Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 28.Hafta | Alanyaspor 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bize Güngör ŞAHİNKAYA, Ünal KARAMAN, Colman, Selçuk, Jaja, Şimkovyak gibi kalburüstü orta saha elemanları lazım
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dün mesela Umut Berattan daha iyiydi neden çıktı oyundan anlamadım. Bundan sonraki haftalarda merkezde Mendy-Umut ikilisini denemesi lazım hocanın Berat yedeğe geçmeli.
      Umut ile berat’ın adlarının nasıl Trabzonspor ile yan yana gelebildiğini sorgulamamız gerekirken, neden oyundan çıkarıldıklarını sorguluyoruz

Yorum

• Bu adamdan bir halt olmaaaaaaaz. Aylarca Baka'dan 8 olmaz dedik durduk. Şimdi de Mendyi ortaya çek yanına Umutu koy da bir görelim diye aylarca yalvarıcaz adama. Ve yapmıcak bunu bakın. Ekstra takıma bir şey katmasını bırakın bari takımın ağzına sı.ma diye yalvarıyoruz resmen adama.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu adamdan bir halt olmaaaaaaaz. Aylarca Baka'dan 8 olmaz dedik durduk. Şimdi de Mendyi ortaya çek yanına Umutu koy da bir görelim diye aylarca yalvarıcaz adama. Ve yapmıcak bunu bakın. Ekstra takıma bir şey katmasını bırakın bari takımın ağzına sı.ma diye yalvarıyoruz resmen adama.
          Orta sahan sağlamsa defansa çok iş düşmez. Yoksa biz Mr. Hunter'dan daha mı iyi bileceğiz?

Mendy'i stoperde kullanarak orta sahayı yol geçen hanına çevirdi.

Baniya, Benkoviç, Fernandez'den koy birini Denswil'in yanına olsun bitsin.

10 maç kalmış. Zaten değişecek bu kadronun %70'i

Bari üçüncülüğü garantileyelim be Hoca

Ama yok sen illa 4.olacağım diyorsun, anladık biz seni

Zorla kargalara üçüncülüğü verecem diyorsun.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sustum, anlamadığım bilmediğim konularda ahkam kesmek huyum değil. İzlemediğim oyuncular hakkında da pekala yorum yapmam. O oyuncular ne kadar büyük iş yapıldı diye öven ben değildim. Kendine bak istersen.

Forumdaki birkaç kişi gibi Avcı yı takıntı haline getirmişsin. Bu yüzden olan biteni Avcı yanlılığı veya karşıtlığı üzerinden okuyorsun. Takım lehine iki cümle yazınca “Avcı fanclub, Avcı müridi” ifadeler kullanılıyor hemen. Hoca bu oyunun bileşenlerinden biri. Önemli bir parçası ama oyunun tamamı değil. Senin oyuncuların var, rakip var, hakem var, saha dışı etkenler var vs. Olumlu işlerin tamamı da hoca marifeti değil olumsuz işlerin de. Seninle aramızdaki fark şu, ben sahada gördüğüm yanlışları rahatlıkla eleştirebilirim, sen ise kişisel takıntından dolayı olumlu işleri dile getirmekten imtina edersin, hep olumsuza odaklanırsın.

Hocaların bu oyunu benden daha iyi bildiğini düşünürüm. Oyuncularla sürekli onlar beraber olduğu için oyuncu tercihlerine saygı duyarım. Zaman zaman ben de isyan ederim şu niye oynamıyor diye ama o oyuncu oynadığında sahadaki halini görünce yanlışımı fark ederim. Bu konularda çoğunlukla hocalar haklı çıkar. Bu nedenle ilk etapta hocadan yana tavır alırım. Bu Ünal için de böyleydi, Nenad için de. Buna karşın benim de saha içine dair görüşlerim var, %100 hocalar haklıdır demem, gördüğüm yanlışı söylerim. Sadece benim doğrum tek doğrudur demem.

Avcı özeline gelirsek gördüğüm kadarıyla yapılan eleştirilerin yarısından fazlası klişe ve rahatlıkla çürütülebilir argümanlar. Genç düşmanı, takıntılı, beklere ileri çıkmayın diyor, defansa gitme diyor, şunu kendi transfer etmedi diye oynatmıyor vs. Bunların benim için dikkate değer bir tarafı yok. Sağlıklı bir saha içi analizi yapılsa artılar da eksiler de rahat gözüküyor. Bu duruma hocanın dahli olduğu yerler ile olmadığı yerler de rahat gözüküyor. O yüzden çok zorlamanın, gördüklerini inançlarına göre eğip bükmenin anlamı yok.

Herkes her işten anlamaz. Kiminin oyuncu gözü iyidir, şak diye anlar oyuncudan. Kiminin saha içi analizi iyidir. Kiminin sosyolojik tahlilleri iyidir, taraftar reaksiyonunu iyi okur. Forumda hepsinden var ve elimden geldiğince yararlanarak okumaya çalışıyorum. Seninle ilgili görüşüm ise duyumculuktan devam bence.
            Renktaşım öncelikle ben duyumcu değilim sadece bir dönem işlerim dolayısı ile bağlantım olan kişilerden öğrendiğim gelişmeleri burada yazdım. Hatta bunları yazarken özellikle belirttim duyumculuk yapmadığımı sadece ortaya atılan onca isime inanmamanız için öğrendiklerimi izin alarak bazılarını üstü kapalı bazılarını isim vererek yazdım. Bağlantılarım şu an yönetimde olmadığı için de bilgi almam mümkün değil. Konuya açıklık getirmek istedim.

Bununla birlikte yazdığın çoğu şeyi karakter hataları sebebi okuyamadım ama kendince forum analizi yaptığını düşünüyorum okuyabildiğim kadarı ile.

Burada yaklaşık 16 senedir varım ve kimse ile atışmadan ya da restleşmeden ilerledim bunca sene. Bununla birlikte kişileri burada yazdıklarına göre de değerlendirmedim.

Sana da cevap vermek istemezdim ama uzun yazmışsın emek harcamışsın karşılıksız kalırsa içerlersin kırılırsın diye üzüldüğüm için yazdım.

Karakter sorunu düzelirse net bir şekilde okuyup analiz edip cevaplayabilirim.

Yorum

• Mendy, orta sahada oynayan diğer oyuncuların hepsinden çok daha güçlü tabii ki. Ancak o oynadığı zaman da orta sahanın çok kolay delindiğini gördük. Bu adam nasıl stoper oynar peki diyebilirsiniz. Stoperde sürekli hamle yapmasına gerek yok. Konfor alanı daha geniş. Pas dağıtması yeterli. Çarkın diğer dişlileri yokken Mendy'yi stoper oynatmanın pek bir anlamı yok tabii. Yani senin karnın zır aç ama sofraya fine dining yemeği geliyor. Onun gibi bir şey.

Berat top dağıtırsa, Mendy top rakibe geçtiğinde hamleli olmalı ama yapısı gereği o stilde oynayamaz. Hantal.

Hoca, Mendy'ye stoperde açtığı alanı 6 numarada açmalı. O zaman Berat kesilir tabii.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Orta sahan sağlamsa defansa çok iş düşmez. Yoksa biz Mr. Hunter'dan daha mı iyi bileceğiz?

Mendy'i stoperde kullanarak orta sahayı yol geçen hanına çevirdi.

Baniya, Benkoviç, Fernandez'den koy birini Denswil'in yanına olsun bitsin.

10 maç kalmış. Zaten değişecek bu kadronun %70'i

Bari üçüncülüğü garantileyelim be Hoca

Ama yok sen illa 4.olacağım diyorsun, anladık biz seni

Zorla kargalara üçüncülüğü verecem diyorsun.
                Aylarca bu takım ofans oynayamaz dediler. Bu takım o kadar berbat ki Avcı ne yapsın dediler. Futbolcuları itin g.tüne sokup çıkardılar. Bir maç dört beş kişiyle atağa çıktık diye aha size ofasn futbolu, sizin yüzünüzden yenildik bile dediler. Benim tahminim yönetimden bir müdahele gelmiş olacak ki son dört beş maçtır takımın dizginlerini gevşetti ve hiç değilse futbol oynamaya başladık. Eksiklikler var ama futbolcu kalitesi, orta sahanın durumu da malum. Bu kadarı bile Avcıyı darıl darıl darlamıştır. Alışmamış g.tte don durmuyor. Çok daha cuk oturan atasözleri var da neyse. Dayanamıyor adam. İlla o çomağı sokacak dönen tekere.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aylarca bu takım ofans oynayamaz dediler. Bu takım o kadar berbat ki Avcı ne yapsın dediler. Futbolcuları itin g.tüne sokup çıkardılar. Bir maç dört beş kişiyle atağa çıktık diye aha size ofasn futbolu, sizin yüzünüzden yenildik bile dediler. Benim tahminim yönetimden bir müdahele gelmiş olacak ki son dört beş maçtır takımın dizginlerini gevşetti ve hiç değilse futbol oynamaya başladık. Eksiklikler var ama futbolcu kalitesi, orta sahanın durumu da malum. Bu kadarı bile Avcıyı darıl darıl darlamıştır. Alışmamış g.tte don durmuyor. Çok daha cuk oturan atasözleri var da neyse. Dayanamıyor adam. İlla o çomağı sokacak dönen tekere.
                  mecbur kaldı bir yerde g.birligi macindaki avci istifa sesleri ile aydinlanma yasadi kredisinin tukendigini pabucun pahali oldugunu ancak anladi kafasina bazi seyler dank etti..ama hala inadin da israr ediyor mendy stopere hapsederek isimiz var bu adamla.son saniye golu gelmeseydi gencler macinda yada 1 0 ken mac gencler oyuncusu bos kaleye topu atsaydı avciyi arkasinda durdugu erdo bile kurtaramayacakti bu cok bariz..sirf avci fanligi yapacagiz diye trabzonspor gecmisinde defans yaparak sampiyon oldu bu takimin DNA sinda hucum yok bile diyenler oldu saka gibi 45 50 yil onceki 2 puanlik sistemle gunumuz futbolunu bir tutmaya kalktilar.
                  En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 05.03.2024, 18:42.
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• alanyaspor'u çözemeyen adam hoca moca değildir. geçen sene 5 yediği takımdan bu sene 3 yedi. şu olay arjantin de falan olsa adamın evine bomba atarlar. bizde ise normal bir olay gibi karşılanıyor. bide halen daha utanmadan sezonun en iyi rakamlarına ulaştık diye piyasada dolanan tipler var. alanyaspor kasıtlı olarak topu bize bıraktı. kaptıkları toplarla orta sahayı saniyeler içinde üç beş pasla geçip kanatlardan kaleye geldiler. trabzonspor iyi miyi oynamadı alanyaspor bilinçli olarak topu bizim beceriksizlere bıraktı.
                    En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 05.03.2024, 20:51.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X