helva gibi orta saha kurmaktan vazgeçeriz. Bu lig korakor oynanıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum